Budapest – Több házkutatást is tartott a rendőrség Welsz Tamás (†41) néhai vállalkozó érdi házában. A három hete elhunyt üzletember szomszédai ugyanis rendszeresen nagy sürgés-forgást tapasztaltak a ház körül, a rendőrök láthatóan kerestek valamit. A Blikk úgy tudja, a nyomozók többször is méreg után kutattak az épületben, de végül nem találták a nyomát. A toxikus anyag különösen azért érdekli a hatóságokat, mert nem kizárt, hogy a férfi méreggel vetett véget életének. Ennek előzménye, hogy Welsz az előzetesben ülő Simon Gábor volt MSZP-s elnökhelyettes ügyében fontos dokumentumokat adott át halála napján a rendőröknek irodájában, majd otthonában. Ezekben információk voltak az általa árult hamis bissau-gui­neai útlevelekről, amelyek egyike sajtóhírek szerint a titkos bankszámlákon több százmillió forintnyi devizát rejtegető politikusé volt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Nemtudják hogy mitakart átadni ,de azt pontosan tudják ,hogy a szocilista Simonra terhelőt ! Lehet hogy a fideszre volt nagyon TERHELŐ-és megkellett öngyilkolni ,mert ha kitálal bukja a fidesz a választást !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@taglo: Azt mondta az egyik hírben, hogy sok neves politikusra vonatkozó terhelő "bizonyám. "van.Most hogy Fidesz vagy jobb, már ezt , szerintem nem fogjuk meg tudni.
" elvitte a cica" .
Desischado
Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt! szabad a pálya most már!
mariaberta
A nevezettet szállító gépkocsit is vizsgálták?
igazszó
@qxy: Nekem is volt egy esetem a rendőrséggel Folyton nálunk kerestek egy bűnözőt mert a házba amit megvettünk be volt jelentkezve hajdanán .Amikor már harmadszor vonultak ki hozzánk , meguntam és közöltem hogy az interneten rákerestem a faszira és tudom is hol kell keresni .Erre azt mondta rendőr szó szerint idézem "Maga csak ne adjon tippeket"Hát akarnak ezek valamit is megtalálni? Nem Úgy bepöccentem hogy megmondtam neki -Nem adok én tippeket de ha még egyszer idejönnek hozzám , feljelentem őket zaklatásért az biztos!- Na azóta nem jöttek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.