A Forbes magazin először jelentkezett magyarországi listával, amiből most az derült ki, már nem Csányi Sándor a leggazdagabb magyar.

Az OTP Bank vezérét megelőzte az erotikus webkamera-szolgáltatásból meggazdagodott Gattyán György. Tavaly még a harmadik helyen tartották számon, az első helye pedig azért is meglepő, mert időközben a kedvezőtlen hazai körülmények miatt Luxemburgba kellett költöztetnie a cégét. Vagyonát így is 174,3 milliárd forintra becsülte a Forbes.

Csányi 159,5 milliárd forintjával a második helyre szorult, a harmadik Demján Sándornak pedig 146,3 milliárdja van a magazin számításai szerint. Először került a leggazdagabb milliárdosok listájára például Simicska Lajos, vagy Nyerges Zsolt. Orbán Viktor korábbi bizalmasa 45,3 milliárdos vagyonával a 16. lett, míg a Simicska jobbkezének tartott Nyerges 16,8 milliárdos vagyona a 31. helyre volt elég. Itt pedig az első 5 ember.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
Na a pornót kitiltanám a netről, vagy hülyére adóztatnám...

A Simicska, Nyerges "vagyonnal" azért nem kérkednék...mert annak java része adóforintok meg uniós támogatások lenyúlásából ered...
(Bár itt ugye Csányi úr is szóba kerülhetne)

(most azért megvizsgálom magamat is, hogy nehogy az irigység beszéljen belőlem - de talán nem)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Hát én meg vagyok lepve hogy a két bizalmas "csak ennyike pénzecskével" került a listára!!
sokanvagyunk
Most akkor sajnálkoznom kellene? - A szopóág is tartogathat örömöket... :))
verőce21
A pornófilmnézegető cigánygyerekek letöltései tették kőgazdaggá az első helyen állót. Az állam pedig kifizette a végtelen számláikat a szextelefon mobilszámláikkal együtt.
Strong
Na a pornót kitiltanám a netről, vagy hülyére adóztatnám...

A Simicska, Nyerges "vagyonnal" azért nem kérkednék...mert annak java része adóforintok meg uniós támogatások lenyúlásából ered...
(Bár itt ugye Csányi úr is szóba kerülhetne)

(most azért megvizsgálom magamat is, hogy nehogy az irigység beszéljen belőlem - de talán nem)
human
@verőce21: Ja. És bűnözni is csak a cigányok bűnöznek.
volvós
Ha az elsö 5 visszafizetné a nem munkával szerzett vagyont, Magyarország
vezetö gazdasági nagyhatalom lehetne, és megszünne pár nap alatt a
munkanélküliség, minden ember dolgozhatna... De ez az 5 ember
ugyanugy a temetöben végzi...hacsak nam elötte " hirtelenül " meghal egy
balesetben !
Fradigege
A zsírmore ezt is megkörnyékezi. Csinál belőle stadionbiztost és létrehozzák a Nemzeti Pornóboltokat. Természetesen csókos haveri alapokon. Mutyi minden mennyiségben. Kíváncsi lennék, hogy mennyi egyes pornó sztárok bruttó jövedelme. Biztos minimálbéren ejakulálnak, a többit pedig borítékban dugják fel nekik.
verőce21
@human: (10:33) A börtönök 80%-a velük van tele. Már csak a cigányok miatt kell több, mint 15 éve bővíteni a börtönök kapacitását.

(De van egy jó hírem is. Építs te is magánvállalkozásban börtönt, biztos bérlőre akadsz az államban.) :)
human
@verőce21: Hol van ilyen statisztika? Tényleg érdekelne, hogy hány százaléka a börtönben ülőknek cigány származású. Előre is köszi.
verőce21
@human: (11:42) Megtalálod néhány különböző újságcikkben! Jó keresgélést! Köszi. :)
human
@verőce21: Tehát nem tudsz mutatni ilyen. Kár.
Equilibrium
@human: Menj be a börtönökbe és meglátod... ha kinyitod a szemeid...
human
@Equilibrium: Persze, csak a 80%-os statisztikai adatra nem kaptam még hivatkozást.
JAJMÁR
A Gattyánnak volt egy ötlete, megcsinálta, meggazdagodott.
Érdemes tovább figyelni a listát, és én felteszem a kérdést: ki is a pornókirály?
Knapp75
@verőce21: Igen, a cigány családokban legendásan magas az internet ellátottság...

Azért jó ostoba rasszistának lenni, mert megspórolod magadnak a gondolkodás nehézségeit! Ügyes.
kukac50
Sajnálom Csányit. ÖKet is csak egy öltönybe temetik el a pénzt nem teszik melléjük.
verőce21
@Knapp75: (18:48) Kb. ötször többnek van internetje, mint azt Te feltételezed! :)
Knapp75
@verőce21: Miért, én mit feltételezek, hánynak van netje? Vagyis te mit feltételezel rólam? :)

Ha szerinted a romák (akik ugye szerinted börtönben vannak) képesek akkora forgalmat generálni, hogy azzal milliárdossá tegyenek valakit, akkor az arányérzékeddel komoly gondok vannak. (azt gondolom tudod, hogy a telefon előfizetéseknél az emelt díjas forgalmi keret korlátozott, ha eléred a havi limitedet, akkor csak úgy növelheted, ha előre fizetsz...)
Knapp75
@kukac50: Hát... Te sajnálod Csányit, ő meg azt sem tudja rólad, hogy létezel.
Hja, a pénz nem minden, de a pénzen lehet szabadságot és időt vásárolni. Hja és valószínűleg Csányi 5 gyermekének is élete végéig meg van oldva az élete, például azért, mert nem temetik majd mellé a pénzét.

Azt meg a szociális temetések idején nem feszegetném, hogy kit hogyan temetnek el, mert bizony ebben sem kis különbségek vannak...
lajospapa
Azért úgy gondolom, hogy a szociban ezek az emberek még az akkori vagyonok átlagával vagy egy kicsit fölötte rendelkeztek. Tényleg rendben van az a rendszer ahol 24 év alatt százmilliárdokat lehet összehalmozni, az államadósság meg huszonötezer milliárd, és van négymillió nélkülöző? És egyik sem szívsebész, atomtudós, világraszóló feltaláló? Orbán meg megmenti a népet a hétszáz forint maximált netadótól, mert megérti, hogy a családok zsebében kell hagyni a pénzt.
hattorihanna
Gattyánt kár cikizni,önerőből,lopás és seggfej politikusok jutott idáig!Aki irigyli,csinálja utána.Inkább az a gáz,hogy ő is kivitte külföldre a cégét,mert itt a gatyáját is le adóztatták volna róla,és még sokan mások is ezt teszik,tették.
mate03
@hattorihanna: Valahol,nálad az igazság! Aki tudja külföldre menekíti a cégét meg a pénzét!
perfekt
@csa-csa: szia. Bocsi nem akartam elvenni előled,de azt gondolom, rajtunk kívül néhány tízezer, ember is lojális a mágnással:))))
Hajócsavar
Elképzelem ahogy otthonában összeroskadva a tudattól, hogy már nem ő a Nr:1.. remegőkezébe temeti könnyektől eláztatott bársonyosra sminkelt arcát, majd egy köteg frissen nyomtatott húszezresbe fúj egy nagyot, tartalmát gondosan elkenegeti a Népszabadosság Orbánt ábrázoló címlapján. Homályos tekintettel a dicsőséges múltba réved, amikor még Simor Bandi volt az Istencsászár és neki tejelt, ha kell, ha nem a bamba buta nép...jut eszembe szarik az egészre :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.