Hihetetlen magabiztossággal nyilatkozott a 168 Órának Márki-Zay Péter az Orbán-Trump-találkozóval párhuzamos titokzatos washingtoni látogatásáról,Hihetetlen magabiztossággal nyilatkozott a 168 Órának Márki-Zay Péter az Orbán-Trump-találkozóval párhuzamos titokzatos washingtoni látogatásáról, olyan fontoskodó kijelentéseket téve, hogy ő és Kész Zoltán Orbán Viktorért sajnos nem tudtak garanciát vállalni az amerikai külügyminisztériumban (hogy kik és miért vártak volna bármilyen garanciát a túlmozgásos hódmezővásárhelyi polgármestertől és a levitézlett Kész Zoltántól, az persze nem derült ki), de mindent megtesznek, hogy Magyarországot kiszabadítsák Vlagyimir Putyin hálójából. Ehhez ugyanakkor pénzre van szükség, s Márki-Zay be is vallotta, hogy végső soron ezért utaztak az Egyesült Államokba. Más kérdés, hogy ha Márki és Kész politikai célra törvényesen nem is fogadhatna el pénzt külföldiektől. Márki-Zay Péter és Kész Zoltán Washingtonban az amerikai külügy képviselőivel és...

(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A prostisrácok meg a ploestiből szabadult buzi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
És Migránskártyát is elfogad ?
simmering73
A prostisrácok meg a ploestiből szabadult buzi.
Commenter
@durbincs: Maga milyet fogadna el? Zöldet?
moareka
..hová süllyedünk, ha a pestisrácokat idézzük durbincs által...?
CsipkeRózsa
Márky-Zay Péter és Kész Zoltán "Orbán Viktorért sajnos nem tudtak garanciát vállalni az amerikai külügyminisztériumban."

Az újságíró talán tudna, és merne Orbánért garanciát vállalni?
Sámannus
Bár nehéz értelmezni,, orbányaynak kitágult a zárt osztály. Mi pedig ebbe beledöglünk.
durbincs
@simmering73: Bezzeg -Tahó a Ploesti bánya -13 szintjéről ?
Mirabilis
Ki olvassa a pestisrácok című orbáni szennymédiát?
csipetke
Na,durbincs és a pestiprostik...orbán mocsármédiájának újabb hazugsága..
Azé' milyen szomorú ez,hogy emberek abból élnek,hogy hazug cikkeket küldözgetnek ide..
durbincs
@Mirabilis: Szerencsétlen mekeghet-pattoghat itt hónapszám pöttöm törp , DE Erős Pista úgyis lenyomja ,kisgomboc ?@csipetke: a müveletlen zuzotfejű , meg a mankója ? @Sámannus: @moareka: @Commenter: @simmering73: A bezzeg_TAHÓ a reszli ?
Eriksson
Akkor helyben is vagyunk. Tehát eligazítás volt némi apróval megtoldva.
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
durbincs
@Mirabilis: Szerencsétlen mekeghet-pattoghat itt hónapszám pöttöm törp , DE Erős Pista úgyis lenyomja ,kisgomboc ?@csipetke: a müveletlen zuzotfejű , meg a mankója ? @Sámannus: @moareka: @Commenter: @simmering73: A bezzeg_TAHÓ a reszli ?
Mirabilis
shikari, durbincs két jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó, talán Mo.-ról kapja a nyugdíját?

shikari, durbincs két jó barát romániából, ahova dől a magyar emberek pénze orbán és felesége által, miközben itthon még a hajlkéktalanokat is üldözik
durbincs
@Mirabilis: Szerencsétlen mekeghet-pattoghat itt hónapszám pöttöm törp , DE Erős Pista úgyis lenyomja ,kisgomboc ?@csipetke: a müveletlen zuzotfejű , meg a mankója ? @Sámannus: @moareka: @Commenter: @simmering73: ...
A bezzeg_TAHÓ a reszli ?
Azt megunta az amortálizálodott nickjét , a Tulipányt -meg a [email protected]úgyt ? @Mirabilis: de sajna maga is 50IQ-s ?
silber13
@durbincs: És e erőlködjön, mert még baxarik a nagy erőlködéstől. Amúgy sincs értelme, mertitt mindenki tisztában van az elmebegeg, primitív szövegével! Na, csááá Pubi, és ne felejtse el szorgosan kergetni a fiatal fiúkákat egy röpke pásztoróra reményében!:-))))))
silber13
@Eriksson: Megnézted jobban, kik is írták a ciket és ki rakta ide fel?:-))))
Shikari
Idegen pénzért mentek Amerikába, hogy a magyar érdekek érvényesítését szét tudják verni. Na ez a nettó hazaárulás!
Miért vannak ezek még szabadlábon?
Eriksson
@silber13: Megnézném jobban, hogy mi mást keresett ez a két ürge az amerikai külügyminisztériumban.
silber13
@Eriksson: De a jűdáspénznek több jelentése is van. Egyfelől az árulásért kapott pénz, másfelől egy növény neve
http://www.lexikon.katolikus.hu/J/júdáspén...
Kérdés: ki mire gondolt? A két ürgéről nem tételezném fel az árulást, az ujságról a Pesti srácokról és néhány elmebeteg fidesz rajongóról annál inkább.
silber13
@durbincs: Ne erőlködjön, mert még baxarik a nagy erőlködéstől. Amúgy sincs értelme, mertitt mindenki tisztában van az elmebegeg, primitív szövegével! Na, csááá Pubi, és ne felejtse el szorgosan kergetni a fiatal fiúkákat egy röpke pásztoróra reményében!:-)))))) Már a Pesti Srácoknál is partner után kutat?:-)))))
Eriksson
@silber13: A szita átlátszó.
Józan paraszti ésszel gondolkozva felmerül a kérdés, hogy akkor miért mentek oda?
Aki Én
@Eriksson: valóban nagy kérdés, hogy ki miért megy az USA-ba.
Az kevésbé kérdés, hogy a közpénzünkön kitartott rengeteg sajtópert vesztett propagandalap miért ír ilyen cikket a jól megszokott gyerekes, lekicsinylő, suttyó stílusban.

https://24.hu/kulfold/2019/05/15/orban-trump-...
silber13
@Eriksson: Azt hiszem,a Pesti Srácoknak ez a hiób hír igen sokba fog kerülni!
Aki Én
@Eriksson: Melyik rész okoz problémát?
Eriksson
@silber13: Azt akarod mondani, hogy nem is igaz, hogy a két ürge Amerikában volt? Minden csak kitaláció? Vagy mivel vádolod az újságokat?
Eriksson
@Aki Én: A cikk címe és témaadója: "Márki-Zay Péter bevallotta: júdáspénzért mentek a washingtoni külügyminisztériumba"
Aki Én
@Eriksson: ...ja, mindent értek. Csak a szokásos blokk.
csak úgy....
@Eriksson: ha Mári-Zay a bíróság elé vinne, hogy rágalmazod? cikket rólad is lehetne írni,gondolom nem örülnél ha bizonyítékok nélkül a prosti srácok arról firkálna,hogy eselleg homokos vagy,éjszaka lopni jársz és orgazda vagy...stb.
és ezt csak azért ,mert nem tetszik nekik a pofád és mert más a világnézeted!
tudod,hogy mi benned a leg undorítóbb!? az,hogy te szabályosan csámcsogsz a hazúg ,szemét és aljas ,bizonyitékok nélküli híreken!
papa.49
@Eriksson: Mert az amcsi külügy meghívta őket, ilyen egyszerű a magyarázat !!!
Azt gondolom nem hiszed, hogy csak úgy beállítottak, hogy ,,itt vagyunk,, ez egyébként is a csutitetű dobása volt mikor pár éve elrepült Bostonba, és végül az Obama nem akart vele találkozni !!
Aki Én
@csak úgy...: @papa.49: Ezt a kutyaképűt totál hidegen hagyja a valóság. Gyógyíthatatlanra fertőzte a propaganda.
Sajnos ez a fajta buta vakság hozta létre a propagandát.
Eriksson
@papa.49: Őszintén mondom, nem olvastam a Pestisrácokat, mert valamiért nálam nem jön be. Viszont a 168 óra cikkét amire hivatkozik, azt igen. Aztán csak úgy kíváncsiságból elolvastam még, hogy mit ír a HVG, a Mérce. Érdekes dolgokat láttam ott, hogy miről kérdezgették és miket válaszolt Márki Zay.
De milyen apropóból? S milyen kompetenciával? Ki az a Márki Zay, akiknek Magyarországgal kapcsolatban az amerikai külüggyel van tárgyalni valója?
De visszatérve a lényegre. Hiszi-e valaki, hogy ez életszerű?
csak úgy....
@Aki Én: Ez egy nyálaskodó,okoskodó ,...néha a shikari-durbincs duetten is túltesz csak nem látványosan!
fogadok,ha akasztatná orbán az ellenzéket,ez ott mosolyogna gúnyosan,hogy ...látod-látod,így jártál,én ezt elöre megmondtam! iszonyodok az ilyen emberi börbe bújt tetvektöl...
Eriksson
@silber13: Ez egyértelmű és világos, ennyit én is tudok.Csak az a kérdés, hogy milyen apropóból. Mert abban semmi kivetni való nem volna, ha egy testvér szervezet hívná meg egy világtalálkozóra, de az amerikai külügy egy magyar város polgármesterét, vagy egy másik volt első emberét hívja meg? Annak mi az üzenete?
Amikor más állítások szerint azt sem tudják merre van Magyarország?
papa.49
@Eriksson: Akkor egy kérdés, mit keresett ott a Budai Gyula ???
Nem
1 kormányzati tag,
2 nem képviselő,
3 nincs gazdasági képesítése,
4 nem beszél angolul???
tudode
És mit ád a SORS!
.
Itt van Amerika, itt van Amerika, MEGTÖRTÉNT a CSODA a judáspénzéseKK találkoztak azzal, aki csak a NÉPESSÉGNYILVÁNTARTÓBAN található, és az ős fityiszessel, aki nem NYELTE LE A GOMBÓCÁT:
.
---- Nagy a dili Washingtonban: Márki-Zay és Kész összefutottak Habony Árpáddal az utcán
.
https://444.hu/2019/05/13/nagy-a-dili-washing...
.
Oszt' azt irgya az újság, hogy
.
--- Az Átlátszó szerint beutazási tilalmat és vagyonbefagyasztást fontolgat az USA Mészáros Lőrinccel szemben
.
https://merce.hu/2019/05/15/az-atlatszo-szeri...
.
Ihaj, csuttiHAJ sosem halunk meg!

.

.
Eriksson
@papa.49: Mér? Ott volt? És kivel tárgyalt? És ki az a Budai Gyula?
papa.49
@Eriksson: Ne játszd meg magad ott van a kép jobb alsó részén, azon amit az mti. közölt, de itt is látható a butagyufa !!!
Hogy ki az keres rá a netten, halott feltámasztó, aki halottakkal is tud szerződést kötni, a csutitetű elszámoltatási biztosa 2010 től, igaz senkit nem tudott bemószerolni, a Fapál féle perben is főszerepet játszott, a lakás kiutalási perről van szó, mellesleg ő ugyanúgy vette a lakását a honvédségtől mint a Fapál !!!
Eriksson
@papa.49: Most kérdezhetném, hogy ki az a Fapál? De valahogy nem érdekel. A Budai sem.
csak úgy....
@Eriksson: 13:56 ha orbán egy bantu törzset látogat vagy hív meg,ott minden faxa ! még kórházat is ígérhet nekik ,templomostu mindenestü ,azzal neked semmi problémád! egy ellenzéki politikust vallatóra fognál,hogy mi pitschát keresett ámerikába? lassan a fidesz több dokumentumot és szerzödést titkosít,mint anno a komcsi,persze a te csörikédet az baxxa,hogy az M.Z. pógármaestró,mit keresett ámerikába!?
durbincs
@csak húgy...: ne vizeljen már ide ?
durbincs
@Eriksson: há nem lehetett csak a királt hinni,? a 2 futott-még parastot ,meg csak a látszat kedvéért ?
csak úgy....
@durbincs: nem oda vizelek,hova akarok ? kezdesz unalmas lenni,muki...
te sajtos attassé von fidesz inkognitoban? gondolj a kis mukira,ne hozz rá több szégyent,szedd a gyógyszereket!
különben nem rossz nö a kis muki mamija...,vetted és teherbe esett ? szeplötlen fogant?
Eriksson
@durbincs: Nem úgy tűnik, mintha egy poszter előtt állna a két szerencsétlen?
durbincs
@csak húgy...: menjen má a közösbe pisikél,ni ?
durbincs
@Eriksson: arra Két igen tehetséges ripacsra gondolt ? a szájtátásban tehetségesekre ?
desir62
A stricik meg 1 buzi, miről beszélünk?
desir62
Nem tudom mi lesz ezzel a sok gyógyíthatatlan beteggel?
csak úgy....
@Eriksson: @durbincs: annyira aranyosak vagytok ti ketten a dúrrbincsal ! érezni köztetek a családi meleget.
Lepényleső
...s ezt a pesti srácok írta. Hiteles,-mint a kormány 2/3-da.
csak úgy....
@desir62: a 10 parancsolatosokra gondolsz vagy az agyilag károsultakra ? a rákosoknak khemoterápia ,mind halálig a mütétre várók meg listázva.
csak úgy....
@Eriksson: "@durbincs: Nem úgy tűnik, mintha egy poszter előtt állna a két szerencsétlen? " oszt mitü tünik neked úgy ?
nagyon el lehetne képzelini téged a durrbincsal és a sikarival egy szobában,na nem gumírozott de köztetek minden OK
durbincs
@csak húgy...: magának agyvize is csak húgy. ?
durbincs
@simmering73: Bezzeg -Tahó - a szürke egerei meg az agyában ?
verőce21
Csak Júdás végül fel is akasztotta magát...
durbincs
@desir62: @Lepényleső: ja maguk a 2 hiteles ? a migransfan ,+ bánya-hordalék ,ami igen szép párosnak számit ,a mély ?
Ploestiben
a Bányakultúrában ?
durbincs
@verőce21: s ocsmányul összeokádott mindent maga körül ?
csak úgy....
@verőce21: tudod,hogy miért ? infláció és az akkori durbincsok is az agyára mentek...,azon sem csodálkoznák ha egy szép napon a lörinc lógna a palláson...
verőce21
@csak úgy...: Mire fel vagdalkozol a semmibe?
Mirabilis
@simmering73: Ez de jó! pestisrácokból prostisrácok! Leborulok előtted!
Kookas
@csak úgy...: erről a csámcsogásról lehet fel ismerni hogy ő is csak egy neres patkány!!!
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
durbincs
@verőce21: mert csak @csak 1 Húgy...: ?
durbincs
@Mirabilis: de maga ajánlkozott az újrahajazott Weberelnek, mikor az idegyütt a Gold-fater feltekert NDK-s Laticeljével ?
Sőt persze - még reá is kérözködött ?
S Maguk azt jókat együtt is burukkoltak ? Holla .?. S @Mirabilis: -látja mért 1 Szerencsétlen ? @Mirabilis:
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
durbincs
@Mirabilis: de maga ajánlkozott az újrahajazott Weberelnek, mikor az idegyütt a Gold-fater feltekert NDK-s Laticeljével ?
Sőt persze - még reá is kérözködött ?
S Maguk azt jókat együtt is burukkoltak ? Holla .?. S @Mirabilis: -látja mért 1 Szerencsétlen ? @Mirabilis:
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
durbincs
@Mirabilis: de maga ajánlkozott az újrahajazott Weberelnek, mikor az idegyütt a Gold-fater feltekert NDK-s Laticeljével ?
Sőt persze - még reá is kérözködött ?
S Maguk azt jókat együtt is burukkoltak ? Holla .?. S @Mirabilis: -látja mért 1 Szerencsétlen ? @Mirabilis:
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
durbincs
@Mirabilis: de maga ajánlkozott az újrahajazott Weberelnek, mikor az idegyütt a Gold-fater feltekert NDK-s Laticeljével ?
Sőt persze - még reá is kérözködött ?
S Maguk azt jókat együtt is burukkoltak ? Holla .?. S @Mirabilis: -látja mért 1 Szerencsétlen ? @Mirabilis:
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
durbincs
@Mirabilis: de maga ajánlkozott az újrahajazott Weberelnek, mikor az idegyütt a Gold-fater feltekert NDK-s Laticeljével ?
Sőt persze - még reá is kérözködött ?
S Maguk azt jókat együtt is burukkoltak ? Holla .?. S @Mirabilis: -látja mért 1 Szerencsétlen ? @Mirabilis:
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
durbincs
@Mirabilis: ja de maga pubi csak összefeküdt ezzel -Webberrel ,azt ne felejtse ?
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
Meddig őrzitek a sűllyedő hajót?
durbincs
@Mirabilis: ja de maga pubi , csak összefeküdt ezzel -Webberrel ,azt ne felejtse ?
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
Meddig őrzitek a sűllyedő hajót?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.