Az Országos Választási Bizottság (OVB) elnöke még nem döntötte el, lemond-e posztjáról, vagy a helyén marad. Szigeti Péter az országgyűlési képviselő-választás első fordulójának tapasztalatairól tartott sajtótájékoztatón azt mondta: végrehajthatatlan törvényt alkotott az Országgyűlés az igazolással.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

petmail13
Jó de nem szavazás napján 7 órakor kell rájönni, hogy a törvény végrehajthatatlan
vizválasztó
Egy gerinces ember már a voksolás végén megtette volna. Amit a közvetítéskor lehetett látni az OVB ülésezéséről a választás estéjén az maga a kabaré. A saját felelősségükről hallani sem akartak. Egyértelműen kiderült hogy hogy a szocik teljesen alkalmatlan többségő OVB -t szavazott meg.
Csizmás Kond
Aki figyelmesen végignézte az megérthette, hogy ők csak a törvény betartását voltak hivatottak betartatni....
szaboria
@petmail13: @vizválasztó: Csak egy kérdésem van délelött mit csináltak a fiatalok ez szerintem valakinek az ötlete volt,hogy ennyien délután menjenek el választani.Ennyi ember 60000 fő kérte, hogy ne a lakcimén szavazzon. 3 ciklusban voltam bizottsági tag de ennyi átjelentkezés sosem volt . Aki ismeri az egyetemisták lánc akcióját az elgondolkozhat ezen valaki kitaláta és el is inditották.Csak összekell vettni a délelötti szavazók számá és lehet éfrtelmezni a dolgokat.
Csizmás Kond
@szaboria: A múltkori választásokon vagy ezer valahánnyal voltak kevesebben mint most, csak akkor megoszlottak nem egy-helyt voltak kénytelenek szavazni....minden tv ezt szajkózta egész este.
szaboria
@Csizmás Kond: Valahol olvastam ,hogy ebbe meg az alkotmány biróság döntött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.