„Valami olcsót szeretnék…” – suttogta pironkodva a madárcsontú eladólánynak, mire az fáradtan egy szív alakú párna felé bökött. A címke szerint foszforeszkáló, de világosban is ugyanolyan nyálas felirat kiégette Tibi retináját. A pokolba kívánta az egész valentinnapozást. Rettegett, hogy az esti randin megint egy mesefigurás alsógatya vár rá.

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: joli234
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Boldog névnapot minden Bálintnak, és boldog Valentin-napot minden szerelmesnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@ila51: a verebek hangos csivitelése a idő közeledtét jelzik
(népi megfigyelés ) :))
másvirág
Kedves @Zsoel: Ha már megszülettünk három fontos időszak vár az emberre.
Első a boldog ifjú kor.Második a dolgos,hasznos évtizedek sora. Harmadik a nyugodalmas békés öregkor idöszaka .Mndháromhoz kivánok számodra sok boldogságot és szeretetben eltöltött hosszú életet.
Boldog születésnapot !
Cornucopioides
Nálunk a feleségem apró komfetti szívekkel szórta teli az asztalt én pedig a vacsorára készített szalontüdőbe sok-sok pulykaszívet tettem, olyan romantikus este volt.
silber13
Te hülye firkász! Igazán megtanulhatnád végre _ dacára hangyaméretű agyadnak - hogy a " BUZI " az nem az emberi másság jelzője, hanem egy fegyver! Érted? Fegyver! A buzi ferde hajlamú merénylők, terroristák sorozatlövő, kisméretű fegyvere!!
Kutyafüle
@glycerin: Nem, mert ott nem jártak törökök. Pedig jobb lett volna, ha odamannek, így lett volna 150 nyugodt évünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.