Bálint Emese februárban állt elő történetével, mi szerint 28 évesen még mindig szűz. Állítólag már több tévécsatornával is tárgyal vele, hogy reality készüljön párkereséséről. A léc azonban magasan van nála, kiderült, hogy Vilmos herceg az egyik példaképe, így hozzá hasonló herceget keres ő is, fehér lovon.

A 28 éves magyar szűz a brit királyi családdal levelezik – Vilmoshoz hasonló herceget keres a művésznő

Fotó: ATV/Esti Frizbi

A fiatal színésznő már az angol királyi családdal levelezget egy ideje.

A Borsnak elmondta:

Ami igazából inspirált arra, hogy levelezzek az angol királyi családdal, az volt, hogy az anyakirálynő 100. születésnapjára írtam egy levelet, hogy szeretnék gratulálni neki személyesen. Óriási élmény volt, amikor egy héten belül postai úton kaptam egy vízjeles válaszlevelet, hogy elmehetek gratulálni egy saját, általam írt angol nyelvű vers formájában. Mivel egyébként Petőfi-díjas vagyok, így nem állt tőlem távol a versek világa, a kérésnek eleget tettem.

A szűz művésznő állítása szerint azóta Vilmos herceggel és Károly herceggel is váltott már néhány sort, és Kate Middletonnal is sikerült felvennie a kapcsolatot.

A Borsnak elmondta azt is, hogy

Vilmos az egyik példaképem, hozzá hasonló herceget keresek én is, fehér lovon. Szó szerint. Gratuláltam nekik a lányuk, Charlotte hercegnő születésekor, ami azért fontos, mert az ő keresztelője július 5-én volt, az én névnapomon. Ezt akár úgyis vehetném, hogy Vilmos és Kate a névnapomra időzítette a keresztelőt, ami nem véletlen, mivel július ötödikén van Sarolta és Emese névnapja is. Bár csak mi magyarok ünnepeljük a névnapokat. Ez újabb inspiráció volt a levelezésre. Most jelenleg olyan tíz darab levélváltásnál tartok, ami postai formátum, vagyis borítékos levél bélyeggel. Hihetetlen értékkel bír. Magyarországon gyakorlatilag én vagyok az egyetlen olyan személy, aki ilyen kvalitásokkal ilyen fokon bírt a királyi családdal levelezni.

Forrás: Bors

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mit mondjak? Sz@r lehet így az élet. Egy sexshopban megoldanák a problémáját. Vagy műanyag vagy természetes, ki tudja. Tán még fizetni se kéne neki. Annyira nem ronda. Bár az ""áttöréshez"" már egy kisebb Hilti is kellhet, mostanra tán már becsontosodott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Nyomul a kislány! Csak azt nem tudom, hogy egy pótszűzhártya mennyibe kerülhet?
Desischado
Az biztos, hogy nyakon felül hibádzik neki valami.
karma1
Jo lesz kesobb mar a barna lo is, a szomszed szobafestovel,
Ha csak egy kis esze is lenne a leanyzonak - de lathatolag nincs - , akkor nagyon jol tudna, hogy egy kiralyi csalad akarmelyik lofarku hercegenek nosuleskor az a feladata, hogy utodokat nemzzen.
Tehat nem biztos, hogy egy delceg herceg urfi acsingozni fog egy 30-as amde szuz holgyre, akirol esetleg az is kiderulhet, hogy keptelen gyermeket szulni...
Amit nem hasznalnak, az bizony elsorvad - vonatkozik ez "odalentre" is, na meg a mehre is..:o))
(Van egy angol mondas: "if you don't use it, you'll lose it" ..."Ha nem hasznalod, elveszited (ez vonatkozik barmelyik szervunkre, izmunkra)" )
namihami
@csipetke: Szerinted az, aki 28 éves koráig pont ""ezt"" őrizgette, ráadásul egy hercegnek, annak egyáltalán van vérnyomása? A vér alapfelszereltség az agy tevékenységéhez. Mit ,nyomna fel a szive a fejéig? Szerintem az agyi rész már rég az elhalás állapotában leledzik.
dr préditákor
@namihami: namiazhami, irigy vagy? neked is jó lett vóna annak idején egy szüzike?
namihami
@dr préditákor: Nem tudom. Egyrészt már nem emlékszem rá, hogy volt-e (rég voltam abban a korban), mára a Mamus, aki olyan régóta van, hogy már semmi ilyenre mégcsak emlékeznem se szabad, és főleg, ha volt is ilyen, az nem 28 éves volt.
Abban a korban (28 és szűz) az már munka, nem szórakozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.