Megérte Rubint Rékának összezáródni Friderikusszal – ha ugyanis a két celeb nem bútorozott volna össze egy napra, nem tudhattuk volna meg, hogy mi volt Norbi feltétele a fitneszpár esküvője előtt.

Rubint Réka elmondta, csak segítséggel tudta feldolgozni, amikor azzal vádolták, Norbi pénzére hajt, ez ugyanis annyira nem volt igaz, hogy Norbi az esküvő előtt levédte magát, Rubint Réka pedig ellenvetés nélkül írta alá a házassági szerződést:

Nagyon fájt, amikor azt gondolták, hogy a miénk egy marketingházasság. Fel is kerestem emiatt egy légzésterapeutát. Fájt, hogy azt hitték, a vagyonért megyek hozzá Norbihoz. Amikor összeházasodtunk Norbi elém rakott egy házassági szerződést, azt se tudtam pontosan mi az, 23 éves voltam. Gondolkodás nélkül aláírtam, mert én nem a Schobert Norbi birodalomhoz mentem hozzá, hanem a Schobert Norbihoz.

A találatért a 24.hu-t illeti dicséret.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Hoppá! Nálunk a feltétel az igazi szerelem és a hűség volt, van és lesz...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Hoppá! Nálunk a feltétel az igazi szerelem és a hűség volt, van és lesz...
papa.49
Kíváncsi lennék azért ha szegény, nincstelen, hajléktalan lett volna a sóher akkor is hozzámegy ???
Butautáló
Elment egy légzésterapeutához? Mit csinált vele, felfújta! Anyám a szeneskocsin, ki ez a hülye? Ha ezt a luvnyát nekem kellett volna elvennem, akkor íme a feltételek: Pisztoly a fejemnél és kés a tökömön! Úgy belementem volna...
csa-csa
az egyik feltétel - főleg a nyugati milliárdos és a pályázó cölöbök esetében - általában hogy ha elunta a banánt, abban távozhat ami rajta volt. tetszik vagy nem, ez az alap. persze ha mindketten csórók nincs mit aláírni.
prime777
Tegnap néztem a Rékát a Fridi műsorában.Először el is hittem neki mindent de jobban belegondolva szerintem nem sok igazat mondott.Először is azt mondja nem szeret a kirakatban élni meg hencegni.
Ugyan!
Talpig exhibicionista a nő.
Ok,szereti azt amiért megdolgozott.Rendben.De egy olyan ember aki nem hivalkodik ezzel az letudja magában.Nem pakolja ki.
Meg nekik azért olyan sok pénzük nincsen.
Ahhh,jó vicc.Ne már Réka!
A neten olvastam,hogy 10 milliárd a vagyonuk.Mi neki akkor a sok pénz?
Akkor azt mondta,hogy mikor bajban voltak a válság idején az azért volt mert rossz logisztikai céggel kötöttek megállapodást.Olvastam előbb,hogy Norbi azt írta,hogy a versenyhivatallal volt problémájuk ami miatt az akkor 60 meglévő üzletükből be kellett zárni 20-at.
120 milliót fizetett ki nem 60-70-et amit Réka mondott.Most olvastam ezeket amúgy.
Akkor nem érdekli ki nézi meg és,hogy nem foglalkozik a testével,hogy milyen jól néz ki.Csak az akaraterejét pontozta.
Ugyan már!
Amúgy szerintem Fridi bejött neki.De ahogy láttam Fridinek is bejött a Réka nagyon.Amúgy jó volt a műsor.
csa-csa
@Horizont: "Lehet itt jól csinálni bármit? Hát nem..."
teljes egyetértésem! DE! azért azt lásd be, hogy a fehér hollónál is ritkább (most hagyjuk a Rékáékat!) főleg egy idős gazdag férfi és egy "feltörekvő" fiatal nő esetében az igaz szerelem! Biztosan van arra is példa persze!
csa-csa
@Horizont: ez a nem tornázok.. tök jó volt. egyébként igazad van. tényleg mindenkit "ütünk vágunk". valahogy sokaknak szimpátia kérdése is ilyen furka! pl. a Kiszelt ki nem állom, de azért nem hordom mindenféle vén ribinek. A Faludy házasságot is nevetségesnek tartottam a "szerelmüket" illetően, de mégsem hordtam el mindenféle vén buzinak (csak mert olvastam valahol - talán Párizsban? saját bevallása szerint is 30 évig együtt élt egy férfivel) az öreget, sem a csajt mindenféle @rvának. egyszerűen nem hiszem el az érzelmeiket. Ha nagyon utálok egy cölöböt pl. azért én is tudok "csúnyákat írni, de azért disztingvált változatban.
Szeparepa-
Milyen birodalom? Akkor még szinte semmije sem volt ennek a tehetségtelen dilettáns ostoba csaló kókler önjelölt kamugurunak... aki magafajta agyatlan idiótákon élősködik hogy átveri őket, és ebből harácsol büdös szégyenletes vagyont magának...
idppp
"két celeb" - nem két celeb, csak egy, a másik Friderikusz! A cikk írójának fogalma sincs arról, hogy mit jelent a celeb!
idppp
@Horizont: "akkor régen senkinek nem jutott eszébe mocskolódni." Nem a fenét! Kodályon röhögött a fél ország! Nem mocskolódott senki, most sem, csak normális ember nem hiszi el azt az ökörséget, hogy fiatal lányok belebolondulnak gazdag vénemberekbe! Abban az esetben is hitelesebbnek tünt a fiatalasszony sofőrjükkel való kapcsolata...
Desischado
Hiteltelen. NEM hiszek neki. Annyira szeretném tudni, vajon ha nem lenne pénze, akkor is így lángolna a szerelem? Kötve hiszem!
A kajájukkal is átvernek mindenkit!
csa-csa
@Horizont: szerintem Kodály házasságáról is - bármilyen nagy művész volt is - megvolt mindenkinek a magánvéleménye, csak nem lehetett kimondani! mondjuk internet sem volt még, hogy álnéven úgy pocskondiázhatta volna ahogy akarta.
Azért sokat változott a szólásszabadság, mert Faludy is remek költő-műfordító volt, mégis elhordhatták mindennek főleg a neten. van aki vállalja a nevét, még többen nem, ha tényleg elismert művészről és nem holmi cölöbről kell véleményt alkotni.
csa-csa
@Horizont: azért bármilyen nagy művész is volt, ezt olvasva nem mondom, kissé el volt szállva magától a "Tanár Úr". Szóval ápolónő, meg szellemi hagyatéka gondozója is volt. Noha természetesen magánügye, de nem talált volna mondjuk egy negyvenes hölgyet erre a célra? Biztosan sokan gondolták ezt.
papa.49
@Horizont: Egyvalamit nem szabad elfeledni Kodály egy XIX. századi manus volt, talán még a felesége nem is tegezhette, nem tudom csak feltételezem...
papa.49
Visszatérve a Rékucira, nem tudom de pl. lehetett a feltétel az is hogy az ágyban csak a fejére húzott szoknyában, ruhában mehet)))))))))))))
csa-csa
@papa.49: azért talán megengedte, hogy a keresztnevén szólítsa.
zöldszem
Feltétel? akkor nem szerelemmel indítottak??
A szerelem olyan, mint a fingás. Ha erőlteted, egy nagy szar lesz belőle.
KERKA
Én sokkal-sokkal több feltételt szabtam volna. Mindjárt az első: nyilvánosság előtt nem mutatkozik. Legfeljebb burkában.
vukkocska
Megint ez a hülye cím. Nem feltétel volt, hanem házassági szerződés. S miért baj az, ha valaki házassági szerződést köt. Manapság ez már mindennapos dolog. Ajánlják is a később viták, peres eljárások megelőzésére.
papa.49
@vukkocska: Azért az átlagembernek nincsenek ilyen gondjai, ugyanis a semmit könnyű elosztani))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.