Meglepetésre Salvini az utolsó pillanatban lemondta részvételét a római konferencián, pedig az ő arcképével is reklámozták a rendezvényt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Konzervatív nacionalista reformerek, vagyis: fasiszták.
Hogy a reform hogyan fér meg ebben a felállásban, azt, feltehetően ők sem tudják, de olyan jól hangzik.

Meloni asszony, az olasz testvérek nevében meg akarja védeni Magyarországot. Én mint magyar állampolgár, köszönöm szépen, de nem kérek belőle, ellenben boldogan engedem át nekik führerünket, vigyék , övék, szeretgessék, zárják kalitkába, bármit tehetnek vele, csak haza ne engedjék! Ámen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A Fidesz belépése abba a csordába még odébb van, mert a Néppárt még finanszírozza a voksokért. Amíg az EPP fizet, addig a Viktor (éppen most, de csak addig) konzervatív keresztény marad.
Az a falka még csak most áll össze, ott a Mi Istenünknek még kevés a beszedhető családi támogatás.
kissé felnőttem
kirájom kirájom adj katonát ( ly-helyett ) magamat vagy rongyos bakát lánc szakítójáték felnőtteknek
( Ha egyáltalán felnőttek ? )
Eladott Ország
"A bevándorlásellenessége miatt áll ostrom alatt a fidesz" én inkább korrupciónak és az EU-s pénzek ellopásának nevezném azt a "támadást", de sebaj. Nem értem a fidesz miért akar olyan frakcióban maradni, ahol rühellik, és miért nem ülnek át oda, ahol tárt karokkal várják őket. Lehet a hatalom fontosabb, mint egy súlytalan frakcióban egymás seggét nyalni
Basszameg, pedig majdnem megvolt, 1 cm hiányzott!
Eladott Ország
Ahogy Gerald Knaus, az Európai Stabilitási Kezdeményezés elemző intézet vezetője fogalmazott: gátlástalan és veszélyes, ő az első identitárius miniszterelnök az unióban, aki lesi, hogy mikor jön a következő válság, ami esélyt kínál számára. Tudja, hogy hazugság, zagyvaság, amit Sorosról és a brüsszeli elitről állít (muszlimokkal akarják kicserélni a kontinens lakosságát), de ennél is nagyobb baj, hogy miközben rémtörténetekkel riogatja az embereket, leépíti a demokratikus ellenőrzés és a jogállamiság intézményeit. Ahol pedig a jog uralma véget ér, ahol az emberi jogok korszakát le kell zárni, ott szélsőjobbos szarkeverők helyezik magukat/kerülnek a jog fölé. És miközben emberek halnak meg azért, mert az isten háta mögött annyira szar az út (nincs út, ami van, az járhatatlan), hogy a mentő másfél kilométert 15 perc alatt tesz meg, az ideológiai pusztítás és kardcsörtetés minden napi, húsba vágó kérdést elfed és túlordít. Fénylő csillagunknak kb annyi köze van a konzervatívizmushoz, mint Mussolininek volt, esetleg Ceaucescunak.
kokopelli
@Eladott Ország: ...először azt kellene tisztázni,hogy kik a "konzervatívok!A hozzájuk tartozás nem biztos,
hogy automatikusan igazi konzervatívot jelent! A német konzervativok (CDU-CSU) sem fogadja régóta az
Orbánékat!
Eladott Ország
@kokopelli: Hiába voltunk 2019 első félévében a német fegyverek legnagyobb vásárlója, 1,76 milliárd euróért (kb. 573 milliárd forint) rendelt új eszközöket a Honvédelmi Minisztérium.
Nyírfa
Konzervatív nacionalista reformerek, vagyis: fasiszták.
Hogy a reform hogyan fér meg ebben a felállásban, azt, feltehetően ők sem tudják, de olyan jól hangzik.

Meloni asszony, az olasz testvérek nevében meg akarja védeni Magyarországot. Én mint magyar állampolgár, köszönöm szépen, de nem kérek belőle, ellenben boldogan engedem át nekik führerünket, vigyék , övék, szeretgessék, zárják kalitkába, bármit tehetnek vele, csak haza ne engedjék! Ámen.
kokopelli
@Eladott Ország: ..ahogy odaát mondják a germánok:"Dienst is Dienst,Schnaps is Schnaps!" (;-))
Eladott Ország
@Shikari: tegnap 17:42; "Joga van a népnek elkergetni a kormányt" - mondta a miniszterek elnöke, 2007 március 15.-én. Most kivételesen egyetértünk. youtu.be/kQld6YVgmDs
lampa laz
Remélem ez a tárt karokkal várt ölelés halálos lesz a fidesz számára.
kereső
@Nyírfa: Hogy hogyan fér bele? Nézzük a két kormányzó párt nevét:
FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség- konzervativ néppárt.(mostanság ez a hivatalos!)
KDNP- Kereszténydemokrata Néppárt

A neveik alapján mindkettő akár "tiszteletre méltó" jobboldali párt is lehetne. Hogy, aztán mik/milyenek- azt nap-mint nap tapasztaéjuk. A nevük egyáltalán nem tükrözi a valódit.
kereső
Milyen nagyivű pályafutás a fidess=orbánnak. A vad, kérlelhetetlen ultra liberalizmustó mára eljutottak a mussolini féle fasizmusig.
A qrvapecér, köztörvényes Berlusconi "barátsága" meg egyenesen gyomorforgató.
Nyírfa
@kereső: A fiatal demokraták szövetsége - csak rájuk kell nézni, elöl Orbán , aztán Lala és a többiek, bele ragadva a kollégiumi érdekszövetség hálójába ,mind-mind önmaguk szellemi torzójaként. Hogy anno a fiatalos hevületen kívül voltak-e eszméik, elveik, csak azok tudják, akik a köreiken belül voltak. Mi azt látjuk, amivé váltak, elhízott, elhasznált öregurakká, embertelen emberekké.
A kádéenpé szóra sem érdemes, a fidesz széthullásával el fognak tűnni a süllyesztőben.
A neveik alapján lehetnének tiszteletreméltóak, ha... De nincs ha.
Nyírfa
@kereső: Mindent elmond róla, hogy még büszke is erre a "barátságra". Benne van az összes komplexusa, nagyravágyása, igénytelensége.
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.00

Nagyon jó kép! :))) Csak váljon is valóra!
verőce21
Áldás dr. Miniszterelnök Úron, és mirajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.