Orbán szeretné, ha Törőcsik Marit Budapesten ápolnák, de erre nemet mondott a színésznő – írja a Blikk.

Kárász Róbert rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt, össze is futott a miniszterelnökkel a kórházban, ám együttes erővel sem sikerült meggyőzni őt a Budapestre szállításról – írja a Blikk.

Váltottunk pár szót a miniszterelnök úrral arról, hogy vajon a művésznő állapotához képest jó helyen van-e, és biztos, hogy hallgatni kellene-e rá, hiszen nem engedi, hogy esetleg egy még a szombathelyinél is jobban felszerelt intézménybe szállítsák. Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át. Azonban ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni.

A művésznő nem akarja feladni lánya, valamint velemi háza közelségét, még akkor sem, ha a miniszterelnök kéri.

Kárász szerint Törőcsiknek hatalmas erőt ad az emberek szeretete.

Jólesik, hogy sokan hívnak, és azt mondják nekem: „Vigyázz magadra, visszavárunk, szeretünk, Mari!”. A szeretet gyógyít, ezt egyszer már megtapasztalhattam, amikor öt napig voltam a klinikai halál állapotában.

A lap megkereste a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét, aki csak annyit közölt, magánlátogatásokat nem kommentálnak.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Törőcsik Mari helyesen döntött. Gyors gyógyulást kívánok neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Papuska1: Ugye nem haragszol ha ezt nem egy az egyben hiszem el?? Az utóbbi években egyszer sem tett ilyet a ME , szerintem még propaganda célból se teszi meg. Jó ilyen Bözsike nénis baromságot megtesz, de mást kizárt. De tényleg ...nem passzol hozzá. Nem ereszkedik le ennyire. Vagy félelemből vagy kivagyiságból.
Papuska1
@Horizont: Pont a helyi balos sajtó közölte. Egyébként lényegtelen, hogy hiszed, vagy nem.
papa.49
@Horizont: Ha van róla felvétel a városi tv. ben a barátom próbálja megszerezni...
Mirabilis
@Rózsika Hatházi: Nem az a gond, hogy látogatja, hanem az, hogy épp összefutott orbánnal. Na ez a minő véletlen. És ha nézed reggelente az atvn kárászt, láthatod a meghívottakkal szembeni tv2ből hozott fidesz közeli hozzáállását. Meghívják a baloldali politikusokat és kárász vérremenően védi az ellenkező oldalt. Időnként krug emilia zavartan elheherészi a dolgokat, de ő is irritáló, nem hagyja a vendégének végig mondani a mondanivalóját, amiről pedig ő kérdezte, mindig közbevág. Selejtes páros. Gratula KálmánOlgának, hogy időben otthagyta az atv-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél