A szexuális zaklatási botrányba keveredett egykori igazgató elveszítette színházi állását.

Kirúgta a Vígszínház Marton Lászlót
Fotó és nyitókép: Youtube

A színház közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban:

A mai napon kezdeményeztük Marton László munkaviszonyának megszüntetését a Vígszínházban. A döntés nem jelent, nem jelenthet ítélkezést egy gazdag művészi életút felett. A Vígszínház szakmai tekintélyének kialakításában Marton László szerepe elvitathatatlan. A színház repertoáron lévő előadásait továbbra is műsoron tartjuk. A korábban jelzetteknek megfelelően aktívan részt veszünk a szakmai szervezetek közös munkájában, ami a hasonló helyzetek megakadályozására, korai felismerésére irányul, illetve a színházon belüli anonim bejelentő vonalat indítunk el a következő héten.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Remélhetőleg mindenki megnyugszik! Cél elérve, projekt kipipálva!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Remélhetőleg mindenki megnyugszik! Cél elérve, projekt kipipálva!
JAJMÁR
@Nessy: A cél nem ez volt,ez a következmény. A cél az, hogy ne éljen vissza senki a pozíciójával.
A cinizmus és a visszaélés pártolása nem segít ebben.
Nessy
@JAJMÁR: Ámen! Tapintatosan közlöm veled, hogy a szinházi világon kívűl is elég gyakori a dolog! Csak Krapancsák Húgó ellen senki nem fog 20 év után fellépni!
Ne érts félre, de már napok óta más nem létezik csak "Marton ügy".
Ezért gondolom, hogy jöhet az utód, és béke lesz.
JAJMÁR
@Nessy: Ó, én tudom, hogy ez nem a "fehér holló" esete! 20 év eltelte kevés volt ahhoz, hogy az emberek egy nagy csoportja ne az áldozatot hibásítsa, most képzeld el ezt abban az időben.Végleg megpecsételődött volna a nő sorsa.
De talán ez a hosszúra nyúlt kompromittáló történet valamennyire visszatartja a hatalmaskodó, szexista beteges mániásokat.
Igen, ideje a pontot kitenni.
Equus1
Mázlija van a Salamon Bélának, Major Tamásnak, h már nem élnek. Ja... meg Márkus Lászlónak és Rajz Jánosnak... utóbbi kettőből a keresztények biztosan csinálnának egy párt.

Most már csak az a kérdés, ki lesz a következő célpont.
Eladott Ország
A nagy számok törvénye alapján borítékolható volt a bukás.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...nem tudni mi igaz az egészből és mi nem, viszont ezzel utat engedtek annak a folyamatnak, hogy ezután bárkire rá lehessen húzni a vizes lepedőt bizonyítás nélkül.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Neked 8-10 másik nő története semmi? Fáy Miklós véleménye- miszerint még az Eszenyi is tudta, mert van közös ism. - semmi?
Jah, az más, hiszen neked a Farkas Lóri is ma született bárány, meg az összes hasonszőrű...

igen, kedves Csizmás, adjunk már magunkra!
rá kellene húzni a vizes lepedőt az összesre! Mert minél följebb van valaki a társadalmi ranglétrán, legyen annál feddhetetlenebb! Aki pedig legfölül van, legyen a leginkább az! Ha nem az? nincs a helyén!
Legyen így, vagy nem?

Mert ha mindegy, akkor dagonyázunk a mocsokban.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nem vagyok író de ilyen történetet én is tudnék szerkeszteni.
...és a nem bizonyított történet rágalom...aki meg rágalom után ítélkezik az ...kiis ?
Csizmás Kond
@picike1: Olvastam egy beírást hogy az egész az el nem ért hírnév megszerzéséért lehetett...és is hajlok erre a véleményre.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Tanulj meg olvasni és értelmezni!A saját elképzeléseidet mantrázod, de közben elkerülik a figyelmedet a tények.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Igen, ez biztos. Mivel 8-10 fő bizonyíték már van, - és ugye nem gondolod, hogy mind az el nem ért hírnév miatt, még a Fáy, meg az Eszenyi is - de ez a létszám még szaporodhat.
Ó, persze, szerinted minden nő qva, és ennyi... de egy biztos nem az, én, ez pedig tuti! (De megsúgom, hogy többen vagyunk :) )

Hogy a Marton-jelenség van, és volt is, ezt is tudom. Tapasztalatból. Mert én is nő vagyok. El lehetne várni az elit rétegtől az emberi viselkedést? Igen!
Mit nem értesz még?
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...és mongyuk ha most rólad állítana valaki ilyesmit te mit mondanál ?
Nem az a lényeg, hogy megtörtént-e hanem az hogy a mittudommiért mostanig hallgatott...mert ugye cinkos aki hallgat
Feri04
NAGYON JÓL FIGYELJEN MINDENKI HA A NÖSTÉN KUTYA NEM CSÓVÁLJA A FARKÁT AKKOR A KAN KUTYA NEM HÁGJA MEG GONDOLOM ,HOGY MEG ÉRTETTÉK ÉS MÉG EGY MEGJEGYZÉS MIÉRT NEM JELENTETTE FEL AKKOR MIÉRT 30 ÉV TÁVLATÁBAN,..MÉG CSAK SZÉGYEN BÖLL SE CSINÁLNÁK ÍLYESMIT
Manhattan
Most Eszenyi a célpont. Kicsinálják, Balázs Péter rég pályázik ide.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Ugyan már, hát mennyi mocsokság megtörténik mindenféle következmény nélkül? Esélytelen volt egy kezdő, a híres-nevessel szemben, de a beosztott is a főnökével szemben. Az egyéb zaklatási - külföldi - ügyek adták meg a kezdőlökést. Most jött el az ideje.

Ha lenne gerinc ebben az emberben, akkor most felállna és olyat mondana, hogy igen, rosszul ítéltem meg sok mindent. A másik nemet. Saját magamat. Mert senkinek sincs joga egy másik embert megalázó helyzetbe hozni, és a saját pozíciójával visszaélni.
Ezért - a jövő nemzedék és művészvilág érdekében - ennek következményeit vállalja, megmutatva, hogy mennyire fontos a jellem szilárdsága. A tehetség mellett.

De ugye nem várható ez el?
Nos, ha megtenné, én felmenteném :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...ha lett volna gerinc akkor szól...
Eladott Ország
A hölgyek megunták az oboa képzést, a főnökasszonyal együtt.
Eladott Ország
@Mirabilis: Vétkesek közt cinkos, aki néma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.