A maradi járókelő figyelmét arra igyekeznek felhívni, hogy a pedofilok is emberek, vannak jogaik, hiszen így születtek. És ez teljesen igaz. Miért ítélné el bárki a pedofíliát? Ha egy gyerek dönthet úgy, hogy rossz testbe született és tömheti magát hormonokkal, visszafordíthatatlan károsodást okozva a testében, miért ne dönthetne úgy, hogy egy 50 éves faszi farkán akar pattogni? Nevetségesen és betegen hangzik? Azért mert az. Viszont az ő részükről teljesen logikus, és a jövő átlagprolija épp úgy be fogja nyelni, mint a mostaniak azt, hogy a valaki végbelébe mentális problémák végett bepréselt pénisz egyenlő a szerelemmel. Nem is olyan rég még ugyanúgy hányinger fogott el minden jóérzésű embert a homoszexualitás kapcsán, mint most a pedofília esetében. Ugyanakkor ahogy ez a hozzáállásbeli változás mutatja, a dolgokat nem olyan nehéz más mederbe terelni. A gyerekeik farkát lemetsző szülők sokasága pedig mutatja, hogy különösebben nem érdekli őket a saját vérük sorsa...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért már annyit a két faiskolában is megtanulhatott volna a cikk szerzője, hogy mit jelent a pedofilia, a nekrofilia, és homoszexualitás! De ha problémája van a fogalmakkal, tudja, "google a barátunk"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: te, már unalom üzönek is gyöngécske...
téged már a shikari is kenterbe vág,pedíg az sem teljesen hézagmentes.
SystemError
@durbincs: Nagyon neveletlen vagy, nemhogy hoznád-vinnéd anyádat ennyi meló után!
SystemError
@durbincs: Kezd takarítani a szart, mert anyád már elindult haza románia felé. Mondta, hogy egy dagadt, ápolatlan trágya a fia meg, hogy rendes IT-s melót sem talált, miközben még a hülyéket is felveszik már. Szóval Durbi, kicsit segíthetnél anyádnak igazán!
SystemError
@durbincs: Na mindegy, megértem anyádat. egy ilyen retaldált kis patkány mellett minden melót el kell vállalnia... Azért ne csókold szájon, ha haza ért...
SystemError
@durbincs: Nem csodálom, hogy beszarsz még, csak anyádat sajnálom, még ha fizetős is volt
kereső
@Horizont: csak nem @halfarok volt a provokátor ( az mondják egy magánszemély akciója az egész), aki készitette? és kirakta a plakátokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.