Meglepő módon fejezte ki nemtetszését L.L. Junior: nyílt levelet írt Orbán Viktornak.

A "cigánybűnözés" kifejezés miatt L.L. Junior nyílt levélben fordul Orbán Viktorhoz

Fotó: Facebook/lljunior

Biztos vagyok benne, hogy az Ön számára sem kérdéses, hogy a magyarországi és a magyar ajkú romák mennyire szerves részei a mindekori magyar nemzetnek a jelenlegi határokon belül és a Kárpát-medence egészében. Ugyanígy nem vonhatja senki kétségbe azt, hogy a romák többsége sokszor indokolatlan általánosításokat kénytelen elszenvedni, amelyekből hátrányos megkülönböztetés és diszkrimináció is ered, valamint egyfajta idegenkedő hozzáállás a többségi társadalom meghatározó részében

- hangsúlyozza L.L. Junior.

Ennek lebontása, eltüntetése kimondottan nehéz feladat, hiszen nemcsak arra kell törekednünk, hogy ne hagyjuk beigazolódni a velünk kapcsolatos sztereotípiákat, hanem meg kell küzdenünk azzal is, hogy bizonyos politikai szereplők és vállalhatatlan ideológiákat vallók folyamatosan arra törekednek, hogy a magyar társadalom több mint 10%-át kitevő romákat kollektíven hibáztassák – írja közösségi oldalán a rapper.

Annak érdekében, hogy a jelenlegi társadalmi folyamatok a romák és a többségi társadalom békés együttélése kapcsán ne feszüljenek tovább, Junior kéri a miniszterelnököt, segítse elő, hogy a szükséges döntések mihamarabb megszülessenek az alábbi 2 témakörben:

Szigorítsa a jogszabályokat, illetve követeljen meg szigorúbb eljárásrendet annak érdekében, hogy az élet kioltására alkalmas vágó-szúró eszközök ne kerülhessenek közterületekre, illetve a legszigorúbb szabályozás kísérje ezek bárhol is történő megjelenését. Ebben a kérdésben a társadalom (és legfőképpen a 25 év alatti korosztály) edukálása mellett szükséges lenne a hazai rendőrök, polgárőrök szigorúbb, egyértelműbb fellépése, illetve alkalmassá tétele ahhoz, hogy a közrendvédelmet hatásosabban, eredményesebben tudják biztosítani mindannyiunk számára.

 Kérem Önt, segítse elő, hogy a cigánybűnözés és a cigánybűnöző kifejezések kikerüljenek a politikai közbeszédből. Üdvözlöm, hogy a modern kori magyar államiság legfőbb helyszínén súlyos szankciók kísérik ezt ma már, ugyanakkor a Parlamenten kívül ma még számos helyen próbálják egyesek erre felépíteni a saját politikai agitációjukat, egyértelműen így készülve a közelgő önkormányzati választásokra. Arra a szavazásra, amely valóban helyi szinteken, a helyi nehézségeket fókuszba állítva kínál lehetőséget a politikai szerepvállalásra, ugyanakkor valós kockázat is, hogy egyes kisebbségek vagy sérülékeny csoportok ezeken a helyi szinteken célpontokká váljanak

- hangsúlyozza L.L. Junior.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ezt biztos nem ez az analfabéta retek írta...csak a nevét adta, gondolom jó pénzért...bár nem tudom mitől lenne húzóerő ez a cigó...?..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Orbánék alapíthatnának egy Nemzet Gyorshajtója Érdemkereszt címet is. Csak úgy eszembe jutott.
Péter2
" romák mennyire szerves részei a mindenkori magyar nemzetnek a jelenlegi határokon belül és a Kárpát-medence egészében. " Na ez idáig nagyon pontos meghatározás , elég csak a orbán vagy a fidesz vezetés többségét figyelembe venni ők is romák ás szerves részei Mo-nak , és nemzetiek is, ami szó jelentése ma már = lopás , aljasság ! Hát ez jól eltalálták ! A többi része nem érdekel !
vacsi
Ez a mocsok nemrég egy igen súlyos bűncselekményt követett el - hasonlóban nemrég öltek meg egy ártatlan biciklist! Arról esetleg nem írt valamit Orbánnak?!
rokker33
Mocskos cigány bűnöző vagy te is ELL ELL dzsunior ! A cigány vér nem válik vízzé te se vagy különb cigó! Nem kéne 130 al száguldozni...
ómió
A Böszme-korszak cigánypogromai közben, mintha hallgattál volna!
kakukkmadár
Nincs cigánybűnözés, korrekt. LLJUNIOR és GWM bűnözés van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.