A napokban kiderült, hogy Erzsébet királynő megfosztja Meghant és Harry-t a királyi családdal együtt járó royal címtől, mondván, ha a családból kikerültek, a címet se használhassák.

Meghan és Harry megsértődtek a királynőre

Fotó: Peter Summers/Getty Images

Meghan és Harry a királynő döntése után barátaiknak arról meséltek, hogy nem fogják hagyni, hogy Erzsébet elvegye tőlük a címet, akár még bíróságra is hajlandóak lennének elmenni a saját igazukért. Ám most Harry és Meghan közleményben tudatták, hogyan döntöttek. A közleményből némi sértődőttség is kihallatszik.

"Bár a royal szó nem képezi sem a királynő, sem a miniszteri kabinet, sem a monarchia tulajdonát, és szabadon használható mind Angliában és azon kívül, mégis úgy döntöttünk, hogy a királynő kérésének megfelelően felhagyunk a Sussex Royal név használatával" – számolt be róla a deadline.com

Life.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Megsértődtek? Gondolom, hogy szegény királyasszony most teljesen maga alatt van. Hogy fogja ezt a traumát túlélni?
Vajon ez a két szerencsétlen miből gondolta, hogy egy ilyen dinasztikus ház tolerálni fogja egy elvált és előtte lovassági tiszttel, aztán arabokkal összeálló volt feleség olyan gyerekének a házasságát, aki még pluszban egy elvált, félcsoki (nem a csokikról, a házasságról beszélek) asszonyt visz a házhoz? Ennél a királyi ház sokkal bezárkózottabb. Még ma is. Biztos vagyok benne, hogy már a Lédidi válása is szálka volt, ez csak rátett egy lapáttal.
Nem vitatom, hogy a férj is szemét volt, de a Lédidi tudta, tudott erről a nőről. És nem volt kötelező összeházasodni. Mire számíthatott?
Jozefina
Ha elhagyták a királyi házat és családot, akkor semmiféle címre nem jogosultak!!!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Nem szimpatikus se Meghan, sem Harry. Mégis mit képzelnek magukról? Akármit gondolnak, akkor is Erzsébet az uralkodó. Rajta legalább látszik is, hogy arisztokrata. Meghan ezt nem mondhatja el magáról

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.