Nagyon mókás megoldással hatástalanítják az agresszív kecskék hegyes szarvát. Képek! Bár a kecskét számos helyen haszonállatként tartják, a húsáért, tejéért és bőréért, nem lehet elmenni amellett, hogy a mekegő állatok mennyire aranyosak. Általában nyugodt természetűek, de előfordul, hogy a közelükbe tévedő embereket hegyes szarvukkal bökdösni kezdik, amit gyakran véletlenül vagy puszta játékból tesznek, de akár védekezési célja is lehet. Akárhogy is, ez a szokás komoly sérüléseket okozhat, sőt, egy kifejlett kecske öklelése szerencsétlen esetben akár halálos is lehet. Mivel a kecske kevéssé idomítható, a leszoktatás helyett sokan inkább biztosra mennek, és hatástalanítják az állat fegyverét, a szarvát, ami aztán igazán mókás látványt eredményez. Erre a spookperson nevű Twitter-felhasználó hívta fel az internetezők figyelmét egy saját fényképpel, ami igazi kommentlavinát indított, és számtalan válaszfotó érkezett hasonló, regulázásra szoruló kecskékről. Íme, a legjobbak!

Forrás: femina.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@durbincs: A cikk jópofa, a hozzászólás értelmetlen!
karma1
A kecskek arik, kar, hogy a hengeres szivacsokat kb. 10 perc alatt levakarjak magukrol egy fatorzsnel - azok a teniszlabda-fele gombok inkabb jobb megoldas. Szegeny gazdi mego"ru"lne, ha egy icebreaker szarvaira kellene neki vedelmet adni, mert azoknak van akar 2 par szarvuk is a fejukon, meg a janyoknak is...:o)))
Aranyos probalkozas,... Mindenesetre nem unatkozott a srac, amig felszerelte nekik a vedoeszkozt,...:o)))
namihami
Nem a Békemeneten készültek ezek a képek? Mert roppantul hasonlítanak a Csak a Fidesz-táblát cipelő menetelőkre. Az a vödrös tiszta Bencsikbandi.
verőce21
És addig hátulról röfölte a kecskét, amíg felszerelte ezeket a szarvára, hogy az megálljon? :)
(Ha a kecske is beszélni tudna?)
RonaGyuri
@verőce21: igen közismert, hogy @durbincs: NER-társadnak ez a kedvenc szokása! =))
nezelodo
Motorbiciklit csinált szegény kecskéből a fogantyúval, az meg hogy szabaduljon a legény gerjedelmétől, rohant le a völgybe. Áron bácsi a lócán üldögélve amikor meglátta, csak bámult, és morogta maga elé, "honnan tellett ennek a durbi gyereknek motorbiciklire?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.