Az ember csak áll az út szélén, az esőben, Kápolnásfaluban és egyszer csak elhúz mellette a pápa és integet. Van ez így. Ferenc pápa körülbelül 90 ezer hívő előtt tartotta meg szentmiséjét a csíksomlyói kegyhelyen. A mise végén a pápa elhelyezte az arany rózsát a helyszíne szállított Mária kegyszobor lábainál. Az arany rózsa a pápák különleges ajándéka, amelyet a különböző Mária-kegyhelyeknek szoktak ajándékozni a Szűzanya iránti tisztelet jelképeként. Aztán felhangzott a kontextusban (ugye, Csíksomlyó Romániában van) sok vitát és konspirációs elméletet generáló magyar himusz, amelyet a székely himnusz követett. Ám a Szentatya ezt már nem várta meg, elindult látogatásának következő állomása, Jászvásár (Iași) felé. A hívő tömeg a helyén volt a csíksomlyói nyeregben. Az eső szintén, és nem volt tekintettel a lelkek hangulatára. Szétnéztünk a helyszínen, mutatjuk:

Forrás: foter.ro
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
provokáljuk még kicsit egész Romániát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Commenter: a kedves mama? ;) kend is ismerte? :)
man in black
Elképesztően elszörnyülködtető is tudok lenni - ha akarok.
DE!
Míg ez nekem felvett képesség, addig a Nyomorultaknak, a fideszeseknek (Orbán, és sleppje), ez az alaptermészetük.
Ez NAGY különbség!

Amikor undorító vagyok, csak a fideszes szutyok mélyundorítót imitálom.
Jó napot kívánok geci Orbán, geci fideszes politikusok, geci fideszre szavazó hulladékok !!!
tulipan
@durbincs: Mi van Te sötét, bunkó narancsos seggnyaló Félfarok, ott aromán Ploesti-beli denevérszaros, húgytól bűzlő bányakecód mélyén??? Ott lekötözve az Echo TV elé, azon töröd azt a buksi fejes, hogy kb. 1000 km.-re, merre is van Ócsa, miközben Pünkösd szent ünnepe tiszteletére, Őszentsége, a Pápa ócsárolására adtad a fejed??? A Kereszténység legnagyobb dicséretére? Mond csak, nem félsz, hogy egyszer valaki valóban széthasítja, azt a BUNKÓ KOBAKODAT???
Commenter
@csak úgy...: én cicamamát se ismerem.
tulipan
@durbincs: Mi van, Te végtelen bunkó narancsos seggnyaló félfarok, Téged ott a Ploersti bányatelep 10 emelet mélyén levő, fény mentes, denevérszaros, húgytól bűzlő, bányakcódban mint a ritka hulladékot, fénymásoltak ? a bányába, a többi narancsos haveroddal együtt, a bányaló-citromok közé ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.