Budapest – Több házkutatást is tartott a rendőrség Welsz Tamás (†41) néhai vállalkozó érdi házában. A három hete elhunyt üzletember szomszédai ugyanis rendszeresen nagy sürgés-forgást tapasztaltak a ház körül, a rendőrök láthatóan kerestek valamit. A Blikk úgy tudja, a nyomozók többször is méreg után kutattak az épületben, de végül nem találták a nyomát. A toxikus anyag különösen azért érdekli a hatóságokat, mert nem kizárt, hogy a férfi méreggel vetett véget életének. Ennek előzménye, hogy Welsz az előzetesben ülő Simon Gábor volt MSZP-s elnökhelyettes ügyében fontos dokumentumokat adott át halála napján a rendőröknek irodájában, majd otthonában. Ezekben információk voltak az általa árult hamis bissau-gui­neai útlevelekről, amelyek egyike sajtóhírek szerint a titkos bankszámlákon több százmillió forintnyi devizát rejtegető politikusé volt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Nemtudják hogy mitakart átadni ,de azt pontosan tudják ,hogy a szocilista Simonra terhelőt ! Lehet hogy a fideszre volt nagyon TERHELŐ-és megkellett öngyilkolni ,mert ha kitálal bukja a fidesz a választást !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
postamester
Látványos utóélete van az " ügynek "...
Nil
Itt sem az igazság a lényeg ... az őszi választásokig elrágódunk az ügyön
Csizmás Kond
Ja méreg után...na de uraim, ha valakinek van egy adag halálos izéje abból miért kéne több ?
geo
Majd meglesz az csak kitartóan kell keresni. Mint a kétharmad.
qxy
Én meg mondom hol van!
A sok terhelő bizonyítékok alatt ami a politikusokra vonatkoznak! Vagy ott nem is érdemes keresni semmit? ?
Ez olyan mint amikor pénz nyomásra alkalmas gépeket kerestek egy " Pocoknál. " a harmadik emeleten! ! A szomszéd halkan oda szólt a keresgélőknek.- Van lent három garázs amit ő bérel és nincs is autója.
A válasz erre,! .- Maga ne szóljon bele! Tudjuk mit keresünk!
Ma egy híres vállalkozó, Nem mondom meg miben, mert mindenki kitalálná kiről van szó és nem akarok úgy járni mint " aki meg mérgezte magát véletlen" "
Amikor el mentem bekötni a telefont hozzá, a titkárnő szólt hogy a vécébe kell bekötni. csak néztem. Benyitottam és egy nagy raktár volt 8 raklap olyan papírral ami pont ezekhez a gépekhez kell.
bencemacska
@qxy: De azt a szállítás közben "elkóborolt" papírt azóta sem találja ( már nem is keresi) a rendőrség. Állandóan a "nyomában" voltak, és ütötték a nyomát!
palika
Egyáltalán látta már valaki a holttestét???
Dr plágium
Mert nem volt neki...valaki másnál lehetett
sokanvagyunk
Talán nem a lakásában kellene keresni a mérget. Barátait, üzletfeleit, meg akit ért, mindenkit átvert, becsapott, elárult - a világ minden táján. A méreg felhalmozódott benne és végzett vele - ennyi. A kígyó nem képes erre, pedig benne aztán van halálos adag - nem is kevés.
Senara
Blikk hírre csak annyit , honnan veszi az ilyen álhírrel szenzációnak eladott sz..t . Keresse meg a csaját és próbálja szóra bírni . Mert Welsz után már csak ő a titkok tudója .Még egy téma amire rálehetne ugrani , akinek van másfél milliárdja ,pénzben ingatlanokban miért lesz öngyilkos ?
qxy
@bencemacska: Én nem igen szoktam ezeket a híreket elhinni.
Volt egy eset.
Egy beképzelt emberke, kitalálta mivel bele kóstolt a csempészetbe, mekkora biznisz, és volt is elég pénze, , el tervezte " egyedül a kis eszével hogy ő fogja irányítani az egészet!
Már rég kialakult csoportok voltak, ruha, cigi, alkohol, tejtermék, hús áru, satöbbi. Mindenki tisztába volt mindennel, nem nyúltak bele egyik a másik üzletébe. De jött ez a kis @ és, .Majd ő át veszi az egészet és mindenki tejelni fog neki Hát senkinek nem tetszett és szóltak, majd figyelmeztették, majd fenyegették, és a végén jöttek az " intéző ember és elintézte. Mi volt a hír? ? Szegény ! rendes! ki hitte volna! brutális! Holott nem . Mindenki tudta mi a vége ha cseszegeti a másikat. Aki ebbe száll bele az legyen tisztába hogy nem csak saját magát viszi a vásárra hanem a családot is.Csak erről nincs hír.
bencemacska
@qxy: Az általam emlegetett "papír" az állam tulajdona volt, és egy kamionnal szőrén szálán eltűnt belőle.
(A pénzjegy nyomda vízjeles papíralapanyaga!)
taglo
Nemtudják hogy mitakart átadni ,de azt pontosan tudják ,hogy a szocilista Simonra terhelőt ! Lehet hogy a fideszre volt nagyon TERHELŐ-és megkellett öngyilkolni ,mert ha kitálal bukja a fidesz a választást !!!
qxy
@taglo: Azt mondta az egyik hírben, hogy sok neves politikusra vonatkozó terhelő "bizonyám. "van.Most hogy Fidesz vagy jobb, már ezt , szerintem nem fogjuk meg tudni.
" elvitte a cica" .
Desischado
Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt! szabad a pálya most már!
mariaberta
A nevezettet szállító gépkocsit is vizsgálták?
igazszó
@qxy: Nekem is volt egy esetem a rendőrséggel Folyton nálunk kerestek egy bűnözőt mert a házba amit megvettünk be volt jelentkezve hajdanán .Amikor már harmadszor vonultak ki hozzánk , meguntam és közöltem hogy az interneten rákerestem a faszira és tudom is hol kell keresni .Erre azt mondta rendőr szó szerint idézem "Maga csak ne adjon tippeket"Hát akarnak ezek valamit is megtalálni? Nem Úgy bepöccentem hogy megmondtam neki -Nem adok én tippeket de ha még egyszer idejönnek hozzám , feljelentem őket zaklatásért az biztos!- Na azóta nem jöttek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.