Régóta a nyugat-európai titkosszolgálatok bögyében volt az az osztrák politikai kör, amelyik belebukott a szélsőjobboldali alkancellárt leleplező rejtett kamerás botrányba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem ártana hazánkra is kiterjeszteni a működésüket, lenne itt is sok bukni való szemétség !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
NAGYON ÜGYESEK VOLTAK! GRATULÁLOK NEKIK!!!
papa.49
Nem ártana hazánkra is kiterjeszteni a működésüket, lenne itt is sok bukni való szemétség !!!
36
@papa.49: Jól működik az elhárításunk...
Amúgy ez a Strache, tényleg egy nagy barom, hogy ez megtörténhetett. Ehhez nem fér kétség.
Jozefina
Bukni fog mindegyik előbb, vagy utóbb!!!
36
@Jozefina: Valóban. Egy ember alkotta birodalom, vagy hatalom sem tartott örökké. Felemelkedés, tündöklés, bukás...
Aki Én
,,nyilván egy fecsegő, mindenkivel bratyizó politikust könnyebb csőbe húzni, mint egy bizalmatlan, óvatos embert."
Ez az eset nem bizonyít mást, minthogy a szélsőséges emberek, mint a szélsőjobb is, ostoba, unintelligens, személyiségzavaros emberek.
Több felmérés igazolja már, hogy a szélsőjobbos, úgynevezett nacionalista emberek alacsony intelligenciájúak, tele elfojtott agresszivitással, ezért is kezdenek ki általuk veszélyesnek vagy károsnak vélt társadalmi csoportokat, különböző, de leginkább irreális szólamokat hangoztatva. Mindezt gyerekes, nevetséges, cinikus stílusban. Általában kisebbségeket, számukra gyengébbnek hitt csoportokat kezdenek ki, mint például a melegek, mert gyávák is.
Az európai többség nem ilyen, ezért van, hogy amikor egy-egy szélsőséges csoport erősödni látszik, akkor a higgadt többség reagál, és a mérsékeltekre szavaz. Sok ilyen példát láttunk a közelmúltban.
Legalábbis én így gondolom, de a tények is ezt mutatják.
tudode
Mindez amiatt fordulhat elő, mert ÖNISMERET hiányosakat is ALKALMASNAK találnak a pártok olyanokat, akik EGY KICSIT, NAGYON skízók, stb. kettős személyiségűek akkor, amikor a BUSZVEZETŐK "csak" azok lehetnek, akik MEGFELELTEK a pályaalkalmassági teszteknek/vizsgálatoknak, mivel 30-40 utas ÉLETÉÉRT felelnek, szemben a POLITIKAI SZÉLHÁMOSOKKAL, akik milliók ÉLET, HALÁL URAI!
Commenter
@papa.49: vagy a csuti vagy salvini lesz a következő?
36
@Aki Én: Ezért kell egy közszereplőnek, távolságtartónak, diplomatikusnak, ravasznak és a végtelenségig óvatosnak lennie. A sikeres emberek, igazából mindig egyedül vannak.

"Sokkal inkább vagyok saját magam zsarnoka, mintsem hogy másvalaki zsarnokoskodjon fölöttem" John D. Rockefeller
Rockefeller, egész életében az önuralomra trenírozta magát és mindig nagyon keveset, de annál lényegre törőbben szólalt meg.
Aki Én
@36: Sokszor elég ha korrekt, becsületes. De tudom, ez egy naiv álom.
Aki Én
És meglepő módon senki nem emlegeti Simicska kijelentését, miszerint orbán az oroszokkal akarta megvetetni az RTL-t a 2014-es választások után.
Érdekes és sokatmondó tény, hogy miközben az osztrákoknál csak beszéltek a média bedarálásáról és egy nap alatt belebuktak, addig nálunk a megvalósítás sem hozott népfelkelést.
tulipan
@36: Rosszul látod ! Mint MINDEN jobboldalinak nevezett szörnyeteg, túlzottan elbízta magát és magabiztos/beképzelt volt
tulipan
@36: Na, ja, ez igaz! Csak éppen, egy emberélet szempontjából, nem mindegy az időtartam!
tulipan
NA, AZT NEM CSODÁLOM! Én sem élnék együtt, egy ilyen, mocsok hazaárulóval!!!
papa.49
@Commenter: A mi számunkra a csutitetű volna a fontosabb !!!
Commenter
@papa.49: Strache-ből már nem volt haszna Putyinnak-kérdés a csutitetűből mennyi haszna van még, mert ha mi vagyunk a "híd" a nyugati és keleti kémtevékenységek között, ahogy Bécs is az volt. Lehet hogy Putyin célpontja nem is igazából Strache hanem Kurz kancellár mert reméli hogy a szélsőségesek magukkal rántják majd?
papa.49
@Commenter: A Putyinnak nem a személyek, hanem az Unió a célja, azt igyekszik minden aljas módszerrel gyengíteni, a szomorú ebben az hogy a fütyisz miatt megint a rossz végén állunk a képzeletbeli lónak, megint csak a ,,lószerszám,, jut majd nekünk !!!
Commenter
@papa.49: A csuti és barátai segítik ebben. De nézd meg, meddig barát a barát: Gulyás az Operabálon még Strachéval pöffeszkedett, a csuti még a Várban bámészkodott vele most meg elmenne mellette az utcán.Laza szövetség az övék, olyan érdekszövetség melyben sem eszméket sem embert nem tisztelnek. Csak egy szűk kört, a saját elitjüket akarják erősíteni. El kell menni szavazni vasárnap de a "szerverhiba" benne van a pakliban! :(
papa.49
@Commenter: Én biztos elmegyek és az is biztos NEM A FÜTYISZRE FOGOK SZAVAZNI !!!
Eriksson
Ha valaki azt hiszi, hogy ez Putyin műve, az nagyon téved. Ő lenne az utolsó, akinek ez érdekében állna.
Inkább olyan nyugati körökben kellene keresi az összeesküvőket, akiknek nem céljuk a mostani rend megváltozása.
Akiknek minden aljasság elfogadható a hatalom megtartása érdekében.
36
@tulipan: A történelem szükségszerűségei ellen, alapjában véve, tenni nem tudunk-soha nem is tudott az ember-. Pont emiatt a könyörtelensége miatt diplomáztam anno belőle.

És hogy milyen zavaros és mocskos is lehet egy korszak, szeretettel és tisztelettel ajánlom mindenki figyelmébe a Párizs császára című filmet. Szerintem, amellett hogy kiváló színészek játszanak benne, szuper történelmi kaland film, jól mutatja azt is, hogy milyen szörnyszülöttet szült-igazából-a francia forradalom.
csak úgy....
@Eriksson: rád jellemzöen az az aljas,ki lebuktatott egy szarházi ,korrupt,tetves politikust! gratulálok az eszedhez és a logikádhoz
Eriksson
Furcsa dolgok történnek így Eu. választást megelőző időkben. Ilyenkor kell nyilvánosságra hozni felhánytorgatható dolgokat veszélyes ellenfelekről.
A hír szerint Strache részegen bulizik Ibizán. Két évvel ezelőtt. Ez a történet eddig senkit nem érdekelt, mostanra mintha felértékelődött volna. Igaz, akkoriban nem is volt még alkancellár. Na de most!
Aki Én
@Eriksson: a korrupció és hazaárulás ténye megint elkerülte a figyelmed. Nebassssz.
tulipan
@Aki Én: Megszólalt az egyik narancsos hantaboy! Már úgy hiányoltuk! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.