Egy valódi hungarofób embernek nevezte Manfred Webert, az Európai Néppárt elnökét a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője szombaton. Nacsa Lőrinc közölte, a háború-, migráció- és genderpárti Manfred Weberhez csatlakozott most Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke az Európai Parlamentben (EP).

A kormánypárti politikus a Facebook-oldalára feltöltött videójában azt mondta:

az Európai Néppártot "balra toló" Manfred Weber egy háborúpárti politikus, aki folyamatosan még több harci járművet, még több fegyvert, még több lőszert akar Ukrajnába küldeni.

Nacsa Lőrinc a földbe döngölte Manfred Webert, de nem hagyta ki Magyar Pétert sem

Fotó: Facebook/NacsaLorinc

A szóvivő szerint Manfred Weber régóta ellenséges Magyarországgal szemben, és a hazai baloldallal együtt megszavazott 21 Magyarországgal szembeni határozatot.

Hozzátette, a politikus már a kezdetektől fogva támogatta a migrációt és a kötelező kvótát.

Manfred Weber egy valódi hungarofób ember. Támadja hazánkat, amiért nem engedjük be a genderpropagandát az iskoláinkba, amiért megvédjük a szuverenitásunkat és kimaradunk a háborúból, valamint nemet mondunk a migrációra

– fogalmazott, hozzátéve, hogy ehhez a háború-, migráció- és genderpárti Manfred Weberhez csatlakozott most Magyar Péter.

Úgy tűnik, hogy a következő Európai Parlamentben az ő személyében lesz utánpótlása Donáth Anna és Cseh Katalin magyar érdekekkel szembemenő tevékenységének

– mondta Nacsa Lőrinc.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""...földbedöngölte...""???
Lőrike, maradj a dinnyénél! Az neked testhezállóbb!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
Ugyan már Lőrinc, csak meg vagytok sértődve, hogy nem lettetek visszavéve Manfrédék pátcsaládjába!
Ha visszavettek volna, most mind ott cuppognátok Weber ölében, áhitattal átitatott mosollyal a pofátokon...
Szegény Dzsoni és Árnika
A képhez: Nacsa Lőrincnek, jobb esetben valamilyen pszichostimuláns, rosszabb esetben valamilyen pszichoaktív drog van a szervezetében. A közös nevező: valamilyen pszicho

Magyar pszicho (2024)
Tartalom: Minden idők legkegyetlenebb és leggátlástalanabb sorozat-karaktergyilkosa. Ismerősöket és ismeretleneket mészárol le különös kegyetlenséggel, nem válogatva az eszközökben. A rendőrség sötétben tapogatózik, mert kereszténynek álcázza magát.
surdilloFUJT
@simmering73: ...EGY KISSÉ IDIÓTA.ÁLKERESZTÉNY ORBÁNSEGGNYALONC,AKIKET KITETTEK A nÉPPÁRTBÓL ÉS MOST ÖRJÖNGENEK!!!
libellle
"az Európai Néppártot "balra toló" Manfred Weber egy háborúpárti politikus, aki folyamatosan még több harci járművet, még több fegyvert, még több lőszert akar Ukrajnába küldeni." Ès mind ezt teszik már majdnem a haboru kezdete ota, Magyarországon is keresztül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.