A spanyol gazdaság már a koronavírus-járvány előtt sem állt túl fényesen, komoly szintű munkanélküliség nyomasztotta és a gazdasági adatai sem voltak túl biztatóak, de mire éppen elkezdődött volna valamiféle fellendülés, jött a járvány és ez ismét a legmélyebb fekete lyukba taszította a spanyolok gazdasági adatait. Ez pedig nem túl jó a lakosságnak sem, ha emlékezhetünk, […]

Forrás: napmintnap.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán uralma alatt egyre több a szegény ember. Orbán a sárba tiporja a szegényeket és további szegényeket gyárt le évről-évre. Most is ez történt amikor egy fillár tomagtás sem ad a bajba jutot magyaroknak. Spanyolország jó példával szolgál.: ilyen az amikor egy állam törődik az állampolgáraival.
division
@peterkelemen: Azért olvasd el végig figyelmesen a cikket:
"És ezt nagyon fontos hangsúlyozni, mert sokan már a feltétel nélküli alapjövedelem megszületéséről beszélnek, de valójában ez a fajta minimumjövedelem hasonló a szociális segélyhez, hiszen csak a szegénységben élő és a kormány számára látható spanyolok fogják kapni"
1magyar
Orbánéknak ha lenne annyi eszük, ők is ezt tennék mert úgyis visszakerül az államkasszába, hiszen a szegények elvásárolják azt a pénzt, forgatják, nem úgy mint a tetves gazdagok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.