Krausz Gábor szerda délután a Facebook-oldalán jelentette be, hogy Tóth Gabival hat év után véget ért a kapcsolatuk.

Ennyi volt, hat év után válnak Tóth Gabiék: Krausz Gábor megdöbbentő bejelentést tett
Kép: Facebook/Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2018 Valentin-napján szerettek egymásba. 2019-ben eljegyezték egymást, az év őszén pedig titokban össze is házasodtak. Az énekesnő ekkor már várandós volt a kislányukkal, Hannarózával, aki alig két hónappal később meg is született.

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!

– írta posztjában a séf.

A házaspár nemrég vidéken vásárolt családi házat, Tóth Gabi márciusban a blogján írt attól, hogy Krausz Gáborral megvették életük első közös otthonát, mint mondta, neki egyben ez az első hitele is.

Forrás: 24.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Talán a gábor nem imádkozott eleget,vagy pont ezért imádkozott??? De remélem a házuk hitelét kifizettetik az adófizetőkkel?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Kérdés csak annyi , hogy Tóth Gabi is tekintettel volt Hannaróza érdekeire amikor úgy döntött ,hogy elválik a nem is olyan régen adósságba vert férjétől?Nem elkapkodott döntés volt a válás, mert a ház vásárlása után olyan ripsz-ropsz döntöttek az elválásról?
izéke
Talán a gábor nem imádkozott eleget,vagy pont ezért imádkozott??? De remélem a házuk hitelét kifizettetik az adófizetőkkel?
jáger laszló
Sajnálom,
de ők tudják,hogy mitől döglik a a légy!!Csak később + ne bánják!!???
ennyi
barátilag
J,L.
CsipkeRózsa
Nem egymáshoz valók, ők most vették észre.
jesz
Krausz idegeinek már túl sok volt Tóth Gabi érthetetlen, magamutogató szereplése...
Borsó
@jesz: Gabika félrekúrt az egyik táncos szittya legénnyel. A Fricska táncegyüttessel próbált mostanában, és minő véletlen Krausz válós szövegében megjelent a “váratlan fricska” szófordulat… Úgy látszik, hiába az a sok közpénz, a büszkesége ezúttal mégis felülkerekedett.
namihami
Matyógabi feljebb keresi a celebhelyét a fideszlétrán! Kinőtte az eddigi pozíciót! Az eddigi ""megtérése"" alapján többre tartja magát!
""Új műsorhoz új férfi kell...""!
izéke
@Borsó: milyen sokat számít az a pár centi. ;)))))
kakukkmadár
Szomorú a mindig gusztustalan válás közepette "szeretetben, békében" nevelődő gyerek szempontjából, de ezeken a maguktól elszállt önerőből lett senkiken már csak röhögni lehet.Ilyen az, amikor a valóság egyszer csak bekopogtat a szép vadonatúj nappaliba.
jáger laszló
Valami más alakul de nem biztos a siker!!
A siker nincs kódolva!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Juhász István
Hannaróza érdekében... Talán nem kellett volna naponta , mi több, szinte Óránként kommenteket felpakolni a szuper házasságról, meg mindenről. Igy van ez NAGYJAINKNÁL. Ők is emberből vannak. A kapcsolataik is változnak, már megszokhattuk. Mikorra várható az ÚJ PASI érkezése művésznő ? Feltétlen tudósitsál róla, mihelyt megjelenik. Óráról- órára érdekel MINDENKIT, kivel, mit fogsz csinálni, enni, pihenni...
balos
A celebet embernek nevezni ne siessetek!
Eladott Ország
Tóth Gabi nagy változáson esett át. Megbecsülése jeléül átoperáltatta magát Lopó Csutivá! Esetleg Orbán a NEMVÁLTÓ MŰTÉT UTÁN! Gondolom ezt a szentlélek művelte a fejével! Nemhogy a szeme, de még az orra sem áll jól!
twitter.com/janos_hary/status/1689203998207741952/photo/1
Amikor kegyetlenül büdös a vége, de a tízezer az tízezer.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/300379992_5495184717192134_7689880810134105092_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=Ws5F58HOZ-4AX_aItJy&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCaAwi9HpjBwHU8u91DyRrovmNNbktF5pKw-sDIyCX-LQ&oe=64D8DC39
namihami
@Borsó: 18.59: ""... a büszkesége ezúttal mégis felülkerekedett.""
""Büszkeség""? Az én időmben erre egy-két-több más szót használtunk! De a büszkeség egyikhez se volt túlzottan közel!
Eladott Ország
Készüljetek, már előjegyezték szűzhártya beültetésre, ő lesz a Szűz Gabriella...
twitter.com/janos_hary/status/1689499269449781249/photo/1
Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet" A férfiasan is tökéletlen Tóth-Rolex Gabi szakított vagy válni is fog férjétől A bulvár sajtó lázban ég . A kép egyébként jó, sok ilyen készült egykor sportolókról is többségéban NDK-s úszólány volt.
twitter.com/barabas_gyula/status/1689345990380179457/photo/1
Tóth Gabi. Közlemény! ...
twitter.com/PardiZoltan/status/1689294455952523265/photo/2
rücsü41
@namihami: Na de a keresztényi magatartás az nem jelentett semmit Krausznak és Tóthnak?Tóth Gabi nagy keresztényi megnyilvánulásai csak színjáték volt, mert színház ez egész világ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.