Az Európai Bizottság elnöke szerint nemcsak Oroszországban próbálják álhírekkel manipulálni a választókat, hanem az EU-ban is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Hát, valaki már letörhetné ennek a magyar dúvadnak a szarvait is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Hát, valaki már letörhetné ennek a magyar dúvadnak a szarvait is!
Eladott Ország
Jó reggelt, Brüsszel! - kiabálhatná Robin Williams a rádióban. Nem simogatni kellett volna a pofáját, hanem jól beverni neki! Ja, egyébként nem hiszek az erőszakban, de hamár...Európában be van tiltva a kereszténység, bazmeg. Itt tart ez a szellemileg leamortizálódott erkölcsi emésztőgödör. Hihetetlen. Rohad a magyar oktatás, de ő elmegy a halál hímvesszejére a Zöld-foki Köztársaságba barátokat gyűjteni és a Kodály-módszert népszerűsíteni, miközben itthon funkcionális analfabétákat nevelgetnek hazafias szeretetre, de a biztonság kedvéért zsarolják és kinyírják az ország tudományos fellegvárát is. Ez is az a szint, ahol a szavak megszűnnek létezni.Aki mégis meg tud szólalni, legyen kedves figyelmeztetni Tállai András bácsit, hogy össze kéne hangolni a rizsát a főnök handabandáival, mert elveszítettem a fonalat. Tudom, hogy a hosszútávú, fedettpályás szalagátvágás honi csúcstartója nem az éles NER-kések fiókjának legfényesebben csillogó darabja, de akkor is. Tállai András úgy tudja, hogy Brüsszel az alacsony adóterhek miatt támadja Magyarországot. Az mán biztos, Andrá bá’. Meg azért is, mert a szüleid falujában túl óccsó a benzin a kúton. Áldott szerencse, hogy a közpénzekkel való visszaélések terén minden rendben van, egyszerűen már nincs mit tenni. Kósa Lajos feleségének közpénzt felzabáló, ám kamunak bizonyult, társasjátékozós estje körül sem volt látnivaló – indoklás: a feljelentő nem végzett el minden nyomozati munkát, így nem tudnak foglalkozni az üggyel -, nem is értem, mit nem értek.
És végül: könnybe lábadt a szemem attól a hírtől, hogy már egy éremátadáshoz is Rogán Cecíliára van szükség. Egyszerűen nem volt ki érmet átadjon a dereceni úszóbajnokságon, és mivel a nő princípium és önmegvalósítás példaképe bevallottan rajong a sportokért, hát érmeket adott át. Hogy milyen minőségben? A franc se tudja. Mindenesetre idézem a Magyar Úszó Szövetség magyarázatát, mert egyszerűen megfizethetetlen, hogy kikkel élünk együtt. Erre visszaküldtem az el nem fogyasztott...
Eladott Ország
folytatás, ma 11:11; ... reggelit, mert fel akart jönni körülnézni.
Macskaszem
Nincs ezzel egyedül Juncker úr, orbán és hordája bárkit besároz ,megrágalmaz ha az érdeke úgy kívánja.
tulipan
@durbincs: Ez is ? meg az isiászod ? jó firma _de csoszogjá má innen el ? Állitolag Orbány csak azt sugta vóna füledbe ? Csokicső ?_ mint csak amoslék ajaku simlisnek, a 2 seggnyalás között te félfarok?
csak úgy....
@Shikari: mondja ezt egy hótt kotta részeg,locsolkodás után?
tulipan
@csak úgy...: Csak tudnám, honnan szedte, ezt az álhírt? Én már kérdeztem tőle, hogy netán együtt iszogatott vele? HIába, mert nem árulta el...
tulipan
@Shikari: Összekeverted román barmocska, mert az Barosso volt, aki rászabadította Európára a nyaldosott seggedet!
Macskaszem
@durbincs: Maga ploesti bányarém, ne ossza itt az észt, nincs magának olyan.
kokopelli
@Macskaszem: ne bántsd őt,mert ő rőföli a shikárit! (;-))
kereső
Juncker úr! orbán nem álhireket terjeszt-orbán szimplán hazudik.Reggel,délben,este-meg mindig, amikor mozog a szája.

A csahosai-médiaguruja/habonyvitrinesnyugdijasfelrugó/árpád volt továbbképzésen a putyini fake news gyárban, és a magyar adófizetők pénzén-és persze az unió pénzén- most terjeszzkedik Európában, szállitva a municiót putyinnak.Még mindig pénzelni tetszenek az unió legnagyobb ellenségét?Tényleg hogy lett ez a habony médiamilliárdos?
Macskaszem
Magyarországon speciális igazság van, hiányzik belőle az i betű.
1magyar
Juncker mindig önmagáért beszél, nem kell hozzá még kommentár sem.
Aki Én
@Shikari: @1magyar: Ez mind igaz. És mi köze ennek ahhoz, hogy orbán szétrabolja az országot, tönkretesz, lezülleszt mindent, hazug álhírekkel, propagandával nyomja tele az arcotokat?
Aki Én
@Shikari: ...ebből az ,,alaptalan" tetszik a legjobban :)
Például az álhíreket 2018-ban a bíróság 120 esetben találta bizonyítottnak a propaganda sajtóban.
kokopelli
@1magyar: ...akkor mi a f@ßért kommentelsz utána! Mennyit kapsz a pár szóért?
bence
Mint mindenkiről aki nem úgy ugrál ahogy ő fütyül !
tulipan
@Shikari: Bizonyítsd már be az alaptalan vádaskodásodat! MINDIG, CSAK utánad édes Picinyem!!
tulipan
@Shikari: Hiába szeretnél tévedni picinyem!!! ÉN, PONTOSAN TUDOM! SAJNA ! A MEGSZÁLLÓ, fideszeses szétlopta ORBANISZTÁNBAN, A SZEMTELEN TOLVAJOK ORSZÁGÁBAN ÉLEK!
tulipan
@Shikari: Tudom, miről beszélek, mivel az mindennapi tapasztalatom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.