Nem szűnik meg a szöveges értékelés az iskolákban, csupán a szerepe változik a jövőben

Forrás: vg.hu
Feltöltő: furfang
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
És ha még csak a pedagógiát nem értette volna! De nagyon sok mindent nem értett, mégis hihetetlen nagy befolyással bírt a magyar közéletre ( szdsz-es bikkfafejű barátaihoz hasonlóan). Ennek majdnem helyrehozhatatlanul áldozatává vált az oktatás, a nemzeti jellegű kultúra jelentős része. A korrupció térnyeréséről már nem is szólva ( digitgális táblák, sulinet, rektori bérek, stb....) .

Nekem mindig az jár a fejemben, hogy ez az ember biztos gyermekkorában sem értett nagyon sok mindent, kudarcos tanuló lehetett, ezért az akkori sérelmeit kivetítette az egész oktatáspolitikára, és a követelmények mínuszba fordításával kívánt magához hasonló bunkókat előállítani. Nagyon haragszom erre az emberre, és követőire, megbocsáthatatlan pusztítást vitt végbe a magyar oktatás politikában, és emberanyagban, melyet csak hosszú évek múlva lehet eredményesen korrigálni, ha lehet egyáltalán.
Csizmás Kond

Ez meg is látszott a minisztersége alatt és utána is .
inkvi
Azért szólt bele!
Viszont minden pedagógus megkapta a laptopot, amit ígért!
Ez az MSZP-SZDSZ nagy sikere az oktatás területén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.