Hogy is van ez? Mit nevezünk közösség elleni izgatásnak?

Feltöltő: 5hazi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Annak a szövegnek a "helyesírása", amelyet úgymond a "Náci Jobbikos Sertések" pingáltak a házfalra, kísértetiesen hasonlít a Cigányvakera blogon tapasztalhatóhoz. Biztos ezek az aljas Nácik is sokat lógtak az iskolából, és csak a negyedik osztályig bírtak eljutni.
csikknorisz
Az ilyen blogbejegyzesek csak provokaciok, annak szanjak oket, es minel tobb embert hergelnek fel veluk, annal inkabb elertek a celjukat. Abban sem vagyok biztos, hogy az irojuk cigany, abban viszont igen, hogy az olvasoik nem /vagy legalabbis csak igen csekely, ezrelekekben merhetoen/ azok.
marlin

"Egy báró intette egykoron a nemeseket, mikor betelepítették (olcsó munkaerőként) a Mezőségbe a cigányokat; "Vigyázzatok, az ország azé aki teleszüli".
Azóta sem vigyázunk. A politika segélyekkel fenntartja "fejleszti" ezt a szavazóbázist melyet alkalmanként egy tál lencséért ki is használ.
Három nemzedék nőt fel a cigányság körében, akik rá sem szoktak a munkára."

Melyik az a három szó, amit sohasem akarsz hallani egy cigánytól?
Jó reggelt szomszéd! :))

Aztán mindenki maga döntse el ki is a rasszista!!
bigyibogyo
@5hazi: Én szeretem, hoyg a propellert rendben tartják. Van ugyanilyen blog az ellenkező oldalról is. Én sehol sem szeretem a szélsőséget. Dorothy, hogy jut leggyorsabban el a céljához. A sárga (arany) úton, középen :)
5hazi
@bigyibogyo: Félre ne értsd én is szeretem azt ,hogy a propelleren aránylag konszolidált hangnemben folyik egymás meg győzése! Csak arra szerettem volna rámutatni amit Csikknorisz kapott el legjobban a 20:26-os hozzászólásában.És arra,hogy ha ez a szöveg tőlem származna már régen le lennék tiltva a rasszista kirekesztő nézeteimért ! Diszkrimináció?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.