Elveszik a nagyobbak a kisebbek mobiltelefonját és feltöltik róla a sajátjukat - a siófoki Baross középiskolában tanuló diákok szülei panaszkodtak erre a minap. Másutt az országban füves cigit szívtak a szakiskolások, vagy éppen tanítás előtt tíz lány beborozott.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Miert nem lehet ugy csinalni, mint regen? Kirugni a francba, aztan menjen amerre lat. Amelyik olyan hulye, hogy 18 evesen kilencedikes, azzal semmi ertelme veszodni.
batukán
@csikknorisz: A tanárok jól láják az okot. Sajnos az államnak ez az egyszerűbb megoldás meg nincs is megfelelő törvény amitől elmenne a kedvük, illetve meg sem jönne a bátorságuk az ilyen tetthez. A nagy humánusság, jobban védi a rossz embert, mint a jót. Idióta jogvédők, azért ugatnak, hogy hallatszon a hangjuk, nehogy kisöpörjék alóluk a széket. Kezd a töcöm tele lenni velük az ő gyerekeik biztos nem kényszerülnek ilyen iskolába, így aztán fogalmuk sincs mi az amiről hangoskodnak.
inkvi
@csikknorisz: @batukán: Jól látjátok!
bigyibogyo
@csikknorisz: Régen sem rúgták ki. 18 éves koráig tanköteles. Átrakták másik iskolába. Mi kaptunk 7.-ben fél évre ilyen "csere diákot". És ez még a rendszerváltás előtt volt. 1 évvel korábban talán :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.