Döntőjéhez érkezett Fásy Ádám magasan jegyzett tehetségkutatója, a Fásy Szupersztár Tehetségkutató a Zenebutik csatornán.

A műsorban négy tagú zsűri szelektálta a tehetséges jelentkezőket: Csordás Tibi, Weisz Viktor és Foky mellett Zámbó Krisztián is részt vett az önjelölt énekesek értékelésében.

Nálam jobban senki nem tud zsűrizni, hiszen álltam a másik oldalon, ahol kaptam hideget, meleget. Nem véletlenül hívtak. Tudom, milyen hatással van a versenyzőkre a lámpaláz, a kritika. Édesapám mellett nőttem fel, úgy érzem, a legtöbbet tudom kihozni az emberekből

– magyarázta a Borsnak Zámbó Krisztián.

Zámbó Krisztián szerint nála jobban senki nem tud zsűrizni

Eleinte, míg jól teljesítettem az X-Faktorban, hihetetlen élmény volt ott lenni, de ezt a feladatot is nagyon élvezem. Komolyan veszem, hiszen embe­rek jövője van a kezemben, meg kell gondolnom, hogy mit mondok. A mulatós stílus a jellemző, de meglepő módon van rock-, popzene is, énekelnek angolul, magyarul. Elképesztő tehetségeket fedeztünk fel. Nem véletlen, hogy Ádámot már megkeresték

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Aha..!! Na igen!! Fingod nincs a zenéről, a mulatós még ttan döcögve elmenne, de a többihez sík hülyének tecc lenni!, hiszen a vilin kulcsról azt gondolod, hogy a bejárati ajtót nyitja!!Apád emlékét gyalázod minen egyes fellépéseddel.
Eladott Ország
Daróczi Ica néniről is tudósítsanak , mi van vele ,hogy él. Ö volt az öngyilkos kormányszóvivő édesanyja. Ez egy szellemi roncs apuka farvizén minimális IQ-val. Nincs olyan szakma amiben megállná a helyét. Egyébként Győzike 2 szinten mozog.
a helység kalapácsa
Aki nem tudja, tanítja.

Ez megállapítás tökéletesen illek erre a tehetségtelen, semmihez nem értő, csak a nevéből megélni akaró közmunkásnak is használhatatlan emberhez hasonlító tárgyra.
simmering73
FÁSZT (FÁsy SZupersztár Tehetségkutató). Ami a tragédia, erre van igény. Meg a Zámbó gyerekre.
picike1
Krisztián ne engedd hogy elvegyék kedvedet irigyeid !! Hajrá tovább !!
a helység kalapácsa
Te ránézésre nagyon hülye krisztián, arról beszélt neked az apád, hogy a pénz nem minden?
Azt tudtad, hogy bármennyi pénzed is van, a végén, a halálod előtt, semmi nem fog számítani, csak az elmúlástól való félelem járja át a tested?
Megvettél, felhalmoztál dolgokat?
Semmit nem fog számítani, miközben meghalsz, és az enyészetté válsz.
Tudod, van ez a limbikus cucc, hogy mindenki meghal, még te is, te X6-osal közlekedő.
Gyere, ízlelgessük a szót, és a szó mögötti tartalmat: MEG FOGSZ HALNI.
Szeretnél hozzáfűzni valamit ehhez, te vérprimitív magyar tanult paraszt?
a helység kalapácsa
Grout után szabadon.
zámbó - semmihez sem értő - krisztián mondja:
I am Grout.
picike1
@a helység kalapácsa: neked azt nem irja irta ki a te bibliád aki másnak vermet ás maga esik belé - szégyeld magadat és szálj magadba te is megfogsz halni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.