Orbán szeretné, ha Törőcsik Marit Budapesten ápolnák, de erre nemet mondott a színésznő – írja a Blikk.

Kárász Róbert rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt, össze is futott a miniszterelnökkel a kórházban, ám együttes erővel sem sikerült meggyőzni őt a Budapestre szállításról – írja a Blikk.

Váltottunk pár szót a miniszterelnök úrral arról, hogy vajon a művésznő állapotához képest jó helyen van-e, és biztos, hogy hallgatni kellene-e rá, hiszen nem engedi, hogy esetleg egy még a szombathelyinél is jobban felszerelt intézménybe szállítsák. Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át. Azonban ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni.

A művésznő nem akarja feladni lánya, valamint velemi háza közelségét, még akkor sem, ha a miniszterelnök kéri.

Kárász szerint Törőcsiknek hatalmas erőt ad az emberek szeretete.

Jólesik, hogy sokan hívnak, és azt mondják nekem: „Vigyázz magadra, visszavárunk, szeretünk, Mari!”. A szeretet gyógyít, ezt egyszer már megtapasztalhattam, amikor öt napig voltam a klinikai halál állapotában.

A lap megkereste a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét, aki csak annyit közölt, magánlátogatásokat nem kommentálnak.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Törőcsik Mari helyesen döntött. Gyors gyógyulást kívánok neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Papuska1
@papa.49: Nem mondta senki, hogy nem volt kísérete. Pont azt írtam, hogy a parkolóban várták. Valójában közvetlenül vele csak egy ember volt. Az, hogy a közelében mennyi, és hogy, azt nem lehet tudni. Én is feltételezem, hogy azért voltak, de nem látszottak. Póló alá nehéz elrejteni golyóálló mellényt, bár nem lehetetlen. Talán azt is igazolja a dolog, hogy Szombathely egy békés és biztonságos város, többnyire mértéktartó és intelligens emberekkel mindkét oldalon, hisz senki nem csinált balhét!
Pálinkafőző Rézüst
@Eladott Ország: ezt ne nekem írd, hanem a papuskának...Mindezek mellett viktorenó jár egyedül ebben az össz.min.elnökök közül, és csak neki vannak előkóstolói... Kicsit el lehet gondolkozni ezeken... Ja, és + a TEK...
Papuska1
@Horizont: Pont a helyi balos sajtó közölte. Egyébként lényegtelen, hogy hiszed, vagy nem.
papa.49
@Horizont: Ha van róla felvétel a városi tv. ben a barátom próbálja megszerezni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.