Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint a demokratikus értékrendet egyedül a Magyar Szocialista Párt képes képviselni.

Forrás: Magyar Rádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Major Betty
Mesterházy úr csinálhat bármit vége többet nem kell hazudni már csak saját maguknak a nép nem kér bellőlük
magyarszív
Emlegeti, mert tudja, hogy mást nem csinálhat!
Bukovári!
inkvi
Meghülyülök!
Demszky meg minden parlamenti pártot demokratikusnak tart!
Kalácsék, legalább egymás között értenének szót!
Kimelegedtem rendesen!
Emelhetitek a gázt, már nem fázom!
A nép sem fázik; mert már ráfázott!
Hol rohad a vakcina: jut eszembe! Influenzia bizniszről nem kellene néha ünneplőben beszélni, hogy megint megszívattátok a néppel a cuclit!
fülig jimmy
Mesterházy ugy hülye ahogy van.Ha ebben a nyolc évben nem őrültünk meg,kérlek benneteket mostmár ne tegyük.Az influenza ügy az nagy buli lett volna.A párom mikrobiológus,és biztositalak benneteket,hogy ki vagyok képezve.Kilencmilliárdot kifizet az állambácsi,max.kettőért le lehet gyártani,a többi hetet meg szétosztjuk mi,vagyis ők.Tisztára a rákosi rendszerre emlékeztet.Amikor is született tiz malac.................................megboldogult Hofi Géza ha tudná,hogy ma aktuálisabb mint valaha is volt.A nép tényleg megszivta hisz a Mi zsebünkből lett kivéve a mani,a vakcina meg rohad valahol,de az is lehet hogy csak az üres dobozok,mert igy mégnagyobb a haszon.
inkvi
@fülig jimmy: Bejön az, ha vizit díjat, doboz díjat vezetnek be, valamint "dísz-nók"ia dobozokat kell kötelezően átadogatni nekik a korrupció elkerülése érdekében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.