Kiszelly Zoltán politológus szerint a francia, a holland, a belga és a luxemburgi vezetők támogatják az új afrikai Marshall-tervet, amely alapján legálisan érkezhetnének migránsok Európába.

Emmanuel Macron francia államfő csütörtökön Mark Rutte holland, Charles Michel belga és Xavier Bettel luxemburgi kormányfővel tanácskozott Luxembourgban európai uniós ügyekről, Kiszelly Zoltánt erről a találkozóról kérdezték.

A politológus elmondta, a luxembourgi tanácskozáson arra tettek javaslatot, hogy a német-török megállapodás mintájára készüljön egy európai-afrikai megállapodás is. Ez azt jelentené, hogy az elutasított afrikai menedékkérőket hazatoloncolnák, már ha visszafogadják őket, ugyanakkor helyettük mások érkezhetnének, legálisan, repülővel. Őket azonban már kvóta alapján szét kellene osztani az európai országok között – hívta fel a figyelmet.

Közölte, erről az elképzelésről Soros György májusban írt új Marshall-terv Afrikának címmel.

Szerinte mivel Afrikában óriási a népességrobbanás, örülnek, ha megszabadulnak azoktól a fiatal életerős férfiaktól, akik otthon nem tudnának mihez kezdeni, csak forradalmat csinálnának.

(MTI)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
MTI = putyin hiradó!!! Fals, mellébeszélész, hazudozás!!!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
@Lepényleső: Pontosan. Ez a ner-es seggnyalo kiszelly olyasmirol hablatyol, amin ott sem volt szemelyesen. Nehogymar egy olyan orszagnak adjanak infot (plane Macronek) amelyik leszarja a migrans kerdes ugyeben osszehivott barmilyen targyalast...
Jozefina
MTI = putyin hiradó!!! Fals, mellébeszélész, hazudozás!!!??
Eladott Ország
Én nem értem, hogy az ilyen közpénzből hízlalt, magukat entellektüelnek és tudományos tótumfaktumoknak tartó szellemi prostituáltakba, akik pár millióért az anyjukat is eladnák,és befognák azt a büdös kormányfelszopó orgánumukat, és maradjanak csendben? Értem, hogy ma már mindenre magasról szarnak és az ilyen Kiszelly-féléket azért tartják, hogy áltudományos magyarázatokat adjanak a nyilvánvaló korrupcióra és valamennyi kormányzati döntés indokoltságát szájba rágják a senki által nem olvasott blogjaikon. Mekkora gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy valakinek az évről évre egy tál meleg ételért ácsingózó, egyre hosszabb sorról a migránsok és a liberálisok jussanak eszébe? Milyen minőségű ember az, aki magát politológusnak nevezi úgy, hogy azt is állítja mellé, hogy ételt osztani liberális elfajzás? Minek lehet nevezni azt az embert, aki úgy dolgozik meg a pénzéért, hogy emberek nyilvánvaló nyomorát tagadja vagy bagatellizálja?
Eladott Ország
Úgy tűnik egyre inkább elmentek otthonról a kormány szakértőinek, akik hétről hétre képesek egyre nagyobb baromságokat közölni a csatorna nézőivel. Mi a jó isten az az új Soros terv, kedves neves és hírneves Kormányfelszopó Politológus Zoltán? Régi sem volt, erre itt az újabb? Egyáltalán kinek a fejéből pattannak ki ezek a mérhetetlen baromságok, amivel a mindentől rettegni képes magyarok agyát kívánják megfertőzni? Ausztria után Németország is elesett tehát, így nincs értelme elhagyni a biztonságos és munkahelyekkel teli Magyarországot. Nincs még egy olyan hely a világon mint kicsiny hazánk, amely immár mindent és mindenkit lekörözött nem csak Európában, de a világon is. Amennyiben ezt képesek elhitetni az x millió szavazójukkal – sikerülni fog – úgy tényleg menthetetlenek vagyunk.
Pálinkás Pál
Úgy látom a büdös libsik,a csigaevő francia vezetésével európai polgárháborút akarnak!!!Vajon kinek az érdeke hogy egy viszonylag nyugis kontinens a félmajmok miatt forrongani kezdjen???Ennél megosztóbb javaslatoot rég böfögött fel valaki!!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Nem tudom, hogy a franciák hol húzzák meg majd a határt, talán a Tiszáig? Egyszer volt már a román lovasság Budapesten ... csak emlékeztetőül. Nem is tudtam, hogy Magyarország nagyhatalom lett, Franciaország mellett. A "félmajmok" nem akarnak hazánkba jönni.
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: Aha...értelek,és szerinted ha Európát elözönli a salak,akkor az nem lesz kihatással ránk??? Na ne röhögtess!!!Úgy látom te valami elcseszett bölcsész szakot végezhettél,mert ha valami gazdasági,esetleg reál szakot,nem mondanál ekkora marhaságot!!!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Mit gondolsz ha ide leosztanák a félmajmokat, azok meddig maradnának itt. Vagy az őrzésükre is külön határrendészeket állítanánk fel?
kereső
Nem tudom,hogy ki hazudik,avagy ki hajlitja el a valóságot? Az Afrikai Marshall tervet eredetileg Antonio Tajani EP elnök javasolta 2017.10.30.-án Tunéziában.
Ezt tárgyalták meg a fent emlitett országok vezetői, melyről a "mandiner" igy számolt be.:
mandiner.hu/cikk/20180907_franciaorszag_es_a_benelux_allamok_afrikai_segelyprogramot_javasolnak
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Kiszely Zoltán fideszes politológus csúsztat. "Franciaország és a három Benelux-állam vezetője a luxemburgi Bourglinsterben tartott egynapos tanácskozásukon abban egyeztek meg, hogy a szeptember 20-án Salzburgban tervezett informális uniós csúcstalálkozón javasolni fogják, az Európai Unió nyújtson pénzügyi támogatást az afrikai országoknak cserébe a migránsok útnak indulásának megakadályozásáért."
Csizmás Kond
" akik otthon nem tudnának mihez kezdeni, csak forradalmat csinálnának."
Ez Marcon zseniális elképzelése...hogy száradt volna a lepedőre...
nevemnick
tibcsi, mit ugatsz bele a nagyok dolgába? Húzz vissza a furnérlemezből, hungarocelből tákolt hajlékodba és várd a tavaszt, amíg a bodzát újra gyűjtheted.(aztán siess a főnöködhöz, mert ahogy hallottam, a marhapofa-pörkölttől sárlik a hátsója...)
szep napot
Jo 40 evvel ezelott kezdodott ez a mentsuk meg Afrikat kampany. (Tudom gonosz vagyok) Ha hagytak volna, hogy a termeszet "vegezze munkajat" akkor ma sokkal kevesebb ember ehezne ott mint most. Europa/Usa jol kizsakmanyol ta/ja Afrikat cserebe a segilykeert. A negerek elszaporodtak most mindenki a helyes megoldast keresi.
tulipan
Milyen kár,hogy nem előbb jutott eszükbe..., hogy a kifosztott Afrikát kárpótolni kell!
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: És most ezzel mit akarsz mondani??? Mennyivel olcsóbb lenne a tűzparancs az unio határain!!! Vagy szerinted az a helyes ...hogy az unio adjon pénzt,hogy ne rohanja le ez a csürhe...holott töredékébe kerülne kiadni azt a bizonyos tűzparancsot!!! Érdekes a logikád...Te is inkább pénzelnéd a birtokod feldúló szomszédot,ahelyett hogy pofán vágd!!?Remek libsi eszmefuttatás!!!
tulipan
@Shikari: Téged meg, narancsos szarosszsjú, a sivatagba, víz nélkül!!!
Pálinkás Pál
@tulipan: "Az egyik jogvédő alapítvány elemzése szerint a 21. század második évtizedében az afrikai országok ötöde szabad, kétötöde részben szabad és kétötöde nem szabad demokrácia kategóriába sorolható"...nos...ez a cikk mindent elmmond a tartalmáról...Talán olvass olyan cikket is amelyet nem jogvédő agyhalott seggfejek jegyeznek!!
tulipan
@Pálinkás Pál: Ez ismerős, hitleri gondolat, akkor is "hatékony" volt!! El Is pusztított mindent! HA neked ez kéne...? Én inkább nem kérek belőle!
tulipan
@Shikari: Ja, vagy úgy! A magad fajtájú agyatlan seggnyalókra gondolsz??
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Nem arról van szó, amit Kiszely politológus fideszes faszszopó állít, hogy az új afrikai Marshall-terv, alapján legálisan érkezhetnének migránsok Európába, hanem pon annak inverze.
kereső
@Pálinkás Pál: 10:38, arról az alapvető dologról szól ez a történet Pali,hogy Kisszely Zoltán a kormány zsebéből kilógó függetllen politológus HAZUDIK!!-bele a képünkbe,nagy nyilvánosság előtt a "közszolgálati" televizió M1 csatornáján. Beraktam egy linket a mandinerről-el lehet olvasni. A mandinert nem igazán mondanám "ellenzéki" hirportálnak, csak ők még talán nem a hazugságokból élnek.
Pálinkás Pál
@tulipan: Mi a hitleri gondolat??? hogy próbálod megvédeni az értékeidet???vagy talán olvastál tőlem olyat hogy foglaljuk el Afrikát???
Pálinkás Pál
@kereső: Továbbra sem értem...miért kéne nekünk bárhogy is támogatni őket???nagy volt a pofájuk hogy megállnak a saját lábukon,nem lesznek gyarmat..azt mi lett belőle...? a negyven éve Afrikába ömlő segélyek /élelmiszer,gyógyszer,..tudás stb/ nélkül már felfordult volna a fél kontionens..az evolúció tette volna a dolgát,de a libsik beleokoskodtak,és túlszaporították őket...most megvan az eredménye!!!
kereső
@Pálinkás Pál: nekünk kerül ez a legkevesebbe, orbánék többet ellopnak tőlünk.Ezt a német,francia,svéd ,belga,osztrák... polgárok adói finanszirozzák. És ha ez az ára annak,hogy maradjanak ott ahol vannak,akkor inkább oda menjen a pénz,mint orbánék feneketlen zsebébe.
Pálinkás Pál
@kereső: Nemnem...a pénz maradjon Európába ,orbánékkal meg lámpavasra!!!
kereső
@Pálinkás Pál: ez lenne az "ideális" opció, de vannak a körülmények ugyebár. Most ezek között körülmények között kell megtalálni a legmegfelelőbbet.Nem nekünk, hanem azoknak,akik ebben döntési helyzetben vannak.Kétségem nincs afelől,hogy orbán mindent vétózni fog, neki az az érdeke,hogy maradjon ez az áldatlan állapot-mert ez tovább élteti őt a hatalomban.Ne segitsük már őt ebben.
Kopacsi bacsi
@Pálinkás Pál: Anyádat meg nigger faszra!!
verőce21
Az amerikai bébiétel és tápszergyáraknak nem kellett volna olyan agresszíven reklámozni az afrikaiaknak a bébitápszereket!
Mert azelőtt 2-3 évig szoptatták a gyermekeiket az anyák és addig nem estek teherbe. Most szinte évente szülnek. Minimum 2-3-szoros népességrobbanás! Támogassák őket az amerikai gyárak, de otthon, Afrikában!
Pálinkás Pál
@Kopacsi bacsi: A te anyádat de buzeráns gennyzacskó!!!
1magyar
a francia, a holland, a belga és a luxemburgi vezetők a népük pénzét pazarolják idegen gyilkosaikra.
Ez szép,új világ lesz ott. Muszlim erős,fiatal hadra fogható férfiakat telepítenek a saját népük nyakár hogy legyilkolják őket.
A nép miért nem akasztja fel őket?
vadsanca
"mivel Afrikában óriási a népességrobbanás"
Akkor nem a populációt kéne szabályozni?
vadsanca
"Ez azt jelentené, hogy az elutasított afrikai menedékkérőket hazatoloncolnák, már ha visszafogadják őket, ugyanakkor helyettük mások érkezhetnének, legálisan, repülővel. Őket azonban már kvóta alapján szét kellene osztani az európai országok között"
Akkor miért is nem repülhetnek Amerikába vagy Ausztráliába?
Eladott Ország
@vadsanca: Azért nem repülhetnek Amerikába vagy Ausztráliába, mert ők még nem hülyültek meg. A visszatoloncolást meg a befogadó állam nem engedi, illetve letagadja, hogy az ő állampolgára lenne, annál is inkább mert a migránsok első lépése az iratok megsemmisítése. A befogadó államok nyilvántartása meg enyhén szólva is hiányos, nem nagyon létezik. A migránsok meg küldik haza a pénzt/segélyt a családtagoknak. A befogadó államnak ennyivel is kisebb gondja van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.