A párt vezetősége azt a döntést hozta, hogy holnap megszavazzák a sorosista Sargentini-jelentést Brüsszelben. Mint eddig mindig, az MSZP ismét úgy döntött, inkább elárulja a hazát. Ujhelyi István szocialista képviselő hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy a Magyar Szocialista Párt elnökségének mai döntése értelmében a párt Európai Parlamenti képviselői meg fogják szavazni a Sargentini-jelentést. "

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Végre egyszer a talpára áll az MSZP is. Csak hajtsák is végre ígéretüket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Megkövetem az MSZP-t a Sargentini jelentés megszavazásáért, de a PÁRT ALAPTÖRVÉNY, és EZEK nyakunkon maradásáért illeti ŐKET is a FELELŐSSÉG, mivel a NER ismét
.
------- Orbán Viktor újabb alkotmánymódosításról beszélt Kötcsén
24.hu/belfold/2018/09/10/orban-viktor-alkotmanymodositas-kotcse/
.
Tehát a HAZAÁRULÁS a "kalózok" szüleménye:
.
----- Bár tartanak a Fidesz hazaárulózásától, végül megszavazza az MSZP a Sargentini-jelentést
.
propeller.hu/itthon/3373735-bar-tartanak-fidesz-hazaarulozasatol-vegul-megszavazza-mszp-sargentini
.
Egyáltalán hogy merészel bármely ORGÁNUM bárkit HAZAÁRULÓZNI, ez majd a TÖRTÉNÉSZEK feladata lesz, ha túl lesz az ország ezen az ISTENVERÉSÉN!
Nessy
Áldja meg az Isten az ellenzéket! Szakadjanak már attól, hogy mit mond a fidesz! Azoknak mindenki hazaáruló, Soros bérenc stb. aki nem ért egyet velük. Aki bírálni meri a kormányzásnak becézett ámokfutásukat a hatalom megtartásáért.
Nem arra kell reagálni amit a fidesz mond! Legyen önálló véleményük, programjuk, amit értelmesen elmondanak az embereknek!
Hogy is énekelte Mézga Géza? "Ne is figyelj oda, mit mond egy főokos"! Az bolond, ki téged annak néz!
kripton
@bencemacska: 19:35
A komcsik kicsinálták magukat - semmiért! Hiába szavazzák meg a birkafejű ribanc "jelentését", semmire sem mennek vele. Illetve csak annyira, hogy a képviselő "hölgyek" és "urak" habosíthatják tovább a szart. Mímelhetik a komoly munkát. Az "atomot" nem tudják ránkdobni. A szavazati jogunkat, vagy más ilyen durva szankciót nem tudnak ellenünk bevetni, mert ahhoz a tagállamok EGYHANGÚ szavazatára volna szükség. És ugye ott vannak V4-ek, már Olaszország és Ausztria is errefelé kacsingat...
Jozefina
Elég csak a hírforrásra és a közlőjére tekinteni már meg is van a vélemény!!! Lesúlytó!!!
kripton
@Jozefina: Neked ottvan az ATV meg a Krug Emilia. Kinek mitől van hányingere. Nekem tőlük.
Kookas
@tudode: kíváncsi vagyok a szart mióta önözöd??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.