A Fidesz óriási választási siker előtt áll, ha a kétharmad nem is, abszolút többsége biztos, nem szorul koalíciós alkura, a kormányzásban mégis benne van akár a gyors kudarc lehetősége is - mondta Tölgyessy Péter az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában. Egész biztos, hogy Orbán Viktor abszolút többséget szerez, mert nincs, aki tömegesen legyőzné egyéni kerületekben. Néhány mandátumot elveszthet, de ötvenet biztos nem, márpedig annyi kellene, hogy ne legyen meg az egyszerű többség, azt viszont nem tudni, meglesz-e a kétharmad. A közvélemény-kutatások azt mondják igen, kérdés azonban, jól mérnek-e, a Fideszt ugyanis eddig majdnem mindig elmérték - mondta az elemző a közrádióban.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
inkvi !
Inkább egy vakvezető kutyát, ha lehet pitbullt, hogy szükség esetén segítsen elkergetni a bírkákat.
mandiner
@luigilongo60: Hátha jut)) Nekik ajánlottam az 1 %-t))) Többek közt rád is gondoltam mikor eldöntöttem))))
Dr.luigilongo60
mandiner!
Igazán , könnyeket csalt a szemembe a meghatottság ez a gondoskodás a humanizmus diadala, amire csak a tefajtád képes.
mandiner
@luigilongo60: Kinek a fajtája vagyok?? Csak hogy tudjam))
Waqtik
A baj az , hogy ezért a sikerért 8 évig ott ártott ahol csak tudott a bandájával együtt .Kívánok neki olyan stílusú ellenzéket amilyen ők voltak .
Rendezvényeken naranccsal lehet-e dobálni ?
msziki
Tölgyessy: Orbánnak óriási elégtétel lesz... megállapítása véleményem szerint hibás. Elégtétel? kivel szemben? Választó polgárok szavaztak korábban, és most is a szavazatokkal mérik majd az eredményt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.