A nemzetközi elektromos hálózatokra nem a terroristák vagy a hackerek jelentik a legnagyobb veszélyt, hanem a mókusok – írja az Inforádió.

A mókusok a terroristáknál is nagyobb veszélyt jelentenek

Egy biztonsági szakérő, Cris Thomas 2013 óta figyeli az állatok által okozott áramkimaradásokat. Egy konferencián elmondta, hogy az állatok több mint 1700 esetben okoztak áramszünetet, amik összesen ötmillió ember életét keserítették meg.

A fő bűnösök:

Mókusok: 879 eset

Madarak: 434 eset

Kígyók: 83 eset

Mosómedvék: 72 eset

Patkányok: 36 eset

Nyestek: 22 eset

Békák: 3 eset

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ebben lehet valami...
Mostanában a közeli parkban gyanús mókusok ugráltak a fák ágain, AK-47-esek voltak a kezükben, meg C4-es hasábokat rakodtak ládákba. Nem tudtam, mire készülnek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eugen4402
Ebben lehet valami...
Mostanában a közeli parkban gyanús mókusok ugráltak a fák ágain, AK-47-esek voltak a kezükben, meg C4-es hasábokat rakodtak ládákba. Nem tudtam, mire készülnek...
qxy
@eugen4402: ez nagy. Védekezni kell mint a szexnél. az vegye be a baszpirint aki alul van és ennyi. Nálunk itt kint van egy rágcsáló féle mi csak Matának hívjuk. Kurva egy jószág. Télen, bemászik a kocsi alá, fel a meleg helyekre és ha nem fér el, el rág egy két kábelt ami neki útba van. De lehet kapni kis doboz, magas frekvencián ad ki jelet ,ami el zavarja. De nem minden esetben használ. az öregek, egy két kis zacskóba kutya szőrt tesznek és az van a kocsi motor terébe kötve. Nem láccccik, de a Mata tíz méternél már szalad tovább.szerintem , így békésen mindent meg lehet oldani .csak oda kellene figyelni az öregekre hátha tudnak hasonló jó ötletekkel elő állni.
Nessy
Kerítést és óriás plakátot a mókusok, pelék, madarak útvonalába! :-))
nezelodo
@qxy: Nyest. Hosszú évekig nem tudtam megszabadulni tőlük. Nagyon rafináltak. Itt öregedett meg egy család, a családfővel a kocsim hengerfején fekve találkoztam utolján néhány éve, ahogy ott melegedett, a kutyus jelezte, nagyon öreg volt már az utódok a szomszédba vertek tanyát, videóm is van a kölykökről. Én azt hiszem megszabadultam tőlük de még nem biztos, szeretnek ott maradni amelyik helyet belakják. Nekem is megrágták a kábelköteget a kocsimban, van egy típus amit imádnak, biztos jobb íze van mint a többinek.
eugen4402
@qxy: Ez a mata, amelyik rongálja a kábeleket, szerintem a Mata Harinak lehet valami leszármazottja. Már csak a szerszámok minőségéből gondolom, mert vannak kábelek, melyeket csak a legkiválóbb króm-vanádium ollókkal lehet elcsippenteni (de a különleges hőkezeléssel kezelt kivitel!!!) Az ultrahangos riasztó készülék minden rágcsálót, legyet, szúnyogot elriaszt, de többen panaszkodnak, hogy a legyek azon vészelik át a telet, mert egy csöppet felmelegszik...
Szókrakész
Egy megoldás van.

Kiirtani minden állatot a Földön, mert veszélyeztetik a kényelmünket!!!
verőce21
@nezelodo: (09:56) Zörgős celofánpapírral odakötve, el tudod zavarni bárhonnan a nyestet.
eszegfu
@Szókrakész: 12:13 Ezek egytől-egyig nagyon aranyosak!:)
qxy
@eugen4402: Tudod, nagyon szeretek viccelődni, egyszer volt is olyan műsor a rádióban, hogy ki tud valami nagy marhaságot mondani. éjszakai műszak, éjszakai műsor, el voltunk.
eset. .- A betelefonáló..- Na kérem. Balaton partján lakom és úgy meg tömtem a libákat hogy amikor beúsztak a Balatonba, mind el is merült. Mit tegyek?
A műsor vezető..- Uram, én nem tudok erre tanácsot adni de ha a hallgatók közt van olyan aki esetleg tudna megoldást , kérem telefonáljon be.
Másik telefonáló.- Nekem volna egy ötletem. Meg várjuk hogy be fagy a Balaton, jégtömbökbe kivágni fűrésszel a libákat és az eszkimóknak exportálnánk.
Műsorvezető.- ez nagy üzlet lenne stb stb.
Jön egy újabb telefonáló.( élő közvetítésről van szó) .-
.- Jó estét kívánok. Én csak azt szeretném hozzá fűzni, hogy , , , ( kis szünet,majd órdítva.- basszátok ti meg az anyátokat. és le tette a telefont..Kis csend, és a műsorvezető,akadozva de bocsánatot kért mindenkitől.
Na ezt csak azért írtam le , mert mi tudjuk hogy a Mata Hari gyereke a kis rubeóla tehette, De remélem itt mindenkinek van humorérzéke.Nem mint itt kint a Németeknél. .- Meg kérdeztem, itt kint hogy hívják a jeges medvét Németül. sok jó válasz, de én azt mondtam. .- Nem , nem jó . a helyes válasz, .- Der medve mert ugye meg van dermedve. hát nem értették.azt mondták, tanulnom kell még a nyelvet.
qxy
@Szókrakész: egyszer voltam egy előadáson és azt mondták.
A földön,az ember a legkárosabb élőlény .Képes kiirtani még azt is amit maga alkotott.
Igaza van? sajnos igaza
nyanya001
@qxy: Mert a magyar nyelvnél nincs gazdagabb a földön. :)
qxy
@nyanya001: Na meg szerintem a legszebb is. na meg a szókincsünkről nem is beszélek.
elnyomott
Hát, erről kérdezzék meg a halomra lőtt, lefejezett, elgázolt áldozatok családjait.
Kiket irtanának, mókusokat, vagy terroristákat?
Gyalázatosan szemét dolog ez az összehasonlítás! A cikkíró családja ha egyszer összefut terroristákkal, majd megérti!
eugen4402
@Szókrakész: 12:13 Ezt nem hittem volna: találtál igazolást a rémálmaimra...
eugen4402
@qxy: A "Der Medvén" én bizony jót nevettem, mert magyar vagyok.
Egyszer régen találkoztam NDK-ás sportoló csajokkal. Az ég-világon semmi máson nem tudtak nevetni csak az anyagcsere végtermékeken. A széklet, a vizelet, vagy egy kiadós hányás (bocsánat) hatására iszonyú vidámak lettek...
qxy
@eugen4402: Tudom. sajnos nem igen értik a humort ami meg nekik van az valami borzadály Na meg ha káromkodnak, ,, Nem is tudnak . Na de amikor én oda mondom nekik. csak pislognak mint a " Luki nyúl"
eugen4402
@qxy: Nem sértődnek meg..? Gondolom, precíz tükörfordítással szólítod fel az illetőt, hogy sürgősen kezdjen nemi aktust az egyik szülőjével (szabadon választott feladat). Kimeríthetetlen a lehetőségek tárháza, a magyar agy így működik, ezért maradt fenn ez a nép...
Eladott Ország
"Nálunk a legnagyobb veszélyt a terroristáknál Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója jelenti. Európában nem lehetne főtanácsadó egy olyan levitézlett katasztrófavédő, akinek ama emlékezetes márciusi váratlan havazás idején államférfiúi és szakmai érdemei kimerültek a mindenki üljön át egy másik autóba tartalmú sms­-ben. A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta­ nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmit mondani, tolni a síkbuta propagandát." Az ilyen még az országos áramszünetnél is kártékonyabbak, annak ellenére, hogy az aktív dolgozók lassan eltávoznak az országból és az utolsó lekapcsolja a villanyt.
Szókrakész
@eugen4402: Te is voltál a Gömbben?
Mint a filmben?
Szókrakész
@qxy: Még önmagát is kipusztítja a pillanatnyi haszon és kényelem érdekében.
Az állat csak a túlélésért öl.
Aztán ha jóllakott, akkor pihizik.
Nem úgy mint az ember.
Vadászik, mészárolgat csak úgy hobbiból, környezetszennyez, ...

Ráadásul egy állat sincs, aki vallásért, ideológiákért ölné fajtársait.
Sokkal intelligensebbek, mint mi.
eugen4402
@Szókrakész: Abban nem voltam, de kicsi koromban a Vidám Parkban egy különös külsejű fickó megkérdezte, hogy benézek-e a gömbbe? Csak 2 forint...
Kérdeztem, milyen gömbbe? Erre vigyorogva válaszolta: - Hát a seggömbe - Úgy döntöttem, ez nem ér meg 2 forintot... :-)))
qxy
@eugen4402: Tudod ha nagyon haraxom rájuk akkor elég csak azt mondanom nekik, hogy " Ne akard hogy össze piszkítsam a tiszta árjádat.a többit gondolja hozzá ha meg akkor is makacs akkor hozzá teszek egy két szép " Magyar " kifejezést.
eugen4402
@qxy: Mióta vagy köztük..? Nagyon kiismerted az észjárásukat! :-)))
qxy
@eugen4402: 2001 decemberbe mentünk ki az iker tesóval, mert ő nagyon akart menni hát a család unszolására, " mert hogy nem hagyhatom egyedül, ( pedig nagy kajla ő is) Így ki mentem vele. tudod mennyi volt a fizum otthon? 320.000 nettóóóó.Egy bolt hálózat országos képviselője voltam A tesóm fél év múlva haza ment,nem bírta. Én meg amit el kezdek, meg csinálom és kint is maradtam.kint a család is minden fasza. kontroll ember vagyok nyugis,minden.
eugen4402
@qxy: Nekem valami azt súgja, hogy Te vagy az a "Magyar Ember"-típus, aki a jég hátán is vígan megél. Ritka adottság, csak gratulálni tudok... (Azért most már csak élj boldogan a BRD-ban, nehogy kalandvágyból az Antarktiszra emigrálj, bár semmi kétségem nincs, egy év múlva virágzó települést varázsolnál a pingvinek örömére...) :-)))
qxy
@eugen4402: Most épp rá tapintottál. Mert lehet menni nem is drága kirándulás. 200 Eu. egy hét. Gondolom hideg kaja lenne. el mennék egy kicsit Hogy miért? Azért hogy ha valaki meg kérdezi voltam e? akkor mondhassam hogy " AHA",,,, Nagyon sok fele jártam a világba, a tánc miatt, később a gasztronómia miatt , majd a gyógyászat kapcsán. Ja, hogy mi a szakmám? Ez is az is, Szabadidőmbe zene szerzéssel foglalkozom.és ételeket találok ki. Tényleg sok rétű vagyok.
eugen4402
@qxy: Csoda, ha mi - itthon maradt magyarok - nem visszük semmire???
Az Istenadta tehetségek mindig is tovább mentek napnyugat felé... Mint pl. Te is. Az eddig is világos volt, hogy rendkívül sokoldalú képességekkel rendelkezel, na de ennyire...! Ennyi talentum egy jó hosszú utca lakóinak elég lenne.
Ha megkérhetlek, amint visszajöttél az Antarktiszról, jó lenne, ha pontot tennél néhány elméleti fizikai rejtély, ill. eddig megoldatlan filozófiai dilemma végére.
qxy
@eugen4402: semmi gond. Mondjam meg hogy lehet meg találni a Frigy ládát?Vagy, hogy építették valójában a piramisokat? Esetleg a csillagközi utazáshoz az energiát a gravitáció erejét lehetne felhasználni és az ezzel kapcsolatos műszer építéséről lenne szó?el sem tudod képzelni miken agyalok munka közben. hentes létemre.
Amúgy nem nagy dolgok ezek csak máshogy látom a dolgokat. Pl. Otthon sok a villanyszerelő ugye nincs munkájuk . Én mégis villanyász vállalkozó lettem. Mindenki hülyének nézett. Na de non stop ügyeletet tartottam . Hívástól számítva fél órán belűl házhoz megyek.A sok villanyász meg négyig, ötig dolgozott és ha hívták őket ez időben mi a válasz Uram holnap maga az első akihez ki megyek. De cseszd meg nekem ma nincs áramom.Négy embert vettem fel hogy el bírjuk a munkát.Mennyit kerestem?Kúúúúúrva sokat.Miért nem jut eszibe más villanyásznak ez Mert lusta vagy ennyire nem kell a pénz, csak sír hogy kevés a meló.?Igazam van?Minden szakmában vannak olyan ötleteim ami sok pénzt hoz. csak a munkával dolog van ugye és az már szar.De azt tudják otthon mondani hogy .- Honnan a kurva anyjából telik neki??
qxy
@eugen4402: Nem vagyok bölcs, csak már annyit szenvedtem az életemben hogy más ember tizedétől öngyi lenne vagy be kattanna.
Edmond Dantes
Régen az oroszlánok,ma pedig a mókusok közé vetik majd a nép ellenségeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.