Havas Henrik nem hagyta szó nélkül, hogy egykori kollégáját Pálffy Istvánt egy nap után kirúgta a HírTV. Nem finomkodott, posztját úgy kezdte: PISTA, EZT ELB***TAD! 

Havas beszólt Pálffynak: "Pista, ezt elb***tad" – A többieket sem kímélte: "balf*sz Rétvári", "Harrach pedofil zongoratanár", "Menczer pia nélkül is teljesen hülye"

Fotó: Facebook/drhavashenrik

Havasnak nem esett jól, hogy Pálffy Istvánt egy nap után kirúgták a Hír TV-ből.

"Könyörgök, nehogy már valaki arra hivatkozzon, hogy a Pista megint piás volt és hülyeségeket hordott össze a pedofíliával kapcsolatban, mert ha ne adj’ isten, józan lenne, mi a francot keresne a Hír TV-nél? (Mostantól én is elkezdek inni – jobban, mint eddig –, hátha a Hír TV alkalmaz egy jól fizető műsorvezetői állásban. Sajnos, erre nincs esély, mert még részegen se tudnék annyi hülyeséget összehordani, ami a Hír TV-ben kívánatos. Egyébként magam helyett mindenkinek ajánlom Apáti Bencét, a rúdtáncost! Apáti Bence hivatalos oldala)"

– írja Havas posztjában.

Na, szóval elképzelni nem tudom, hogy mit vártak a Pálffy Pistától a Hír TV-nél. Azt nyilván nem, hogy zseniális felkonferálásokat írjon a bejátszások elé, aztán tíz percen keresztül csináljon értelmes interjút bárkivel, na, de azért mégiscsak a KDNP képviselője volt, és egy igazi keresztény szinte bármire alkalmas (lásd a tökéletesen balfasz Rétvárit, Menczert, Dömötört, és főleg, a visszavonult Harrachot, akiről, amikor csak láttam, az jutott eszembe, hogy pedofil zongoratanár)! – tesi hozzá Havas.

A Tanár úr sajnálja a Fidesz pártcsaládot, nem érti, honnan verbuválják ezt a rengeteg, rendkívül keresztény, de mégis, idióta figurát?

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az alkoholistákon és a totálisan alkalmatlan idiótákon kívül másokat nem nagyon futtat a NER. Elnézést, de a Pálffy Pistát tényleg szeretem, nem ezt érdemelte! Miért nem a két államtitkár vezetett műsort? Az ugyancsak tökéletesen alkalmatlan Menczer és Dömötör! Aki ezt elbaszta, az távolodjon a pártcsaládtól!

- harsogta Havas, és a végén is odavágott.

Ui.: most lefogadom, hogy lesz még a Pista külügyi államtitkár, mert azért lássuk be, a Menczer Tomi még nála is gyengébb kés a fiókban! Ő pia nélkül is teljesen hülye.

Még egy utóirat: én, mint keresztény, mennyit kell innom ahhoz, hogy nagykövet legyek?

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
"Könyörgök, nehogy már valaki arra hivatkozzon, hogy a Pista megint piás volt és hülyeségeket hordott össze a pedofíliával kapcsolatban, mert ha ne adj’ isten, józan lenne, mi a francot keresne a Hír TV-nél?"

Ott a pont.
justhpeter
@sgl: Kizártnak tartom Havas visszatérését.
ómió
És új "efftársi tanokat" nem hírdetett még Havas "tanár úr"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.