A szélsőjobboldali Mi Hazánk tiltakozó akciót szervezett a Coca-Cola dunaharaszti üzeménél, több autóval állták el a cég telephelyének bejáratát. A cég értesítette a rendőrséget. „Ma reggel a Mi Hazánk Mozgalom néhány tagja több személyautóval elállta a Coca-Cola Magyarország dunaharaszti telephelyének bejáratát, ezzel akadályozva a munkatársak és a szállítmányozó kamionok ki- és bejutását” – erősítették meg információnkat a cég részéről. A biztonsági szolgálat értesítette a rendőrséget, több járőr kivonult és megkezdte az intézkedést - tették hozzá. A mozgalom vezetője, Torockzai László múlt héten már tartott egy sajtótájékoztatót a Coca-Cola azonos nemű párokat szerepeltető plakátjai ellen tiltakozva, akkor performanszként a cég termékét locsolta az aszfaltra. Már akkor megmondták, hogy rendszeres akciókkal készülnek a vállalat szerintük homoszexualitást népszerűsítő kampánya miatt, annak ellenére, hogy a plakátokat már lecserélték. A Mi Hazánk azután kezdett tiltakozásba...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Meggyőződésem hogy a Mi Hazánk mozgalom a Fidesz seggéből bújt ki. Egyrészt szétesett a Jobbik a Fidesz nagy mumusa, másrészt tetteikkel az illiberális baromság támogatói.
papa.49
Amikor a simlicska féle Közgép bejáratát szállták meg tüntetők, milyen nagy buzgalommal hordták ki onnan őket a söndörök, MOST MIÉRT NEM TETTÉK a tektök páncélosával például ???
papa.49
@durbincs: Neked a FÓBIÁD AZ ÓCSA, de nem kell dúdolnod mert pont nem érdekel !!!
papa.49
@durbincs: Ezek is mennek folyamatosan a Média Hatósághoz, csak hogy tudd !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.