Felháborodásának adott hangot Mërgim Mavraj, az albán labdarúgó-válogatott hátvédje. Szerinte a 3–3-as döntetlennel Magyarország hozzásegítette Portugáliát a csoportból való továbbjutáshoz – írja az nso.hu.

Láttuk a mérkőzést, és nagyon mérgesek vagyunk. A pályán lévők pontosan tudták, mit kell tenniük ahhoz, hogy mindkét csapat továbbjusson. Megengedhetetlen, hogy egy ilyen nagy tornán efféle megegyezésekkel torzítsák az eredményeket.

Portugália továbbjutása azt jelentette, hogy Albánia harmadik helyezettként búcsúzni kényszerült.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fradigege
Az albán maffia szétrohad a bunda botránytól. Menjen haza játszani a pöcsével. Mindenki saját magából indul ki. Íme!
kkalman
Talán nem arra kellett volna játszani, hogy csoport harmadikként is tovább lehet jutni. Inkább arra, hogy legalább csoport másodikok legyenek. Most nem kellene alaptalanul másokra kenni a saját szarát.
Jozefina
Végülis a magyaroknak meg volt az esélyük a győzelemre!!! Hogy miért nem győztek??? Az albánok már lehet, hogy tudják!!! Minden esetre nagyon jó és izgalmas játék volt!!!
Kutyuska
Nem gondolom, hogy akár a magyar csapatnak, akár a portugáloknak érdeke lett volna a bunda, főleg nem azért, hogy az albánoknak ártsanak. A magyar csapat hosszú évek óta végre nagyon jól játszott mindegyik meccsén, végig hajtottak teljes gőzzel és jogosan lubickolnak most az elismerésekben, igazán büszkék lehetnek magukra. Nem hiszem, hogy ezt azt érzést eladták volna pénzért.
Az albánok is üldözési mániában szenvednek, mint kormányunk. Ez a bunda vád éppen olyan megnyilvánulás az albánok részéről, ami a Fideszre jellemző a politikában.
staro
Mindenki tud számolni.Ha jó az eredmény akkor a végén már egy csapat sem köpi ki a tüdejét.Ez nem bunda csak alap számtantudás.
perfekt
Ma már minden előfordulhat, sőt annak az ellenkezője is! Egy ilyen tornában rengeteg pénz van--főleg a fogadások miatt is.Nem olx régen buktak le, nemzetközi sportfunkcionáriusok (Platíni) és lehet,hogy a folyamat marad csak az emblémák mások.Számomra azért is megdöbbentő ez a bejelentés,mert "tűzközeli" is lehet ez a koma! Bundát-emleget--úgy gondolom bírósági feljelentést kell tenni-mégpedig mindkét csapatnak, sőt a nemzetközi sportvezetőknek is!
Nil
Ha bunda,, csak nagyon sokára fog kiderülni - én már meg sem élem
karma1
Azert erre kollene valami bizonyitek is am!
bakegya
@karma1: nekem is volt ilyen gondolatom-a focihoz nem de a magatartásformák elemzéséhez értek...
bakegya
@Nil: ki fog derülni,hogy igen.Hamarabb mint gondolnánk.
karma1
@bakegya: Mondjuk a kiderulessel - ha volt bunda - egyetertek, a sebessegevel mar nem, mert Blatter es Platini vagy 5 evig el tudtak titkolni az uvolto korrupciot. Nana', az ellenorzes lazasagam, vagy teljes hianya miatt...
Cicamama55
Aki ezt állítja, az nem nézte a meccset!!!
bakegya
@karma1: gondolj bele mekkora indulattal magyarkodik a vezír a focival-a politikai kultúrába nyomna fele annyi energiát -a közjó érdekében ,nem lennének a tüntetések.
A labdakergetésből nem igazán ismerek olyat akik jól élnének,annál jobban az a párszáz zseléfejű-akiket túlpénzel a két ballábáért,mert eddig itthon nem sok élvezetes meccset láthattunk a fociarénákban.A kopaszok viszont mártöbbször szétbarmolták Budapest belvárosát.A hazai bundák ...valóban ...így aztán ki se derülhetnek.IGAZA VAN
@Nil: -NEK,mert olyan egykupacon bizniselnek a szotyolázóink.
bakegya
@Cicamama55: tévedsz cicus,mert ezt kivételesen megnéztem, méghozzá a RONALDÓ OKÁN-szerintem azt a fiút pihentetni kellene,mert nincs jól.
koszpeko
@bakegya: Én másra tippeltem, nem bundára.
coni
Egy bundára nem jellemző a 6 gól, a magyarok sokkal jobban küzdöttek mint a portugálok, akiknek szerencséje volt hogy nem estek ki. Ha bunda lett volna akkor akkor 0:0-nál megálltak volna, hogy ne strapálják le magukat a kiesésesre.
Cicamama55
@bakegya: Miben tévedek? Én a cikk címére utaltam!
Nil
@Kutyuska: Mitől táltosodott meg az eddig botlábú csapat? (A gól az tényleg szép volt- vannak véletlenek?- ha visszanézed egy portugál sem mozdult a labdára pedig ha jól emlékszem három is eltéríthette volna- viszont akadályozta a kapust a látásban)
Egyébként ismerem azt amikor az ember az esélytelenek nyugalmával játszik és nyer.
De itt sok furcsaság van- pl hogy véletlenül 3 nagyon jó csapat is ki fog esni a következő fordulóban
Kutyuska
@Nil: Azért nem hiszek ebben az esetben a bundában, mert józan ésszel gondolkodva a portugáloknak presztízs kérdés lehetett, hogy a magyarokat megverjék, a magyar srácoknak pedig nem hiszem, hogy nagy buli lett volna eladni a becsületüket, amikor végre évtizedek óta először jól teljesített a válogatott és nem kellett szégyenkezniük a gyatra játékuk miatt.
Lehet, hogy én vagyok naív, de így gondolom.
dömdödöm
Ha valami bundáskenyér volt az a német -északír , pontosabban talán eredménymanipuláció ?
.A németek kihagytak 18 gólhelyzetet ,nehezen volt hihető sajnos. :-(((((((((((
Nem túl fair a fogadókkal szemben :-(((
Nil
@Kutyuska: Bocsi de nem a magyarok kaptak pénzt, hanem a magyarok (is) adtak. A célt elérték - ennyire telt. Illetve nagyon gyanús lett volna ha bejutunk a 4 közé. Így is kaszált az MLSZ- sok pénzt sikerült tisztára mosni, sok embert sikerült megvezetni - épülhetnek a stadionok és lehet tapsikolni. Gondolkodni felesleges.
Kutyuska
@Nil: Lehet, hogy így van, ha igen, akkor nagyon szomorú. .
Nil
@Kutyuska: Az én életemben nem fog kiderülni szerintem (bár remélem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.