Az énekesnő eloszlatta a kétségeket. 
Nem szegi meg az ígéretet: mégis Tóth Gabi szegi meg a kenyeret augusztus 20-án a Várkert Bazárban

Az énekesnő közvetlenül az ünnepélyes kenyérszeletelés előtt fog koncertet adni 17 órától a hagyományosan a Várkert Bazárban tartandó rendezvényen, majd 18 órától a Magyar Pékszövetség Szent István-napi kenyereivel foglalkozik majd – írta meg a Blikk.

Korábban írtunk róla, hogy a Szent István-nap hivatalos programból kikerült az énekesnő neve: a szervezők akkor annyit írtak, hogy


„A magyar pékszövetség kenyereinek ünnepélyes megszegése”.

Vasárnap délután viszont maga az énekesnő oszlatta el a kétségeket, és az Instagram-oldalán jelentette be, hogy mégiscsak ő szegi meg a kenyeret. 

„Gyertek, mulassunk együtt, a végén még felszelem az ország kenyerét is!”

- mondta Tóth Gabi a közösségi oldalán. A kenyérszegés előtt 17 órától az énekesnő a Fricska Táncegyütessel lép fel.

Forrás: Blikk.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De, ugye azért az előző napok után legalább kezet mosatnak vele! Ki tudhatja, hogy mi mindent fogdosott össze! És remélem, hogy nem harapja, csak töri majd azt a kenyeret!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
De, ugye azért az előző napok után legalább kezet mosatnak vele! Ki tudhatja, hogy mi mindent fogdosott össze! És remélem, hogy nem harapja, csak töri majd azt a kenyeret!
Nessy
@namihami: Már a hűséggel kapcsolatos esküjét megszegte, akkor a kenyér megszegése sem probléma. Ha már nem találták jobbat a feladatra!
namihami
@Nessy: 17.21: Nekem, ha (egyáltalán módom lenne enni abból a kenyérből) a legkevésbé az esküje zavarna!
Péter2
Ez az igazi ner arca, nemzeti mint szó ma = lopás, aljasság .
Eladott Ország
Minden hutniknak hadd szóljon augusztus 20. alkalmából. Mocskos fidesz... "Ruszkibérenc hulladék előre mész nem hátra az enyves kezű qrva anyádba..."
twitter.com/i/status/1693184102717853872
jáger laszló
Felőlem akár maga ov is +szelheti
Nem érdekel ez a 7közmapi esemény!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Macskaszem
Ez a nő egy köpedelem.
Éppen rácáfol arra a vallásos, szent asszony szerepre amit eddig eljátszott. De elvárná, hogy most meg azért szeressék, mert tök ellenkezője annak amit eddig eljátszott.
Gátlástalan, erkölcsi nulla, és még ahhoz is hülye, hogy ezt felfogja.
rücsü41
Van bőr az orcáján?Mindegy! de nem hiszem.Az ünnep tisztelete az felülírja nála azt az életmódot amit bemutatott az elmúlt napokban.A rendezők pedig a rendszert legjobban megmutató hit.pardon kenyér szegőt választotta az ünnepi kenyér felszentelésére, akarom mondani felvágására.A kormány szerint ez az ember mutat példát nekünk,legyünk olyan mint ő, kövessük élet módját !Most még az hiányzik hogy az legyen a jelszó, hogy aki nem olyan mint Tóth Gabi , az nem is magyar ember. Csak ő érdemes erre a kiemelt feladatra!Ezek után megeszik az emberek a T.Gabi által szeletelt , vagy megszegett kenyeret jó szívvel?
Eladott Ország
Jó fényt vet Magyarorszagra ennél a szintnél lejebb már nem is lehet. A meglepő az lett volna, ha nem ez az ájtatos manó, megjátszott keresztény NER lovagina kapja ezt a feladatot. Amúgy nagyon unalmas már. Aztán meg sír, hogy őt mindenki bántja. Diszkréció, kicsit visszafogottabb élet. Ja, az neki nem megy, mert akkor nem csörömpöl a kassza.
kulabombaafityiszre
Örülhetnek a fidernyákok,a repedthangu,repedtseggü ner ribancuk szeli meg a kenyeret .
Eladott Ország
@FLETÓ: Orbán Sára cége felvette a tevékenységi körébe a könyvkiadást- és kereskedelmet. Libri? Még szerencse, hogy Anikó asszony már kivénhedt, mert fialt volna még vagy 8-at és nem győznénk tartani ezt a sok ingyenélő férget, aki apuci szaros farvizén evezget a milliárdosok klubjába. Nyugi, ott vannak az unokák is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.