Az idősek akár egyheti nyugdíjuknak megfelelő prémiumot is kézhez vehetnek az év végén, amennyiben marad a jelenlegi kormány által folytatott költségvetési politika - mondta Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje csütörtökön Budapesten.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kir
Már bocsánat, de már így is hitelből megy a nyugdíjkifizetés. Ha "marad" év végére, az azt jelenti, hogy annyi hitelt nem kell felvennie az államnak (aminek természetesen mi és a gyerekeink fizetik a kamatát).
erzsi0055
kir! aggyál ásót, ásni magamnak a sírt! Nem a nyugdíjasok a hibásak, mert a 20 év politikusaink elcseszték. A fiatalokat nem ösztönözték, hogy nagycsaládosok legyenek, sőt kilátástalan itt mindenkinek a jövője, mert az eddigi, kihangsúlyozom a 20 év politikusaink Önös érdekeit, a párt mögé bujtatták! Ennek ellenére ha, adnak, ha nem akkorsem támogatom az MSZP-t. A jobb élet reményében, -------> L
furfang
@erzsi0055: Nagyon életre való gondolkodásra vall amit írtál.
inkvi
@erzsi0055: Pontosan a nyugdíjasok a hibásak, mert 2x is felsegítették őket a trónra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.