Weisz Fanni édesanyja újra a nyilvánosság előtt osztotta meg félelmét: szerinte a modell vőlegénye veszélybe sodorja Fanni életét, s megvan a maga véleménye Hajmásy Péterről.

Weisz Fanni édesanyja korábban egy megrendítő nyílt levéllel állt elő, mert nem talál más módot arra, hogy kapcsolatba kerülhessen lányával. Lénárt Ágnes akkor arról írt: félti lányát leendő vejétől, s ezúttal a TV2 Mokka című műsorában szintén elmondta, hogy azért fordul a nyilvánossághoz, mert lányával egyáltalán nem tud kommunikálni. Szerinte ugyanis lányának élete veszélybe került.

"Annyira agyament ez a fiatalember, bocsánat, de az. Agyament, egy elmebeteg, nem tudok mit mondani rá"

- mondta a Mokkában Lénárt Ágnes.

(Blikk)

Itthon - 2019. July 17., 06:38
Karácsony elrendezte a csődeljárást
Itthon - 2019. July 17., 06:45
Gyökeres változásokra készülhet Budapest
Nagyvilág - 2019. July 16., 19:46
Ursula von der Leyen az Európai Bizottság új elnöke

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@Szeparepa2: nem vagyok javíthatatlan álnodozó, nem is lehetek! De ha Fanninak, ha csak a siketsége a "hibája" bárkinek lehet társa aki ezt őszintén el tudja fogadni! És igen a szépség fontos ez tény, de mégsem minden, különben miért csalják meg a szép, és egészséges embereket is?
Szeparepa2
@Katalina62: Röviden tettél fel olyan kérdéseket, amikre ezer oldalas könyv is kevés hogy kielégítően meg legyenek felelve. Süketnéma! Mivel beszélni sem tud! Attól hogy a hangszálai működnek, mégis néma, hiszen a teljes süketség miatt csak torz dadogó, sajnálom de nem tudom másképp írni, fogyatékos módon tud beszélni, tehát akár néma is lehetne teljesen mindegy, normális kommunikációra képtelen, csakis jelbeszéddel tud; hogy közben torzan motyog is, csak ront a dolgon, mert méginkább betegnek tűnik, jobb ha leszokik róla, de ahogy láttam tudja is ezt és nem erőlteti, tehát nyugodtan rá lehet mondani sajnos szegényre, hogy süketnéma. Én amúgy sortársa vagyok 50% halláskárosodásom van, az egyik fülemre zérus, amit hallok (viszont emiatt a másik fülem meg jobb lett, arra nagyon éles a hallásom, kb kipótolja a hiányt, de ez most nem fontos). Azt kéne megértsd, hogy itt van egy olyan probléma is, hogy egy ilyen kapcsolatban MINDIG ALÁRENDELT SZEREPBEN LESZ A HENDIKEPES, még akkor is ha a társa abszolút elfogadó, toleráns emberséges empatikus bölcs türelmes ember! Ez sajnos nem csak az elfogadásról szól (és itt jön be az észbontó alakja és szép pofija), hogy ilyen gyönyörért MOST százezrek boldogan elfogadnák a "hibáját"; ilyenkor a kéjvágy köt alkut ugyebár a szépséggel. De az együttélés nem csak a gyönyörökről szól jól tudod! Ő valójában nem kompatibilis egy egészséges emberrel, egyszerűen nem tudja túlkiabálni, nem tud veszekedni, sem vitatkozni stb. Az elengedhetetlen verbalitás alapja hiányzik nála, így teljes értékű életet lehetetlen élni (De nem mondom azt, hogy boldogat sem!!!). Tehát megismétlem lottó ötös esélye van a boldog sírig tartó őszinte tiszta szerelemnek és legfőképp hogy EGYENRANGÚ PARTNERKÉNT ÉLHESSEN A PÁRJÁVAL!!! Viszont ha a másiknak is van valami fogyatéka, az más, akkor máris közelednek a szintek, máris inkább egyenrangúnak tudják érezni magukat. Ez fontosabb mint sokan gondolnák! Szóval félsüketként valójában ÉN VAGYOK AZ IGAZI FANNINAK!!! XD
Katalina62
@Szeparepa2: amit írtál jobban megértem mit gondolnád, és jó okom van rá! Mégis hiszem, hogy nagyon ritkán, és óriási szerencsével, de sikerülhet! Két különleges személyiség kell hozzá, ami nagyon, de nagyon ritka, hogy összejön! A fogyatékosság milyensége, és mértéke sokat számit szerintem!
Szeparepa2
@Katalina62: Ok, tehát egyetértünk: az esély kb ekvivalens a lottó ötös megnyerésével... ;)
Katalina62
@Szeparepa2: igen, de lottó ötös sem lehetetlen! :D Szeretném is, de nem lottózom! :D
Szeparepa2
Haha... most nézem, Hajmásy Péter... Hajmási Pál, a barométer esőre áll... XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Technika - 2019. July 16., 20:33
Ezért érdemes lesz ma éjszakázni