Megy az üzengetés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Minek kell neki belepofáznia másik ország dolgába ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Csizmás Kond: Ez természetes! Nem vagyok annyira ostoba, hogy ne tudjam! De talán azért lehet véleményem, az értelmetlen látvány beruházások, az urizálás, és az egyéb agymacskák finanszírozásáról, miközben sok más lényeges dologra nem jut pénz. A ius murmurandi még talán engem is megillet!
Csizmás Kond
@Nessy: Így már szeretem...szóval azokat az értelmetlenségeket azok az emberek végzik el naponta akik miatt pl. mi is itt napokat esszük egymást...natehát biztos vagy benne, hogy akit az őszön fogsz választani az nem fog ilyen ostobaságokra költeni ?...hanem előre mongyuk megkérdez téged ...:)
Nessy
@Csizmás Kond: Ne keverjük az önkormányzati és a parlamenti választásokat!
Egyébként ne engem kérdezzen, pláne ne "konzultációnak" becézett idióta kérdőívekkel, hanem a szakembereket, akik valóban az adott témának az ismerői.
Úgy mellékesen, miután ismerem a jelölteket, nem a pártállásuk dönti el, hogy kire szavazok.
Csizmás Kond
@Nessy: ...tulajdonképpen egykutya...csak máshová van kötve.
...és visszatérve a migráncsokra ha bejön az a változat, hogy a baloldal kerül a hatalomra és ígéretéhez híven nem kötvények árán fogja beengedni azokat akkor az téged hogyan fog érinteni pl pénzügyileg ?
Eladott Ország
Változnak a dolgok. Néhány hete még az olaszok voltak Orbán Viktor legeslegjobb kispajtásai, Salvini pedig a leghősiesebb harci elvtársa, ma meg már ott tartunk, hogy ott rohadjon meg az összes olasz, ahol van, de főleg az olasz kormány. Pontosabban ott tart az egypártrendszer alakú maffia, hogy ellenség lett a tegnapi elvtárs. Holott ugye a tegnapi elvtárs csak elbukott, már nem tud beledumálni a dolgok menetébe. Aki bele tud dumálni, annak a szövege meg nem tetszik a keresztespolipnak, aztán vergődik nagyon. De annyira, hogy már kimondottan vicces.
Eladott Ország
@durbincs: A forradalom felfalta gyermekeit. Ne aggódj Gajdics Ottó KISZ-esből lett obersturmbannführer hetente legalább kétszer műsoron lesz, és a demokrata munkásőr Bencsik, különben elvonási tüneteid lesznek, a nyalógép Dobos Marianne tolmácsolásában. Mészárosné Kelemen Beatrix strómanné a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, csak előbb leteszi az érettségit "BITOLÓGIÁBÓl" ,- ő mondta a vizsgája előtt. Jaj, már kezdtem megijedni, hogy Ceausescu Elenához hasonlóan, ő is kémiai PhD-t szerzett és most “cokettővel” és polimerkutatásokkal fog foglalkozni. Tisztára, mint a magyar foci: többen csinálják, mint ahányan nézik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.