Az választóknak olyan vezetőkre van szükségük, akik a nemzetet tartják szem előtt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Akkor lehetne nálunk örökös miniszterelnök is, mert a hatalom olyan rendszert alakított ki hosszú évtized után, hogy az embereknek az a kényszerképzete támad, hogy csak egy párt képviseli csak a nemzet érdekét!Ehhez képest a demokráciákban több párt is létezhet aki a nép sorsát tekinti elsődlegesnek, ami nem biztos hogy azonos az ország vezetőinek az érdekével.Ilyen alapon lehet, hogy egyszer az lesz a divat nálunk, hogy nem is kell választás, mert az eleve elrendeltetett, hogy csak egy párt, a több évtizede hatalmon levő az egyetlen aki az ország javát akarja, a többi az csak valószínű csak ártani akar! Ezért itt már választani sem kell, mert meg vannak már a" jót akarók" régen választva, és ezért felesleges herce-hurca itt nálunk a választás!
csak úgy....
hülye origo,milyen nemzet az aki a nyomorral ,éhendögléssel sem tud megküzdeni ,köszönhetöen egy elvarázsolt nacionalista enyveskezü hatalomittas vezetönek?!
Pálinkás Pál
újabb ékes bizonyítéka,..diktatúrát csak erőszakkal lehet elűzni..a választásokat simán megberhelik-...
gina
Mert úgy mint itt, szemét Erdogán és barátai mocskos kezében van a média, és hülyitik a népet a hazugságaikkal lásd mint itt OV és bandája,,
gina
Idióta lefizetett Origo , nem a nemzetet veszik figyelembe ezek a szemét diktátorok, hanem a saját zsebület és hatalmukat !!! Én magyarázzam neked idióta cikkiró???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.