Orbán Viktor levette az árvíz elleni védekezésben elhasználódott zokniját és közben olyan szavak jutottak eszébe, amit ma már nem gyakran használunk.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Én ezen az asztalra röhögtem magam - kínomban -
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dömdödöm
az épület sír amikor ez a kanmajom oda bemegy :-(
dömdödöm
ettől van a magas vízállás ,a parlament könnyezik b___átok meg !
nyanya001
Én ezen az asztalra röhögtem magam - kínomban -
sokanvagyunk
A zokni nem kapca! - A kanegér valóban nem szállt be a kocsijába... :))
csegala
Pedig egy csomó ül ott a Parlamentben.
dömdödöm
az a szó hogy munkahely ,tisztességes megélhetés az is eltűnt már hála neked te töltöttzokni :-(((((((((((((
silber13
@coyote3: lehet, al-, fel-, közép- , és egyéb Csútokon, meg Csút származékokon ismeretlen ám a híres csúti tükör!
űrbán
Hogy ez a mocskos tahó csúti suttyó milyen egy nemzetietlen féreg! NIKE!!? zokni?? MIÉRT NEM MAGYAR ZOKNIT HORD a nemzet suttyója?
csikknorisz
Mint valami hülye valóságsó. Csak nem sms-ben kell majd szavazni.
Pálinkafőző Rézüst
@mariaberta: nono! Egy ilyen háesznél tedd ki a karikás +18-at! :))
csikknorisz
Beleolvastam a videó alatti kommentekbe. Húha. Az jutott eszembe, mint az egyik kommentelőnek: "itt mindenki valami szer hatása alatt van?" :)
Vasárnapiiskolás
@bretagne: És mindjárt kettőt.Hátha az egyik Meg is dugja:)
Manhattan
Elhíresült az a mozzanat, amikor a kormányfő élőszóban, mobiltelefonon keresztül jogot alkotott: „Semmilyen utasítás nem hajtható végre, csak ha a Bakondi úr vagy én mondom.” Az, aki így, prompt és puszta szóval jogszabályokban meghatározott utasítási jogosítványokat megsemmisíthet és kisajátíthat, csak olyan személy lehet, aki mindent megtehet. És fel sem merül, hogy ne tehessen meg mindent. A többnapos előadás-sorozatnak az volt a nagyon határozott és egyértelmű üzenete, hogy a hazánkra leselkedő veszélyek elhárításának garanciája egyetlen személy, aki mindenhol ott van (omnipraesens), mindent tud (omnikompetens) és mindenhez hatalma van!...
dömdödöm
- A fidesz az árvizet kampánycélokra használja fel Nem baj ! 2014 -ben egy normális országot csinálunk ebből . Nyilatkozta Bajnai Gordon ! Úgy legyen . Ámen !
entero
@űrbán: Mert a Nike márkásabb. Neked milyen tv - van, Videoton?
mariaberta
@Pálinkafőző Rézüst: Itt már mindenki elmúlt 18, de a kedvedért legközelebb kiteszem!
Nauta
@coyote3: Frappánsabb a (kan)mangalica!!
Nauta
@GeoCravker: Méééé?? Azt hitted váltja? Úgy nem lehet,ha a trágyázó csizmát se veti le!!Az meg eszébe se jutott a "sosedolgoztam" orszégzseninek,hogy fordítva jobban járt volna,de a gátakon dolgozók mindenképpen! A buché maradjon bent!!
Nauta
@GeoCravker: Azzal dicsekedett egy 8éves forma kislánynak,hogy "titokban vagyok".Nos a csizma buché is titokban volt!!
Nauta
@mariaberta: Te kis perverz!! Vigyázz,mert Anikó asszony megdádáz!!
Nauta
@bretagne: Ezaz!! Csnáljuk meg! Csináljuk! Beszállok egy ötössel /nem ötezerrel teee/ a kormányos mutyivonalba!!
lenhardtibolya
Ennyi gonoszkodást régen nem olvastam, mint ezen a lapon. Nem értem a frórumozók egy részét, hogy miért szidalmazzák a kormányfőt éppen most, amikor helyesen viselkedett. Azon élcelődni, hogy a csizmában használt fehér zoknit lecserélte feketére, amikor cipőt húzott, szinte gyerekes dolog, ahogy minden szavába belekötni ugyancsak óvodás színvonal.
bretagne
@Vasárnapiiskolás: Ennyire nem perverz! (Talán).
Nauta
@DR Eric CARTMEN: Érik az újabb grazi zárt osztály!
GeoCravker
@Nauta: utoljára a seregben láttam olyan fehér zoknit, ami fényesen feket volt. Kiszáradva gyakorlatilag eltört. Érdekes volt. A szag is a körletben. A katonatársat minden esetre "rábeszéltük" a gyakoribb lábmosásra.
Nauta
@lenhardtibolya: Nálad sokkal értelmesebbek nyilvánítottak negatív véleményt, orban Európa szerte röhejes egoizmusáról!!Óriási károkat okozott az egész védelmi vonalon azzal,hogy parancsuralmi erőszakossággal pofázott olyan dolgokba bele,amiről fingja nincs!! Focimeccsnek nézte az árvízi védekezést és tudálékos, önfényező rohangálásai,csak rontották minden részében a helyzetet! Ha úgy tett volna mint egy valódi miniszterelnök, akkor ma,,jóval kisebbek a károk!Hiába is akarod a szart fényezni mert attól az még szar marad!! Lehet lesorozni a jelentem-et!!
Nauta
@bretagne: Csak az a problem,hogy többe kerül a feladás,mint a feladni való összeg! Ezért aztán maradok csak a virtualitás megnyugtató szintjén!De a jóindulat megvóóót ugyi??
bakegya
@Nauta: ez a buzgár gátkodás talán már a katasztrók?
dömdödöm
@lenhardtibolya: Válasz a kérdésedre : nem szívleljük sem a stílusát sem a viselkedését sem a politikáját ,okoskodik állandóan ,próbál humoros lenni de nem vevő senki az idétlen poénjaira, irritáló és lerí az hogy faék egyszerű a fickó és ez vezeti az országot . Rossz nézni az egészet úgy ahogy van . Magyarul kilóg a gumicsizma és a gereblye .
(ez a sok róla készült videóból nyilvánvalóan kiderül ha valakinek van hozzá gyomra végignézni és végighallgatni ) A fazonnak egy felcsúti parcellát kellene szántania traktorral kb . Az árvízi védekezésben való sikeres részvételét senki nem vonja kétségbe , a dolga talán nem ez lett volna egy miniszterelnöknek .
dömdödöm
De ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ha valakinek ez a ME és pártja megfelel és örömét leli benne és szívesen nézi vagy hallgatja és csípi a stílusát és politikáját azt én maximálisan tiszteletbe tartom . Legyen benne sok öröme őszintén !
dömdödöm
volt már egy -két korszak ,ciklus amit már úgy szerettem volna hogy elmúljon . Na ez is egy ilyen és eddig a listavezető .
lenhardtibolya
@Nauta: Mit tett volna egy "valódi" miniszterelnök?
dömdödöm
egyetértünk abban is hogy a válságot kezelni kell és meg kell újítani az országot csak nem így ahogyan az orbánkormány csinálja hogy a megújulás 3. évének van 10 000 győztese és kb 9 millió vesztese . :-(((((((((
lenhardtibolya
@dömdödöm: Nem értünk egyet, de ez nem baj, hiszen a vélemény szabad. Érdekes, hogy mindenki jobban tudja, mit kellett volna tennie a miniszterelnöknek, ám nem olvastam olyan hozzászólást, hogy pontosan mi lett volna a megfelelő ténykedés. Az az érzésem, hogy ha van rajta sapka, akkor azért nem jó, ha nincs rajta sapka, akkor az a baj.
dömdödöm
200 év múlva megnézik majd ezeket az akkor már archiv videokat és szana szét fogják döbbenni magukat az emberek hogy ezt a faékegyszerű 7-es buszvezető kinézetű fickót vajon miért kellett megválasztani miniszterelnöknek . ?
dömdödöm
@lenhardtibolya: Olyan vezető szakemberekkel kellene dolgoznia akikben megbízik 100 %-osan . Néha felmegy helikopterrel körülnéz megereszt pár telefont és megnyugszik hogy minden megy úgy ahogy kell azután eltűnik az írodájába és tanulmányozza pl a hogyan építsünk ki sikeres nemzetközi kapcsolatokat című tankönyvet vagy a kultúrált nemzetközi diplomácia című tanulmányt . :-)
dömdödöm
@lenhardtibolya: Nézd meg az Obamát ! Nem szerencsés hasonlat mert egy világnagyhatalom vezetője pillanatnyilag ,de bármi történik ott semmi kirívó cécó ,szépen elegánsan kiáll elmondja a beszédjét szépen és intézi hogy intézkedjenek. Laza mint a rigalánc ,nagyvonalú és nem engedi videózni magát amikor 30 mp alatt felmászik banánért egy 20 méter magas pálmafára :-)
marlin
"Orbán Viktor hiányolja a kanmajmot"
Mééér?? Kövér eetáááss eltávozott??
QQCSI
@dömdödöm: Én ismertem egy buszvezetőt a 7-es buszról,
jó kiállású, intelligens, humoros, rokonszenves ürge, szóval
gondold ezt át mégegyszer! :)
lenhardtibolya
@dömdödöm: Létezhet olyan személy, akiben 100 %-ig megbízhat a kormányfő (vagy bármelyikünk)?
lenhardtibolya
@dömdödöm: Na, Obama tényleg jó példa! Bocsánat, de ő sem tartozik a kedvenceim közé, hiába olyan elegáns mindig, mintha a divatlapból lépett volna ki. Azt a képet viszont elképzelem, ahogy felmászik a banánért... Köszönöm, ezen jót derültem!
QQCSI
@lenhardtibolya: ..gondolom, akkor meg pláne jót derülnél,
ha közben cigánydalokat énekelne és a félkarú rablót tömné zsével! :(
dömdödöm
Egy olyan országot kell csinálni ahol létezhet .Ahogy a fidesz csinálja úgy sosem lesz . :-( Nem kell a miniszterelnöknek megtestesíteni egyszemélyben a történelem összes alakját .Az orbán ezt csinálja ! napóleon , széchenyi ,kádár ,mátyás király ,Don Quijote, Münchausen báró és még tudnák még vagy tizet .
dömdödöm
@lenhardtibolya: Egy olyan országot kell csinálni ahol létezhet .Ahogy a fidesz csinálja úgy sosem lesz . :-( Nem kell a miniszterelnöknek megtestesíteni egyszemélyben a történelem összes alakját .Az orbán ezt csinálja ! napóleon , széchenyi ,kádár ,mátyás király ,Don Quijote, Münchausen báró és még tudnák még vagy tizet .
dömdödöm
Orbán Viktor levette az árvíz elleni védekezésben elhasználódott zokniját és közben olyan szavak jutottak eszébe, amit ma már nem gyakran használunk.
hús ,kenyér ,tej , pénz ,munkahely, életszínvonal , öröklakás, 2 gyerek ,házasság ,tisztesség közbiztonság ,létbiztonság ,megbecsülés ,demokrácia , 4-es metro , barosstér ,mezőgazdaság ,állattenyésztés ,Demszky Gábor ,Horn Gyula
dömdödöm
Orbán Viktor levette az árvíz elleni védekezésben elhasználódott zokniját és közben olyan szavak jutottak eszébe, amit ma gyakran használunk.
TrafikMutyi , FöldMutyi , szabadságharc , fülkeforradalom , éhségmenet ,békemenet ,
közmunkás , emút8év , azerbajdzsán , digitális analfabéta , barosso ,reding bulldog ,kohn -bendit , Tavares ,
csa-csa
@lenhardtibolya: "Nem értem a frórumozók egy részét, hogy miért szidalmazzák a kormányfőt éppen most, amikor helyesen viselkedett"

hát mert nem a Gyurcsány csinálta
Vasárnapiiskolás
Nézze meg az apját,meg van a kanmajom és a fattyúállat
kukac50
Miért nem nézett tükörbe, látta volna.
bakegya
@lenhardtibolya: te ugyanolyan "jólkinevelt" vagy mint az a rózsaszínszemüge aki beugrott gombot nyomni !!! Frittyen-ruganyottyan az ő és a te urad kincstári identitására.
Az unalmas kampányszemetelést tartod karba folyamatosan.
lenhardtibolya
@bakegya: Helytelen észrevétel, amelynek nincs semmiféle igazságalapja. Nekem egy uram van, a férjem, tehát a célzás, miszerint bármi közöm lenne Orbánhoz, egyszerűen butaság, ahogy a "kampányszemetelés" sem az én műfajom. Az igazságot viszont nagyon fontosnak tartom, és nem tetszik, amikor a balosok belekötnek mindenbe, amit nem az ő favoritjaik művelnek, egyúttal buzgón helyeslik a balfékek minden akcióját. Több objektivitást és kevesebb sárdobálást várnék el mindenkitől, még ezen az oldalon is!
űrbán
@entero: Nincs tv-m, PC szerzek információt a világról, a PC-m sajnos azért nem nemzeti mert a csúti suttyó szellemi elődei, egy Neumann János nevű magyar zsidót elüldöztek az országból.
tivoli
Azt mondja Orbán, hogy a kanmajom szó kiment a divatból. Hát igen de van helyette sok megfelelő szó. Elég, ha végigolvassuk a Parlamenti tagok listáját.
valakiaki
Helyette javaslom a felcsúti ártány-t :)
Nauta
@lenhardtibolya: Először is kevesebb kárt!A többi hosszú!!Normális ember tudja, és nem kérdezi!!
csabee.m
@dömdödöm: Széchenyi a sajátjából adott a fejlődésre, valamint a Habsburg-háztól való elszakadás előharcosa volt. Ovibácsi (Napóleon Dunaparte, felcsúti törpe,stb...) a sajátján építtet állami pénzen (fociakadémia, stadion,stb.) és a királyi koronát sem sajnálná magától.
Szóval csak óvatosan az összehasonlítgatásokkal!
dömdödöm
@csabee.m: igaz ! Dunaparte Napoleon Ez Jó ! :-D
Nauta
@lenhardtibolya: Inkább banánért,mint a disznóólban takarítani,mint az órsósod!!
Nauta
@marlin: Ott se vóóót a taknyosbajszú kötélkövér!!
Nauta
@csa-csa: Nem bizony,mert nem volt ideje azt csinálni!! Mert ugyanis rakta a zsákokba a homokot,építette a gátat! De mit csinált a Pelikán(II.) "gátőr" evtárs? Rohangált ,mint egy hasmenéses ápolt az OPNI zárt osztályán.
Nauta
@dömdödöm: Büdös kanmajom! Jó kis önjellemzés!!
Nauta
@tivoli: Látod?Nekem még PC-m sincs!! Mindig a szomszédtól bazseválom el,hogy kemény kritikát írhassak a fideSSről,a hazug vezéréről és egyes itt fröcsögő birkákról! Természetesen,szigorúan a szabályok szerint!!
Nauta
@tivoli: De a puszta megjelenése visszahozta!!
Nauta
@dömdödöm: Húúúú!! Ez ütős!! HAHAHAHA!!!
egon1
Meg a gyógyszereit, amit Grazban felejtett a diliházban,meg is látszik rajta !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.