Hennafestéssel díszítette gömbölyödő hasát Lilu.

Terhestetkó díszíti Lilu meztelen hasát – fotó

A 42 éves tévés tavaszra várja második gyermekét, addig is igyekszik a várandósság minden fontos mozzanatát megosztani követőivel:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@colibri 16:41
Veled együtt többmilióan gondolkodnak így, de mit várunk
egy agyatlan, buta ribanctól??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Most komolyan... ez szép?? Eszembe nem jutna hasonló cselekedet, de biztosan én nagyon el vagyok maradva a mai nézetektől.
volvós
@colibri 16:41
Veled együtt többmilióan gondolkodnak így, de mit várunk
egy agyatlan, buta ribanctól??
Arnolista
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
namihami
Kevés dolog van, ami (szerintem) undorítóbb egy testen, mint a tetoválás. Kimondottan primitív emberek agylövésének tartom. Még férfi esetén is, de nőnél már a női test meggyalázásának vélem.
Valamit talán azért enyhít a dolgon, hogy a henna idővel szerencsére lekopik.
qxy
Te Lilu. Most tényleg azt akarod elérni hogy a fél ország le kurvázzon? Most kérdezném. csak úgy szabadon. Ki a faszom érdekel hogy mi van a hasadon? nincs akinek meg mutasd? vagy sorba kell rakni a gyere lábujjait? be kell szegni a fülét? Mond meg nyíltan. Viszket a picsád mint a süldő macskának? Mer a kép alapján kurvára kelleted magad. vagy csak kis makk polírra vágysz? nincs aki tegyen egy kis meleget a gyomrodba? A férjed mit szól hogy terhesen is kurvának akarsz látszani? Mi lenne ha egy nő úgy kefélne, úgy szarna, úgy szűlne hogy ne szóljon a sajtónak.Meg vetem az ilyen szalmazsákokat.
tulipan
AZ A HELYZET, hogy valaha még Egyiptomban, a szülést segítő Istennőhöz fohaszkodtak az ilyen tetoválásokkal a nők, ami még részben az iszlám országokban ma is létezik!!! Errefelé viszont tök idétlenekedés, az ilyet mutogatni! Olyan, mintha egy műtéti heget mutogatna!
tulipan
@durbincs: Te sötét, ostoba dögÍ!!!
tulipan
@durbincs: Na ennek a narancsos segglyuk nyaldosó, félfaroknyi Sügérnek, ugyan, mondhasz bármit, mert ez már csak 1 szétesett hülye ?
Grafix69
Szerintem a hölgy nagyon csúnya , ráadásul fiatalon sem volt szép. Persze ő is abba a csapdába esik mint mások , hogy idősebb korára akar szép lenni , nem sikerült . Az ,hogy várandós ilyen korban már dicséretes , néha még vakmerő is , mert azért ilyenkor már kicsit késő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.