Meglepő módon fejezte ki nemtetszését L.L. Junior: nyílt levelet írt Orbán Viktornak.

A "cigánybűnözés" kifejezés miatt L.L. Junior nyílt levélben fordul Orbán Viktorhoz

Fotó: Facebook/lljunior

Biztos vagyok benne, hogy az Ön számára sem kérdéses, hogy a magyarországi és a magyar ajkú romák mennyire szerves részei a mindekori magyar nemzetnek a jelenlegi határokon belül és a Kárpát-medence egészében. Ugyanígy nem vonhatja senki kétségbe azt, hogy a romák többsége sokszor indokolatlan általánosításokat kénytelen elszenvedni, amelyekből hátrányos megkülönböztetés és diszkrimináció is ered, valamint egyfajta idegenkedő hozzáállás a többségi társadalom meghatározó részében

- hangsúlyozza L.L. Junior.

Ennek lebontása, eltüntetése kimondottan nehéz feladat, hiszen nemcsak arra kell törekednünk, hogy ne hagyjuk beigazolódni a velünk kapcsolatos sztereotípiákat, hanem meg kell küzdenünk azzal is, hogy bizonyos politikai szereplők és vállalhatatlan ideológiákat vallók folyamatosan arra törekednek, hogy a magyar társadalom több mint 10%-át kitevő romákat kollektíven hibáztassák – írja közösségi oldalán a rapper.

Annak érdekében, hogy a jelenlegi társadalmi folyamatok a romák és a többségi társadalom békés együttélése kapcsán ne feszüljenek tovább, Junior kéri a miniszterelnököt, segítse elő, hogy a szükséges döntések mihamarabb megszülessenek az alábbi 2 témakörben:

Szigorítsa a jogszabályokat, illetve követeljen meg szigorúbb eljárásrendet annak érdekében, hogy az élet kioltására alkalmas vágó-szúró eszközök ne kerülhessenek közterületekre, illetve a legszigorúbb szabályozás kísérje ezek bárhol is történő megjelenését. Ebben a kérdésben a társadalom (és legfőképpen a 25 év alatti korosztály) edukálása mellett szükséges lenne a hazai rendőrök, polgárőrök szigorúbb, egyértelműbb fellépése, illetve alkalmassá tétele ahhoz, hogy a közrendvédelmet hatásosabban, eredményesebben tudják biztosítani mindannyiunk számára.

 Kérem Önt, segítse elő, hogy a cigánybűnözés és a cigánybűnöző kifejezések kikerüljenek a politikai közbeszédből. Üdvözlöm, hogy a modern kori magyar államiság legfőbb helyszínén súlyos szankciók kísérik ezt ma már, ugyanakkor a Parlamenten kívül ma még számos helyen próbálják egyesek erre felépíteni a saját politikai agitációjukat, egyértelműen így készülve a közelgő önkormányzati választásokra. Arra a szavazásra, amely valóban helyi szinteken, a helyi nehézségeket fókuszba állítva kínál lehetőséget a politikai szerepvállalásra, ugyanakkor valós kockázat is, hogy egyes kisebbségek vagy sérülékeny csoportok ezeken a helyi szinteken célpontokká váljanak

- hangsúlyozza L.L. Junior.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ezt biztos nem ez az analfabéta retek írta...csak a nevét adta, gondolom jó pénzért...bár nem tudom mitől lenne húzóerő ez a cigó...?..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ezt biztos nem ez az analfabéta retek írta...csak a nevét adta, gondolom jó pénzért...bár nem tudom mitől lenne húzóerő ez a cigó...?..
jáger laszló
A cigányok is bűnöznek de cigány bűnözésről szó sincs!!
Ez roma bűnözés
slussz-passz!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
infinity
Érdekes, én meg pont azt hiányolom, hogy miért nem írják meg soha, hogy a bűnelkövetők (erőszakolok, betörők, rablók, gyilkosok) hány százaléka cigány! Sztem joga van tudni ezt egy társadalomnak - főleg, hogy a migránsok kiemelt példa (amúgy nem igazán hallani migránsbűnözésről, pedig a Fidesz nagyon szeretné, ha lenne, és példálózhatna vele)!

A fehérgalléros bűnözök 80 százaléka természetesen zsidó, de ezt a témát nem feszegetném, mert nem rég tündököltem néhány antiszemitizmus ellenes cikkidézettel és most nem szeretnék bukni... infinty tündöklése és bukása (khm).
Nyírfa
@infinity: Tényleg kár elrontani.
A levél egyébként jól van megírva, és én tartom annyira értelmesnek L.L-t, hogy ő legyen a szülőatyja.
infinity
@Nyírfa: Én meg nem - mármint hogy LL a szülőatyja az általa beküldött írásnak.

Jó neked! Az örök optimista... :)

blikkruzs.blikk.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/ez-a-4-csillagjegy-igazi-orok-optimista-semmi-nem-tudja-megtorni-a-belso-erejuket/0dgqwx4

Te melyik vagy a négy közül? (csak azt ne írd válaszkén, hogy az ötödik :)
Nyírfa
@infinity: Fogódzkodj meg: az egyik a 12 közül! :)
De annyit elárulok, hogy az aszcendensem mérleg, és ebben a jegyben van több bolygóm is. A suliban - általános - több ízben játszottam kádit, ha jelenetet adtunk elő. Nagyon jóképű férfi voltam szakállal, bajusszal! :))
jesz
ennek a nyílt levél -írónak tudnia illene, hogy nincs roma...a becsületes nevük cigány...nem olvastam a levelet, mert nem ő írta, tehát felesleges időpocsékolás.
infinity
@Nyírfa: A nyugati 12 szerint, a kínai 12 szerint vagy a dzsottish 12 szerint, vagy a... melyik 12 szerint? (bonyolódjunk bele, ha már itt tartunk - ezt folytathatjuk viccesen, de folytathatjuk nagyon komolyan is... vagy abba is hagyhatjuk, mielőtt félreértene valaki valamit...)
Nyírfa
@infinity: Nyugati. Egyébként a legpontosabb , szerintem, az indiai , a védikus asztrológia. Amikor először találkoztam vele, és kicsit, tényleg csak egy kicsit tanulmányoztam, sokkal mélyebb analízisre , sokkal több és valósabb - igazabb - információra leltem magammal kapcsolatban.
A találkozás, gondolom, sorsszerű volt, mindig is vonzódtam a hinduizmushoz, Buddha, Gandhi sokkal nagyobb figyelmet kapott tőlem mint a nyugati, az európai gondolkodás. Aztán egyszer csak elém kerültek a krisnások, és velük éltem meg életem egyik legnagyobb - ha nem a legnagyobb - élményét: hogy mi is az az egység. Utána centikkel a föld felett jártam. :)
mn50231
Ha már ez a cigány is tiltakozik ellene, akkor biztosan létezik (a hatalom szerint nem létező, de a valóságban tapasztalható) cigánybűnözés. Egyébként mit gondolsz, a tárgyban kiírt népszavazás milyen eredménnyel végződne?
infinity
@Nyírfa: Én, a gyökérségem ellenére Isten embere vagyok (én sem értem, hogy miért, de ez van), de Isten elutasít mindent, ami az asztrológiához tartozik (azt hittem ez kitűnik a célzásomból).

www.gotquestions.org/Magyar/biblia-asztrologia.html

A tények minden vonatkozásban tények! :(
Nyírfa
@infinity: Ezt Isten mondta neked, személyesen: kedves fiam, @infinity: , tudasd tévelygő leányommal, Nyírfával, hogy az asztrológia nem az én tudományom, művelésével nem értek egyet, és, ha megtér hozzám, elfenekelem az engedetlenségéért. ? :)
Tudod, az a helyzet, hogy Istenen - isten, teremtőerő, teremtő tudat: élet - kívül nincsen semmi. Azaz minden és mindenki isteni lény, akár tetszik, akár nem, akár tud róla, akár nem.
Evvan.
infinity
@Nyírfa: Látom a "komoly" mellett döntöttél.
Mély víz ez...
Szerintem nem akarsz belefolyni ebbe...
Már a kezdeteknél elszúrtad...

Most akkor ellenfelek lettünk? :(

Már most abbahagyhatnánk, de ha nem, akkor be kell bizonyítanom neked, hogy nincs igazad és ebből nem jössz ki jól!
Nyírfa
Nem vitatkozom veled, mert az igazságom miatt te most ellenfélnek tekintesz, ami nem kifejezetten felebaráti attitűd. Azért sem vitatkozom veled, mert látom, készül kitörni belőled a sötétség, amit nem veszek a lelkemre.
Te hidd, amit te akarsz, én tudom, amit én tudok, maradjunk ennyiben, és az egyébként nagyon jóízűen induló beszélgetésünk itt érjen véget. Részemről ehhez tartom magam.
infinity
@Nyírfa: Már meg sem szólítottál személyesen :(
Ez feltételez... jelent valamit...
Azt írod, én hiszem, amit akarok és te tudod, amit tudsz...
Nos, ez pont fordítva van!

Én tudom, amit hiszek és te hiszed, amit tudni vélsz.
Nem akartam pont veled vitatkozni, de pont veled való vitatkozás mutat rá, hogy miért pusztul el a világ - és a benne élők sokasága.
Most megsértődhetnél (minden jogod meg van hozzá), de legyünk mi az útmutatók!
Vitatkozzunk! A tét az emberiség!
infinity
@Nyírfa: Már maga az is érdekes, hogy cigánybűnözés címszó alatt jutottunk el a magasságokba a mélységen keresztül.

Mit ír a horoszkópod a jövődről? (ez szemétség volt a részemről, ha nem akarsz ne válaszolj rá!)

(írhattam volna ellenséget is, de dirrkét nem írtam - ezt vedd... annak, aminek akarod - érted, hogy téged tartalak annak, akivel lehet kitárgyalni komoly témákat?
Ha nem, akkor: www.youtube.com/watch?v=U2Kyu4XURaE )
infinity
Az meg van mindenkinek vagy/és egyeseknek, hogy mindent filmcímekben és dalszövegekben mondok el erről a világról?
human
Orbánék alapíthatnának egy Nemzet Gyorshajtója Érdemkereszt címet is. Csak úgy eszembe jutott.
Péter2
" romák mennyire szerves részei a mindenkori magyar nemzetnek a jelenlegi határokon belül és a Kárpát-medence egészében. " Na ez idáig nagyon pontos meghatározás , elég csak a orbán vagy a fidesz vezetés többségét figyelembe venni ők is romák ás szerves részei Mo-nak , és nemzetiek is, ami szó jelentése ma már = lopás , aljasság ! Hát ez jól eltalálták ! A többi része nem érdekel !
vacsi
Ez a mocsok nemrég egy igen súlyos bűncselekményt követett el - hasonlóban nemrég öltek meg egy ártatlan biciklist! Arról esetleg nem írt valamit Orbánnak?!
rokker33
Mocskos cigány bűnöző vagy te is ELL ELL dzsunior ! A cigány vér nem válik vízzé te se vagy különb cigó! Nem kéne 130 al száguldozni...
ómió
A Böszme-korszak cigánypogromai közben, mintha hallgattál volna!
kakukkmadár
Nincs cigánybűnözés, korrekt. LLJUNIOR és GWM bűnözés van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.