Az ember csak áll az út szélén, az esőben, Kápolnásfaluban és egyszer csak elhúz mellette a pápa és integet. Van ez így. Ferenc pápa körülbelül 90 ezer hívő előtt tartotta meg szentmiséjét a csíksomlyói kegyhelyen. A mise végén a pápa elhelyezte az arany rózsát a helyszíne szállított Mária kegyszobor lábainál. Az arany rózsa a pápák különleges ajándéka, amelyet a különböző Mária-kegyhelyeknek szoktak ajándékozni a Szűzanya iránti tisztelet jelképeként. Aztán felhangzott a kontextusban (ugye, Csíksomlyó Romániában van) sok vitát és konspirációs elméletet generáló magyar himusz, amelyet a székely himnusz követett. Ám a Szentatya ezt már nem várta meg, elindult látogatásának következő állomása, Jászvásár (Iași) felé. A hívő tömeg a helyén volt a csíksomlyói nyeregben. Az eső szintén, és nem volt tekintettel a lelkek hangulatára. Szétnéztünk a helyszínen, mutatjuk:

(Forrás: foter.ro, durbincs által)

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
provokáljuk még kicsit egész Romániát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
tulipan: @Mirabilis: magukat mint a ritka hulladékot , fénymásolták ?
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát a határon túltól akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából. befolyt pénz:
Ingyenes orvosi ellátás
a vajdasági magyaroknak 3,3 millió forintot ad a magyar kormány házvásárlásra, mindenféle önrész és előtakarékoskodás megkövetelése nélkülA külhoni magyar családok éve programsorozat keretében 600 millió forint értékben támogat a kormány határon túli magyar családbarát vállalkozásokat

Kiderült, hogy a Szlovákiában, Romániában, és Szerbiában működő magyar fociakadémiák eddig összesen 16 milliárd forintnyi magyar állami támogatást kaptak. A pénz Magyarországról a Magyar Labdarúgó-szövetségen és a Bethlen Gábor Alapon keresztül áramlott.
Orbán 300 ezres nyugdíjat ad a magyarok pénzéből az ukránoknak
2018-tól a határon túli magyarok is megkaphatják a magyarországi anyasági támogatást
Foci, templom, iskola: 84 milliárd forint állami támogatás ment tavaly a határon túlra
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal
Ritka hulladékok, orbán fénymásolatai.
durbincs
@Mirabilis: @Mirabilis: magukat mint a ritka hulladékot , fénymásolták ? a bányába a lócitromok közé ?
Mirabilis
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást.
Ritka hulladék ez a durbincs, orbán fénymásolata, lócitromok között. Bányában is? Hüm!
tulipan
@durbincs: Mi van, Te végtelen bunkó narancsos seggnyaló félfarok, Téged ott a Ploersti bányatelep 10 emelet mélyén levő, fény mentes, denevérszaros, húgytól bűzlő, bányakcódban mint a ritka hulladékot, fénymásoltak ? a bányába, a többi narancsos haveroddal együtt, a bányaló-citromok közé ?
durbincs
@csak húgy...: mondják maga Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?
tulipánnyal +@Kula: .-val +@silbert: .? meg még kivel ? Maguk a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárva @kakaósbögre: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.