Több mint két hónappal a legutóbbi magyarországi haláleset után újabb áldozata van az új típusú influenzának: elhunyt egy 60 éves asszony Szegeden - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön az MTI-vel. A nőt vasárnap az új típusú influenza tüneteivel szállították a Szegedi Tudományegyetem kórházába. Az asszony több krónikus betegségben is szenvedett, és az elsődleges információk szerint nem részesült védőoltásban. A beteget a közlemény szerint az intenzív osztályon ápolták és állapota miatt gépi lélegeztetés is szükségessé vált. Életét azonban nem tudták megmenteni.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Jó lenne abbahagyni a nép hülyítését a H1N1-el!
NEm gazdagodott eléggé a vakcina előállítója?
csikknorisz
@csutak: Hogy irhatsz ilyet? A vakcina nelkul mar egy ember sem elne a Foldon. :)
luciferi
Vajon a hozzátartozók is így látják??
csikknorisz
@kevijeni: A halaleset sajnalatos, termeszetesen. Mindegyik. Nem is arrol van szo. Hanem hogy felhasznaljak bizonyos mediak, erdekeltsegi korok, stb. Ha teszik, tegyek ugy, hogy ne szenzaciohajhaszas celjabol, hanem targyilagosan, a tenyekre hagyatkozva irjanak/beszeljenek rola. Peldaul minden egyes esetet megemlithetnenek, ami osszefuggesbe hozhato barmelyik influenzatipussal, a H1N1 kiemelese nelkul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.