Antti Rinne Magyarország és a V4-ek kritizálásával foglalkozott saját országa helyett, a postások sztrájkja elsöpörte.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És a kettő között valami össszefüggés?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Aki Én: nem köne ötletelned neki,hülye ez magátu...
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 13:42; Az nemcsak a finn miniszterelnök kívánsága, hogy az Uniós pénzek kifizetését a jogállamisághoz kössék. Azt ugyanis szinte mindenki tudja – még a fidesz is – hogy az EU-s pénzek nélkül a NER bajba fog kerülni. Ha nem érkeznek milliárdok az Uniótól, amelyekből el lehet tartani a maffia tagjait, akkor bizony komoly viták alakulhatnak ki. Van persze, akik szinte ingyen is hazaárulóvá válnak, de a legtöbben megkérik az árát a dolognak. Egy bizonyos összeg alatt nem hajlandóak támogatni a maffiát tovább, ami gondba sodorhatja az egész rendszert. A finnek nem Magyarországot pécézték ki maguknak egyszerűen csak arról van szó, hogy nem nézik jó szemmel azt, ha egy állam meglopja az uniós családot.
Eriksson
@Eladott Ország: 14:17 Ezekről a dolgokról hol van szó a cikkben?
csak úgy....
@Eladott Ország: szerintem @Eriksson: úgy gondolja,hogy genya minden finn,aki csókolomért meg magaslesér nem akar fizezni a föltörekvö magyar ,még kutya börrel sem rendelkezö,kutyagumi nemességnek,akiket a fidesz szült...
Macskaszem
...két és fél hetes sztrájkhullám... azért egy ilyen már a a csúti egészségére is ártalmas lenne, de sajnos nálunk nincs ennyi vér a pucába. Orbán mondta egyszer, hogy a magyarok hátán fát lehet vágni, hát vágja is rendesen.
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 14:50; Idézet, az origó nevű fideszt f@szát permanensen szopó és segget nyaló közpénzből fenntartott szennylapból: "a jogállamiság ürügyén - állandóan Magyarországot és kisebb mértékben a többi közép-kelet-európai államot kritizálja, addig otthon egy nagyobb sztrájkkal sem tud mit kezdeni." Az origó nevű kormányfelszopó fideszes élmunkás-híradó, örömittasan megrészegülve hírül adja, hogy megbukott a finn miniszterelnök, pedig több Nyugat-Európai ország is kritizálta a bűnöző csúti cigány és politikai prostituált bandája által szétb@szott jogállamot, a kiépített diktatúrát. Sőt egyesek nyugat-európai képviselők fel is vetették, ( Luxemburg), hogy zárják ki, hazánkat az EU-ból, nem feledve a többszázmilliárdos pénzbírságot, az EU-s pénzek ellopása miatt, melynek csak a nagyságrendje kérdéses. Nos így kapcsolódik össze az origó örömhírével!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.