Meglepetésre Salvini az utolsó pillanatban lemondta részvételét a római konferencián, pedig az ő arcképével is reklámozták a rendezvényt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Konzervatív nacionalista reformerek, vagyis: fasiszták.
Hogy a reform hogyan fér meg ebben a felállásban, azt, feltehetően ők sem tudják, de olyan jól hangzik.

Meloni asszony, az olasz testvérek nevében meg akarja védeni Magyarországot. Én mint magyar állampolgár, köszönöm szépen, de nem kérek belőle, ellenben boldogan engedem át nekik führerünket, vigyék , övék, szeretgessék, zárják kalitkába, bármit tehetnek vele, csak haza ne engedjék! Ámen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: A fiatal demokraták szövetsége - csak rájuk kell nézni, elöl Orbán , aztán Lala és a többiek, bele ragadva a kollégiumi érdekszövetség hálójába ,mind-mind önmaguk szellemi torzójaként. Hogy anno a fiatalos hevületen kívül voltak-e eszméik, elveik, csak azok tudják, akik a köreiken belül voltak. Mi azt látjuk, amivé váltak, elhízott, elhasznált öregurakká, embertelen emberekké.
A kádéenpé szóra sem érdemes, a fidesz széthullásával el fognak tűnni a süllyesztőben.
A neveik alapján lehetnének tiszteletreméltóak, ha... De nincs ha.
Nyírfa
@kereső: Mindent elmond róla, hogy még büszke is erre a "barátságra". Benne van az összes komplexusa, nagyravágyása, igénytelensége.
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.00

Nagyon jó kép! :))) Csak váljon is valóra!
verőce21
Áldás dr. Miniszterelnök Úron, és mirajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.