Lehet és kell is bírálni Orbán Viktort, ha elhallgatja ígéretei teljesülésének gazdasági, társadalmi és emberi árát. Ám hiteltelen a bírálat azok szájából, akiknek egy kritikus szavuk sem volt a 2002-es és 2006-os választás balliberális győzteseinek felelőtlen, populista, a következményekről hallgató vállalásaira, illetve akik teljes mellszélességgel kiálltak a gyurcsányi megszorítások mellett, Orbán várható takarékossági lépéseit viszont már jó előre fúrják. Azoknak a jobbosoknak a hitelessége is megkérdőjeleződik, akik a megszorítást csak akkor tekintik népnyúzónak, ha balról jön.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bra048
Nem a hitelesség, hanem a valóság a lényeg....(A FIDESZ is csak azért látszik
hitelesebbnek, mert sikerült -az MSZP hathatós segítségével- ilyen képet felmutatni.)
gyulabors
Szerintetek mi fog változni?
1)A településeket (kb. 2500) akik kötvényeket bocsátottak ki -a Fideszes, vagy Fidesz támogatottságúak- jól meg konszolidálja, alias az állam kifizeti a sarat. Az , hogy ez az összeg kb. több tízszerese az állami adósság állománynak senkit nem érdekel! Még. Most. Majd az ősszel. Akkor jön a döbbenet. No meg a kijózanodás
2) Most az orvosokat elégíti ki. Pénzzel. Én mással tenném. Éger dr-nak egy jó belevaló tüzes bevállalós csajszit, a hóbórgő ESZDSZ naccsecses asszonyt pedig egy snájdig fiatal strapa bíró sráccal - persze miután elmondaná a nagy nyilvánosság előtt, hogy mit szándékozik tenni az általa, a keleti tőzsdén eljátszott nyugdíj megtakarítások visszaszerzése érdekében-.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.