Már másodjára hivatkozik arra, hogy terhes.

Hét éve húzódik K. Zoltán és társainak kerítési ügye. Kulcsár Edina már harmadszorra hagyja ki a bírósági tárgyalást. Az egykori szépségkirálynőt tanúként szeretnék meghallgatni, de második alkalommal hivatkozik arra, hogy terhes és nagyon felzaklatná a tárgyalás.

Mivel a vádiratban prostituáltként megnevezve szerepelt és az kikerült a sajtóba, az nagyon megviselte Kulcsár Edinát. A sajtóérdeklődés miatt a személyes megjelenés okozta lelki terhek pedig a születendő gyermekére is veszélyesek

– idézte a bírónő a levelet, amelyet a tárgyalás napjának reggelén küldött Kulcsár Edina képviselője, aki azt kérvényezte, hogy Edina írásbeli vagy videón keresztüli vallomást tehessen és várandósan ne kelljen megjelennie személyesen a bíróságon.

Az ügy, amiért folyik a tárgyalás, még 2011-ben pattant ki – írta az index.hu. A vádirat szerint kerítők közvetítettek ki magyar hölgyeket 2009-től hoszteszmunka helyett szexuális szolgáltatásokra Dubajba, gazdag hercegekhez vagy más egzotikus országokba fontos üzletembereknek.

Botrány a dubajozós lányok perén: Kulcsár Edinát megviselte, hogy a vádiratban prostituáltnak hívták, harmadszorra sem ment el a tárgyalásra

Kulcsár Edina harmadszorra sem ment el a bírósági meghallgatásra/Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Mostanra bírósági tárgyaláson T. Ágnes azt állította, hogy K. Zoltánnal egy szilveszteri partin ismerkedett meg, ahol hoszteszmunkát ajánlott neki. Bejrútba kellett utaznia, ám az oda tartó úton találkozott Kulcsár Edinával. A megrendelő menet közben lemondta az eseményt, ők pedig hazautaztak az arab országból. Szexuális szolgáltatásról állítása szerint nem volt szó.

Egy másik tanú, L. Adrienn magazinfotózásokkal foglalkozott és ő sem tudott szexuális szolgáltatásokról.

A bírónő ismertetett egy beszélgetést, amely szerint a KISS budapesti koncertje után mehettek volna a lányok a zenészekkel bulizni. L. Adrienn erre sem emlékezett. Egy másik tanú vallomása szerint az Kiss tagjaival Kulcsár akkor elment szórakozni..

A meghallgatáson tanúvallomásokat olvasott fel a bírónő, melyekben a lányok közül többen is úgy emlékeztek: csak együtt aludtak a kuncsaftokkal. Szexuális együttlétre senki sem emlékezett.

A tárgyaláson felolvasták az akkor még Palácsik, ma már Vajna Tímea vallomását, amelyben többek között K. Zoltánról is beszélt. Elmondta, szexuális szolgáltatást nem nyújtott, de hoszteszként dolgozott belföldön és külföldön.

Forrás: index.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hívkatták volna qrvának is, az mindenki számára egyértelműbb...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Nem sokára már itthon is lehet dubajozni.
Qqberci
Hívkatták volna qrvának is, az mindenki számára egyértelműbb...
csak úgy....
azok a régi szép idök,mikor még sürünbaßott elvtársnönek hívták az ilyeneket...
Dr. Proktor
Fürdős bajadérnak kellett volna megnevezni - az teccett volna neki...
balos
A kulcsárdás nőci,miért szégyenli,ha a padló helyett őt kefélik?Biztos poros volt a cihája!
Eladott Ország
"Annak azért nagyon tudok örülni, hogy a hülyék anyja mindig terhes. De tényleg."
„Jaj, de furcsa világ ez, szóval azért, én nem találom a helyem ebbe' a piacorientált világba'. Pénzért mindent. Ez van. Hát én is, pénzért? Szopok, nyalok gombot varrok.” (Hofi Géza)
Eladott Ország
Értsed már meg... Ha csak a hegye van bent, az nem megcsalás. Csak a hegyét!
twitter.com/ichbinderyeti/status/1692251383322337445/photo/1
-Szóval maguk prostituáltak? - Hát hová gondol biztosúr? Mi olyanok vagyunk mit az Tóth Gabi tudja?! Szabadon szeretünk. Csak minket nem a fidesz futtat. Megdolgozunk a lóvéért.
twitter.com/Skorpiooh/status/1693201815888695479/photo/1
Összecsordul szájamban a nyál. Beteszed, Kiverem, Szeretem Tóth Gagyi végre az igazat énekli... Tönkretetted egész hírnevem...
www.youtube.com/watch?v=kq-1J69ixPY
ittott
szegényke milyen önérzetes. pénzért baszni nem bűn. sőt. mióta ismerik a pénzt, azóta fizetnek is vele.
Dr. Proktor
A periratban lehettek volna diszkrétebbek is, mondjuk kéjszolgáltató e.v.
Eladott Ország
Édesistenem. Talán csak megba**nak. (VIII. Henrik második felesége Boleyn Anna)
twitter.com/szinyor/status/1778486392865030202/photo/1
rücsü41
És Dubajban K.Edina nem volt az?Mi volt akkor K.Edina, manöken, vagy próba baba?Ki próbálták és ezért sértődik meg mert amire használták úgy is hívták?"Aki szereti az esőt az szeresse a sarat is!"- mondták egy filmbe, aki pedig elmegy könnyűvérű nőnek az ne sértődjön meg ha kurvának hívják!Meg olyan is elhangzott igaz politikusokra, hogy "Nem csak tisztességesnek kell lenni, hanem annak is kell látszani!"Most K.Edina nem látszódott tisztességesnek, s erről csak Ő tehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.