Miután Görög Zita beszélt a dubajozó szexmunkásokról, előállt egy érintett nő. 
Egy ismert celeb 7 millió forintért szokott dubajozni – megszólalt egy érintett szexmunkás Görög Zita interjúja után

Fotó: Giuseppe CACACE / AFP

Görög Zita a Telexnek adott interjút, amiben elmondta, hogy a magukat modellnek nevező celeblányok valójában dubajozásból élnek, vagyis az arab városban adják el testüket milliomos kuncsaftoknak. 

Ezek után egy név nélkül nyilatkozó szexmunkás a Blikknek mondta el, hogy ügynökségen keresztül is lehet dolgozni, de engem az egyik barátnőm szervezett be – mondta el lapunknak egy érintett lány. – Havonta nagyjából egy-két partnert vállalok, amiből keresek annyi pénzt, hogy luxuskörülmények között éljek. A bevétel nagyban függ attól, mit vállal be az ember.

A sejkek gyakran több hétre bérelnek ki egy lányt, amiért akár 12 millió forintnyi összeget fizetnek. Ám egy durvább perverzió kielégítésére alkalmanként is áldoznak 10-12 milliót. Nem feltétlenül készpénzben fizetnek, sokszor ékszert, gyémántot, Rolex órát ajándékoznak, mivel ezekkel feltűnésmentesen át tudunk jutni a határon.

"Az egyik ismert celebről például tudom, hogy havi hétmillió forintért lehet kibérelni, és az ilyen alkalmakkor természetesen végig kint is tartózkodik Dubajban. Tudomásom szerint az is előfordult vele, hogy két-három napért közel négymillió forintot kapott"


– mondta a nő, aki azt állítja, a megrendelők nemcsak arab sejkek, ugyanis orosz és amerikai üzletemberek is gyakran a lányok miatt utaznak ki Dubajba.

Forrás: Blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Az araboknak rengeteg olajuk van,ez által pénzük,- ám Karinthy intelmére nincs idejük,vagy egyebük?
"Egy nő mindent megér,- kivéve az árát!"?
izéke
A hímringyóknak is fizetnek? Akkor már sejtem miért repül arra ilyen gyakran petibohóc...
namihami
De ugye, ezeket a korrekt árakat te nem elsőkézből ismered ennyire pontosan?!?!
lobello
Nincs az a rosszmájú férfi, aki több jót vagy több rosszat tud mondani a nőkről, mint amennyit ők gondolnak magukról.
levarosbukta
Zituka már kiöregedett és úgy látszik már nem dől a lé, kell valami amivel eladhatja magát. Most perpillanat magát akarja tisztára mosni, de nem igazán akaródzik sikerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.