Több mint tíz hódmezővásárhelyi ház falára festettek különböző feliratokat festékszóró spray-vel ismeretlen tettesek szombaton éjszaka.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@csikknorisz: Itt is vannak árulkodó jelek: elválasztójel hiánya, u-ra hasonlító o betű, fordítva írt y, "téves ismeretek" a párt nevét illetően. :) Azért mondom, hogy provokációgyanús.
csikknorisz
@alfás: Tudnak ok dolgozni, ha lopasrol van szo. Nem konnyu am szalmabalakat elgurigatni, kilometernyi kabeleket ellopni, es konyhakeszre kesziteni a szinesfemkereskedo szamara, keriteseken atugralni se konnyu, es ellopni bentrol minden mozdithatot. Dolgosak ok, csak nem legalisan:) Ha meg elmennek dolgozni esetleg, abban sem sok koszonet van. A ''ciganymunka'' szo sem veletlenul szuletett az elfuseralt, igenytelen munkavegzesre.
csikknorisz
Egy pelda a ciganymunkara: regebben jartam neha mezei munkara, mikor nem volt allasom. Tobbek kozott paradicsomot szedni, a teliszedett ladak utan fizettek. En szepen teliszedtem a ladat, a ciganyok meg kiszedtek agastol levelestol a novenyt, azzal pakoltak meg a sajatjukat, csak a tetejere raktak erett paradicsomokat, hogy ugy latszodjon, azzal van teli a ladajuk. Mint emlitettem, ez csak egy pelda. Sok hasonlot tudnek irni, sajat tapasztalatbol.
5hazi
Megnéztem a falfirkát. Mit mondjak?
Sugárzik róla,hogy 18 évesen végzett az általánosban és k.b. 6. osztályig jutott.
Tehát nyitott a kérdés ki irhatta !
g1983
Ezt se magyar ember irta. A cigányok be akarnak jutni a parlamentbe :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.