Tóth Vera megszólalt testvére szakításával kapcsolatban.

Tóth Vera kikelt magából, Gabi válása kikészíti a családot – "Hagyjátok abba, mert már nagyon-nagyon rossz. Már nem tudunk aludni sem"

Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Az énekesnő teljes mértékben kiáll testvéréért és arra kéri az utálkozókat, hogy állítsák le magukat.

„Ha kiutálkoztátok magatokat, akkor kérlek, hagyjátok abba, mert már nagyon-nagyon rossz. Már nem tudunk aludni sem. Tudom, hogy nem kell minket sajnálni, de attól még nem kell áldozatnak lennie minden pillanatban. (…) Gyakorlatilag én sem alszom már, annyira fáj a gyomrom attól, hogy őket bántják, és ahogyan kifilézi őket a sajtó. Ha engem szeretnek, csak a rám való tekintettel legalább ne csinálják velük ezt. Már az egész családunk erről beszél, és állandóan próbálunk megoldásokat találni, hogy hogyan tudjuk magunkat stresszmentesíteni” – monsta a TV2 Tények Plusznak Tóth Vera.

Bár ő maga épp most ment férjhez, mégis azt mondja: egy házasságot nem szabad életben tartani, ha már nem működik.

„Próbáljuk meg minél kevésbé elítélni őt. És megérteni azt, hogyha egy kapcsolat nem működik, nem megy már kettő ember között, akkor azt el kell engedni. Ilyenkor vagy idő előtt, vagy egy bizonyos idő után biztos, hogy érkezik mindenki életébe egy másik pár, és onnantól kezdve ők már külön folytatják az útjukat a saját boldogságukba” – hangsúlyozta Vera.

Forrás: TV2/TényekPlusz

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a húgát kellene rendre tanítani, nem a népet kedves művésznő...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
a húgát kellene rendre tanítani, nem a népet kedves művésznő...
jáger laszló
Nem gyerek már
Elvégre 36 éves,majd +védi magát
Ehhez nem kell érettségi sem,csak 1 kis normális észi!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
Verának is el kell fogadni, hogy a húga már felnőtt és ha Gabi nem a nyilvánosságban élne senki nem tudná azt sem, hogy a világon van.
Lendkerék
Micsoda álszent duma! Gabika abból él, hogy állandó a botrány körülötte. Rendezzék egymás között a gyomorfájás terápiáját.
namihami
Nem tudtok aludni? Ezen nem most kéne rugózni! Talán gyerekkorában kellett volna a hugi erkölcsi alapjait jobban megalapozni!
Furcsa, hogy mindig azok tudnak a legjobban felháborodni, ha megmerik említeni a ""csavarjaikat"", akik ebből a legtöbbet akarják/tudják kihozni!
Macskaszem
Kutyát nem érdekelné ha nem játszotta volna évekig a nagy szent asszonyt. Eddig a vallásával kérkedett, most meg a félrekúrását akarja valami bátor tettként előadni. Mondd meg a húgodnk, hogy fejezze be a provokálást, és leszállnak róla.
Sakk Matt
Akkor miért nem ugattál, amikor mi untuk a hugicád álszent beszólásait?!
Qssolsz és tűrsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.