Több offshore tulajdonú, ingatlanforgalmazással foglalkozó céget jegyeztek be a leendő közigazgatási minisztérium államtitkárának ügyvédi irodájába. Az amerikai, liechtensteini, Seychelles szigeteki cégek alapítói, tulajdonosai között a Gál és Társa Ügyvédi Iroda alkalmazottait, esetenként Gál András Levente közvetlen családtagjait is megtaláljuk. A lapunknak nyilatozó pénzmosás ellenes szakértő elmondja, mik a legújabb offshore módszerek, és miért "buli" az "offshorozás".

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@szaboria: ja, és a hosszú bit-ek éjszakája! Na az nem volt semmi.
marlin
Simon mondja: A fideszes oligarcha az jó oligarcha, a többi meg nem!! Ez van!!
Don Quijote
@kevijeni: és ezt se tudták rájuk bizonyítani:D
luciferi
Hol van innen inkvi???? Csak nem a Seychellizé szigeteken, a Vikiékkel?
Dr.luigilongo60
@kevijeni: Hallgat mint szar a gazban, ilyenekről nem szeret beszélgetni.
luciferi
@luigilongo60: pedig kellene. Megfigyeltem, hogy ha a balon bukik valaki, akkor ahhoz hozzászólnak a balosok, sőtt legtöbb estben el is ítélik a buktákat. Ha ez jobb oldalon törtnik, akkor a jobbosok legjobb esetben el bagatelizállják a buktát, vagy egyáltalán nem írnak kommentet a hírhez. Bár sztem a fütyesz úgy jobbos, mint a pápa rabbi. Meghatározhatatlan a politikai hovatartozása, olyan katyvaszból áll az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.